2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba nolur bir yardım edin bebeğim 29 hafta 0 günlük 38 cm 1328 gr
Kilosu düşük mü iyi değil mi doktor çok bir yorum yapmadı ve çevreme soruyorum int bakıyorum 1400 civarı olması lazım yazıyor hep korkuyorum

28+3de aynı kilodaydı benim. bence normal canım. üzülecek bir durum göremedim ben.

Yani şuan 1400-1500 gr olması lazım normalde dimi.
Arada çok fark yok ki canım 100 gram için üzülmene değmez hem her çocuk kilolu olacak dlye bir şey yok 38+3 te kızımı 2700 dünyaya getirdim ne küvöze girdi ne yaşıtlarından geri kaldı çok şükür

Kızlar peki şu ilk doğduğunda bebeğe asiti kaçmış maden suyu verme işini duyan var mı
Ben hiç duymadım canım. Ama hurma sürerlermiş onu duydum kızımda unutmuştum bunda azcık değdireceğim dudaklarına falan bide zemzem, koronadan önce gitmiştik umreye son gidenler biz olduk getirdik ordan. İlk banyosuna da katacağım biraz zemzem.

Hurmanın faydası ne peki

Görünüş olarak park yatak cok uygun olmayacak tabi bebek icin rahat olmasi daha önemli ama esimle benim bekarliktan kalan beyaz sifonyer ve baza yatak var bir sure daha bebek odasinda kalacak onlar
iyi bir marka model bulursam beyaz ahşap yatak istiyorum ama bulamadim

Hurmanın faydası ne peki
Sünnet diye biliyorum tam olarak faydasını bilmiyorum ama. İlk hamileliğimde üç tane hurmaya belli bi sayıda Ayetel kürsi okumuştuk. Ben sezeryan olduğum için birini doğuma gitmeden bi gece önce 12 de yemiştim. Birini de hastaneye götürüp bebeğin ağzına sürecektik ama unuttuk maalesef telaştan. Doğumdan sonra eve gelince ben yedim yine.

Anladım canım teşekkür ederim

Günaydınlar güzel anneler bebek kamerası alan ya da karar veren varmı. Ben henüz karar veremedim ama WiFi ile çalışanlardan istemiyorum. Yazın dışarda kullanmak için lazım olacak. Bahçe evimiz var ee tabi orda internet yok. Ama eski usullerde de kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…