Soda verme kuzu ya zarari olur belkiKafam karıştı ya zemzemi annemde diyor ama sodayı öyle çok kişiden duydum ki
Yok bunlar anam babam usulüSoda yararlı olsaydı bilimsel olurdu doktorlar falanda derdi
Soda verme kuzu ya zarari olur belki
Bende zemzem duydum ama ilk çocuğumda duymamıştım ona hiçbirşey vermedimKafam karıştı ya zemzemi annemde diyor ama sodayı öyle çok kişiden duydum ki
Maden suyu hiç duymadım yeğenimin ağzına zemzem sürmüştükKızlar peki şu ilk doğduğunda bebeğe asiti kaçmış maden suyu verme işini duyan var mı
Inşallah canım yaaBebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir ilkinde yüksek ölçülmüştür ikincide düşük ölçülmüştür
28+3de aynı kilodaydı benim. bence normal canım. üzülecek bir durum göremedim ben.Kızlar merhaba nolur bir yardım edinbebeğim 29 hafta 0 günlük 38 cm 1328 gr
Kilosu düşük mü iyi değil mi doktor çok bir yorum yapmadı ve çevreme soruyorum int bakıyorum 1400 civarı olması lazım yazıyor hep korkuyorum
Kızmı erkek mi bebeğiniz.28+3de aynı kilodaydı benim. bence normal canım. üzülecek bir durum göremedim ben.
Yani şuan 1400-1500 gr olması lazım normalde dimi.Kızmı erkek mi bebeğiniz.
demekki geride kalmış kilo olarak
kız benim doktor kilosunun önden gittiğini söyledi. çok fark yok demek istediğim gayet iyi bebeğin bence canımKızmı erkek mi bebeğiniz.
demekki geride kalmış kilo olarak
Şuan kaç haftalıksınız acaba birde söylemek isterseniz kilosu ne kadarkız benim doktor kilosunun önden gittiğini söyledi. çok fark yok demek istediğim gayet iyi bebeğin bence canım
28+3 1350grdı. şuan 29+1im.Şuan kaç haftalıksınız acaba birde söylemek isterseniz kilosu ne kadar
Arada çok fark yok ki canım 100 gram için üzülmene değmez hem her çocuk kilolu olacak dlye bir şey yok 38+3 te kızımı 2700 dünyaya getirdim ne küvöze girdi ne yaşıtlarından geri kaldı çok şükürYani şuan 1400-1500 gr olması lazım normalde dimi.
Ben hiç duymadım canım. Ama hurma sürerlermiş onu duydum kızımda unutmuştum bunda azcık değdireceğim dudaklarına falan bide zemzem, koronadan önce gitmiştik umreye son gidenler biz olduk getirdik ordan. İlk banyosuna da katacağım biraz zemzem.Kızlar peki şu ilk doğduğunda bebeğe asiti kaçmış maden suyu verme işini duyan var mı
Hurmanın faydası ne pekiBen hiç duymadım canım. Ama hurma sürerlermiş onu duydum kızımda unutmuştum bunda azcık değdireceğim dudaklarına falan bide zemzem, koronadan önce gitmiştik umreye son gidenler biz olduk getirdik ordan. İlk banyosuna da katacağım biraz zemzem.
Görünüş olarak park yatak cok uygun olmayacak tabi bebek icin rahat olmasi daha önemli ama esimle benim bekarliktan kalan beyaz sifonyer ve baza yatak var bir sure daha bebek odasinda kalacak onlarKraft most aldım ben canım henüz gelmedi eve daha ama mağazada inceledim sağlam kaliteli duruyordu, mobilya beşikle bayagı kıyas yaptım hemen hemen aynı fiyattı fakat ne bileyim Allah nasip ederse park yatağı kullanırım bir süre çocuk büyüyünce oda yaparım sonra belkı ikinci çocuk falan olursa park beşiği yıne çıkarır kullanırım dıye düşündüm Allah ömür verirse tabi, hani katlanıp koyulabilir bir kenara pratik ge görünüş olarak uygun olmayacak bekarliktan kalan sifonyer ve baza yatak var şu an bebek odasında onlar bir süre daha kalacak onlara uygun olarak beyaz mobilya yatak dusundum ama iyi marka bulamadım
Sünnet diye biliyorum tam olarak faydasını bilmiyorum ama. İlk hamileliğimde üç tane hurmaya belli bi sayıda Ayetel kürsi okumuştuk. Ben sezeryan olduğum için birini doğuma gitmeden bi gece önce 12 de yemiştim. Birini de hastaneye götürüp bebeğin ağzına sürecektik ama unuttuk maalesef telaştan. Doğumdan sonra eve gelince ben yedim yine.Hurmanın faydası ne peki
Bende yoyko aldım gayet güzel bakalım kullandığımızda ne kdar kullanışlı göreceğizBen yoyko anne yanı aldım. Kalitesi cok güzel. Hem park yatak hem oyun parkı hem anne yanı oluyor
Anladım canım teşekkür ederimSünnet diye biliyorum tam olarak faydasını bilmiyorum ama. İlk hamileliğimde üç tane hurmaya belli bi sayıda Ayetel kürsi okumuştuk. Ben sezeryan olduğum için birini doğuma gitmeden bi gece önce 12 de yemiştim. Birini de hastaneye götürüp bebeğin ağzına sürecektik ama unuttuk maalesef telaştan. Doğumdan sonra eve gelince ben yedim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?