- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Ben aldım canım. Weweell in. Gece görüşü hoşuma gitti. Bebek net gözüküyor. Doğrusu ortam gözüküyor. Ninni özelliği var. 300 mt mesafeye kadar sa çekiyor. İstersen bi araştır canımGünaydınlar güzel annelerbebek kamerası alan ya da karar veren varmı. Ben henüz karar veremedim ama WiFi ile çalışanlardan istemiyorum. Yazın dışarda kullanmak için lazım olacak. Bahçe evimiz var ee tabi orda internet yok. Ama eski usullerde de kararsız kaldım
bence gayet normal bunlar zaten tahmin net değilki bence boşuna üzme kendiniKızlar merhaba nolur bir yardım edinbebeğim 29 hafta 0 günlük 38 cm 1328 gr
Kilosu düşük mü iyi değil mi doktor çok bir yorum yapmadı ve çevreme soruyorum int bakıyorum 1400 civarı olması lazım yazıyor hep korkuyorum
Hayır canım hiç bi sıkıntı yok bence. Ben 27.haftadayken bebek 950 gramdı daha. Naptın sen hemen karalar bağladın. Şimdi 31 deyiz 1600 gramKızlar merhaba nolur bir yardım edinbebeğim 29 hafta 0 günlük 38 cm 1328 gr
Kilosu düşük mü iyi değil mi doktor çok bir yorum yapmadı ve çevreme soruyorum int bakıyorum 1400 civarı olması lazım yazıyor hep korkuyorum
Canım 1400 le 1328 arasında sadece 70 gr gibi bişey var yani bu dert edilecek bişey değil ki. Ayrıca gerçek bi tartıya koyup tartmıyorlar sonuçta neredeyse 200-300 gr yanılma payı var yani. Doktorun çok mu geri olduğunu söyledi.Kızlar merhaba nolur bir yardım edinbebeğim 29 hafta 0 günlük 38 cm 1328 gr
Hangi modeli acabaBen aldım canım. Weweell in. Gece görüşü hoşuma gitti. Bebek net gözüküyor. Doğrusu ortam gözüküyor. Ninni özelliği var. 300 mt mesafeye kadar sa çekiyor. İstersen bi araştır canım
Dur atıyım canımHangi modeli acaba
Hangi modeli acaba
Teşekkür ederimWeewell WMV815 2.4 İnç Dijital Bebek Kamerası - ebebek
Weewell WMV815 2.4 İnç Dijital Bebek Kamerası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benim 28+1 1190 gram çıktı ve Doktor birazcık önden gidiyor dedi.Bence endişe edip stres yapacak bir durum yok, her hafta belli bir gram alıyorlar, ve önünde zaman var, hiç dert etme, bir sonraki kontrolde daha iyi olacaktırKızlar merhaba nolur bir yardım edinbebeğim 29 hafta 0 günlük 38 cm 1328 gr
Geçmiş olsun bende de lökosit çıkıyor hatta eritrosit bile görüldü 3 litre icmeme rağmenBende de lökosit çıkıyor gebeliğin başından beri2 defa antibiyotik kullandım yine geçmedi bol bol su iç diyor doktor günlük 1bucuk 2 litre içebiliyorum daha fazla içmek gerekiyor sanırım
Gebeliğin sonlarına doğru erken doğum riskini artırıyormus sanırım Allah şifa versin hepimize
Ya ben 2 litre su içince hiç bişe yiyemiyorum kızlar. Hep tokluk hissi veriyo su bana. Napcam nası kurtulcam bilmiyorumBende de lökosit çıkıyor gebeliğin başından beri2 defa antibiyotik kullandım yine geçmedi bol bol su iç diyor doktor günlük 1bucuk 2 litre içebiliyorum daha fazla içmek gerekiyor sanırım
Gebeliğin sonlarına doğru erken doğum riskini artırıyormus sanırım Allah şifa versin hepimize
:) doktorumda çok önemsemedi değerleri. Bol bol suyla atarsın dedi.Canım lökosit enfeksiyon olunca artıyor ama senin değerin yüksek değil merak etme.
bakteri de aman aman yüksek değil ama doktoruna söyle yine belki tek kullanımlık şase verebilir. Ama kanser olacağını sanmıyorum
Ya e bebek indirimlerinin şubatta olduğunu duymak sevindirici son dakka alırız bezleri:)Okurken yoruldum valla
Yaa şubattamı e bebek indirimleri bende bekliyim bazı şeyler için o zmn.
Bana ilk bebeğim de demişlerdi ama ben vermedim. Bilmiyorum ben yine vermem sanırım bişeKızlar peki şu ilk doğduğunda bebeğe asiti kaçmış maden suyu verme işini duyan var mı
Sağlıklı olsunda bence kilosu okadar önemli değil. Farklı bi durum olsa bence doktorun söylerdi. Çok düşük değil her bebek önden gidicek diye bişe yokki. Sen ferah tut içini değerleri normal sınırlarda. Bide bu ölçümler yüzde yüz doğru değil öyle düşün.Kızlar merhaba nolur bir yardım edinbebeğim 29 hafta 0 günlük 38 cm 1328 gr
Katılıyorum tam terside olabilr benimde boyu kilosu hep önden gitti ama doğduktan sonra boy olarak bodurcuk oldu:) anne karnında hiç bişi belli olmuyorArada çok fark yok ki canım 100 gram için üzülmene değmez hem her çocuk kilolu olacak dlye bir şey yok 38+3 te kızımı 2700 dünyaya getirdim ne küvöze girdi ne yaşıtlarından geri kaldı çok şükür
Kaça almıştın canım ben ilkinde almamıştım ama bu bebekte masraf az olunca alayım diyorum :))Weewell WMV815 2.4 İnç Dijital Bebek Kamerası - ebebek
Weewell WMV815 2.4 İnç Dijital Bebek Kamerası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ya bende 3 litre içmek isterdim ama mümkünatı yok. 2 litre yi azcık geçeyim nefes alıp verirken bile karnımdan su dolu bidon gibi ses geliyorGeçmiş olsun bende de lökosit çıkıyor hatta eritrosit bile görüldü 3 litre icmeme rağmen
Ben 30 haftaya girdim yani 1 hafta önden gidiyor doktorun demesine göre biraz heyecan biraz korku bastı açıkçası ağrılar gözümü korkutuyordu ama gebe okulu eğitimine giriyorum ebe derslerde içimi baya rahatlattı açıkçası32.haftasına giren varmısanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?