- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Kesinlikle canım sağlıklı olsunlar da 100 gram için 500 gram için üzülmeye değmezKatılıyorum tam terside olabilr benimde boyu kilosu hep önden gitti ama doğduktan sonra boy olarak bodurcuk oldu:) anne karnında hiç bişi belli olmuyor
Benim ikiz doktor ilk hedef 34.hafta dedi32.haftasına giren varmısanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
Merhaba benimde 3 gün sonra 31 biticek.doktorum hedef 38i bitirmek dedi. Daha çok var32.haftasına giren varmısanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
E bebek indiriminde 500 e aldık canım. Ama şimdi yine 589 a çıkmaz. Belki yine girer indirimeKaça almıştın canım ben ilkinde almamıştım ama bu bebekte masraf az olunca alayım diyorum :))
Sende bi bardak iç yarım saat bekle çişini yap tekrar içYa bende 3 litre içmek isterdim ama mümkünatı yok. 2 litre yi azcık geçeyim nefes alıp verirken bile karnımdan su dolu bidon gibi ses geliyor
31+4. Ama hiçte az kalmış gibi gelmiyor. Zaman geçmiyor çünkü32.haftasına giren varmısanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
Benim hedefim hrrgün 1 litreyi bitirmek onu bile zar zor içiyorum. 2 liitre içmem içn ne çat ne ıhlamur hiçbişe içmemem lazımYa bende 3 litre içmek isterdim ama mümkünatı yok. 2 litre yi azcık geçeyim nefes alıp verirken bile karnımdan su dolu bidon gibi ses geliyor
Bende hala 7 aylık olamadım diyorum geçmiyor zaman32.haftasına giren varmısanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
Benim ilk gebeliğim ama tam aksine sezeryandan korkuyorumSevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
30. Haftada daha 7 aylık olmadıkmı yaniBenim hedefim hrrgün 1 litreyi bitirmek onu bile zar zor içiyorum. 2 liitre içmem içn ne çat ne ıhlamur hiçbişe içmemem lazım
Bende hala 7 aylık olamadım diyorum geçmiyor zaman
Bende de her yeni haftaya girişimde bi sonraki haftaya ulaşmak istiyorumE bebek indiriminde 500 e aldık canım. Ama şimdi yine 589 a çıkmaz. Belki yine girer indirime
Sende bi bardak iç yarım saat bekle çişini yap tekrar iç
31+4. Ama hiçte az kalmış gibi gelmiyor. Zaman geçmiyor çünkü
Yarın 32 haftalık olcaz ama daha coookk var gibi geçmiyor gunler32.haftasına giren varmısanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
seninde mart sonu biz daha 30 olamadık ya banada hala çok varmış gibi geliyor32.haftasına giren varmısanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
benim iikinci ilk gebeliğim son anda suni sancı bende hiç işe yaramadığı için sezeryan oldu bunda doktorumla konuşmadım ama sezeryan tüp mide ve gebelikte covid geçirdiğim için sezeryan olabilir diye düşünüyorumSevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Benim salı günleri dönüyor hafta. O gün gelince çok güzel oluyor ciddenBende de her yeni haftaya girişimde bi sonraki haftaya ulaşmak istiyorumsabırsızlık böyle olsa gerek
28 7 oluyor canım.28 haftalık kaç aylık oluyor daha 6.ay mi ben kendimi bildim bileli 6.ay bitmedi de
Canım benim ilki dönmemişti 37 artı 4 de sezaryenle aldılar. Çünkü suyum gelmiştiSevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Ya ben de biraz tırsıyorumSevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Çok şükür girmişim bitmek bilmedi 6.ay28 7 oluyor canım.
Ben şuan 29+4 üm 3 gün kaldı kısmetse30. Haftada daha 7 aylık olmadıkmı yani
Benimde salıdan salıyaBenim salı günleri dönüyor hafta. O gün gelince çok güzel oluyor cidden
28 haftalık kaç aylık oluyor daha 6.ay mi ben kendimi bildim bileli 6.ay bitmedi de
Yaa ben öyle hesaplamıyorum yanlışmı hesaplıyorum. Şuan 207 günlük hamileyim 210 olunca 30 a böldüğümde 7 çıkıyor. 7 aylık oldum diyorum28 7 oluyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?