2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Katılıyorum tam terside olabilr benimde boyu kilosu hep önden gitti ama doğduktan sonra boy olarak bodurcuk oldu:) anne karnında hiç bişi belli olmuyor
Kesinlikle canım sağlıklı olsunlar da 100 gram için 500 gram için üzülmeye değmez

Kaça almıştın canım ben ilkinde almamıştım ama bu bebekte masraf az olunca alayım diyorum :))
E bebek indiriminde 500 e aldık canım. Ama şimdi yine 589 a çıkmaz. Belki yine girer indirime
Ya bende 3 litre içmek isterdim ama mümkünatı yok. 2 litre yi azcık geçeyim nefes alıp verirken bile karnımdan su dolu bidon gibi ses geliyor
Sende bi bardak iç yarım saat bekle çişini yap tekrar iç
32.haftasına giren varmı sanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
31+4. Ama hiçte az kalmış gibi gelmiyor. Zaman geçmiyor çünkü

Ya bende 3 litre içmek isterdim ama mümkünatı yok. 2 litre yi azcık geçeyim nefes alıp verirken bile karnımdan su dolu bidon gibi ses geliyor
Benim hedefim hrrgün 1 litreyi bitirmek onu bile zar zor içiyorum. 2 liitre içmem içn ne çat ne ıhlamur hiçbişe içmemem lazım
32.haftasına giren varmı sanki 32 ye gelsem doğumuma çok az kalmış gibi hissedicem
Bende hala 7 aylık olamadım diyorum geçmiyor zaman

Sevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum 2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Benim ilk gebeliğim ama tam aksine sezeryandan korkuyorum hayırla sağlıkla doğurmak nasip olsun

Bende de her yeni haftaya girişimde bi sonraki haftaya ulaşmak istiyorum sabırsızlık böyle olsa gerek

seninde mart sonu biz daha 30 olamadık ya banada hala çok varmış gibi geliyor
sezeryan olma ihtimalim yüksek benim belki 40 ı beklemz doktor diye düşünüyorum

Sevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum 2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
benim iikinci ilk gebeliğim son anda suni sancı bende hiç işe yaramadığı için sezeryan oldu bunda doktorumla konuşmadım ama sezeryan tüp mide ve gebelikte covid geçirdiğim için sezeryan olabilir diye düşünüyorum
ama bence korkutma kendini ben ilk gebeliğimde hiç düşünmemiştim kimsenin içerde kalmıyor bir şekilde doğar diyordum

Canım benim ilki dönmemişti 37 artı 4 de sezaryenle aldılar. Çünkü suyum gelmişti 38 kadar bekleyemedik. Muhtemelen bu da sezaryen olacak. Aslında sezaryen sonrası normal doğum yapanlar varmış isterdim fakat gittiğim hastanede böyle doğum yaptırıyorlar.
İsteğe bağlı sezaryen yapanlar da var önemli olan sağlıkla bebişlerin kucağımıza almak

Ya ben de biraz tırsıyorum ama bi taraftan da dondurulmuş embriyolarım beni bekliyor olursa inşallah bu sefer de ikici kez sezeryan gözümü korkutuyor Allah hakkimizda en kolayi ve hayirlisi hangisi ise onu nasip etsin diyelim

Benim salı günleri dönüyor hafta. O gün gelince çok güzel oluyor cidden
Benimde salıdan salıya
28 haftalık kaç aylık oluyor daha 6.ay mi ben kendimi bildim bileli 6.ay bitmedi de

28 7 oluyor canım.
Yaa ben öyle hesaplamıyorum yanlışmı hesaplıyorum. Şuan 207 günlük hamileyim 210 olunca 30 a böldüğümde 7 çıkıyor. 7 aylık oldum diyorum
bu hafta işi kafa karıştırıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…