2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

30 da değil 28 de bir ay oluyor kuzu

Aynen ben de çift hesaplıyorum hafta hesabi kafami karistirmisti bi araben de mesela 30 haftami doldurdum 7 aylik oldum diyorum dediğin gibi zaten ayi 30 günden düşünüp 40 hafta demişler 9 ay 10 güne denk geliyor 40 hafta

28 gün sonra dönüyor ya. Bir hafta 7 gün. 1 ay 4 hafta 7*4=28
Tamamda bir ayın 4 hafta olması haftanın 7 gün olmasından kaynaklı. Bir ay normalde 4 hafta+2 gün ya da 4 hafta +3 gün. O yüzden 40 hafta 360 gün oda 9 ay. Her 28 günde bir ay şeklinde hesaplarsak 36. Haftada doğurmuş oluruz mantıken
Amaan her ne ise biz haftalığa devam edelim en iyisi hehehe

Evet bu mantığa göre 10 aylık doğuruyoruz

Kızlar bebeği ters pozisyonda olan var mı ? Benim bebişin ayakları aşağıdaymış doktor döner dedi 28.haftamda ...bakalım 1 2 hafta sonra yine gitçem dönmüş mü

Kızlar bebeği ters pozisyonda olan var mı ? Benim bebişin ayakları aşağıdaymış doktor döner dedi 28.haftamda ...bakalım 1 2 hafta sonra yine gitçem dönmüş mü
Benim biri baş biri makat gelişti sonra ikisi baş geliş oldu o dönen tekrardan döndü 29. Haftada şuan biri baş biri makat

Günaydın kızlar. Artık bi çoğumuz 30 lu haftalara geldik. Kontrol sıklığınız değişti mi? Artık iki haftada bir mi gideceğiz acaba? Beş hafta oldu ben son kontrolüme gideli önümüzdeki cuma randevum var.

Bide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?

benimki de hep ters maşallah daha doğuma çok var ama çok hareketli olduğu için çok baskı ve çatı ağrısı yapıyor bende doğuracak gibiyim sağlıklı olsunlarda dayanacağız

benim hala aynı 32 den sonra değişir diye düşünüyorum ama senin 6 hafta oluyor çok seyrek değilmi şu an 4 haftada bir gidiyorum ben

Bide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
ben daha erken diye düşünüyorum bekliyorum hala aldığım herşey paketli duruyor ama ilk bebeğim kız bu erkek olduğu için onun eşyalarını eleyip yer açmam lazım herşeyi duruyordu 2.de kzı olur diye

Günaydın canm. Ben 32. Haftada gidicem kontrole en son 26+4 de gitmiştim. Sanırım çalışabilir raporu için 32 ye verdi randevuyu birde pandemiden dolayı çok sık çağırmak istemiyor ama bende merak ediyorum ne zmn sıklaşacak gitmelerimiz
Bende yıkasam mı erken mi diyorum. Yasaklardann dolayı çıkıp bişede alamadım gözümle görerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…