2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Ben hazırlayali bir ay oldu canim hastane çantamı da yaptım daha ağırlaşınca hiç halim olmazsa dedim tek yaptigim için. Yardım edecek kişilerin varsa sorun değil ama vakti belliyse

Bide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Benim kontrolum 15 inde. 32 haftalık olucaz. Ben nu haftaiçi artık yıkayıp ütüleyip koyuncam kenara. Doğumun planlı sezaryen olacak ama ne olur olmaz bi de hazırlık stresi olsun istemiyorum. İzne ayrıldım zaten evdeyim. Yavaş yavaş yapıcam

Ben hazırlayali bir ay oldu canim hastane çantamı da yaptım daha ağırlaşınca hiç halim olmazsa dedim tek yaptigim için. Yardım edecek kişilerin varsa sorun değil ama vakti belliyse
Bende çok mu acele ediyorum diyordum İyi bari haftaya bende başlarım inşallah yıka ütüle yerleştir falan baya iş var.

Aynen bende planlı sezeryan ama yine de sanki erken gelecekmiş gibi his var içimde.

Günaydın. Bugün itibariyle 31+6 oldum geçtiğimiz perşembe randevum vardı. Bunda sonra 2 hafta da bir gel dedi dr. Ntslere de başlayacakmisim
Valla benimde riskim yok sezeryan olacağım bende çantamı bile hazırlamaya başladım aklıma geldikçe koyuyorum belli olmaz Allah korusun hazır bulunsun. Kıyafetler içinde çok geçe kalmayın ağırlaşınca zor oluyor yapması

Benim 28.haftadan itibaren 2 haftaya bire düştü kontrollerim. Cuma günü kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım. Bugün de devam küçük küçükler yıka yıka bitmiyor. Kurut sonra ütüle. Aldığım dolap ay sonuna gelicek, utulediklerimi posetledim. Hastane çantasını da aynı şekilde poşetleyipte hazırlayacağım. Kullanilmayanlar temiz şekilde eve gelir. Takım takım posetleyecegim için eşim yada annem hastanede rahatca bulur kıyafetleri.
Planlı sezeryan olucak inşallah 19 şubatta. Agirlasmadan yapmak gerek hazırlıkları.

Benim de 2 haftaya bire dustu kontrollerim sanci kasilma sikayeti olunca. Ben de hazir ettim kiyafetlerini falan insallah vaktini beklerler

Kızımda 32. Haftadan sonra yıkamaya başlayıp çantamı hazırlamıştım.benim de sezaryen olacak,yine 32.haftadan sonra hazırlamaya başlarım.
Şimdi oğlum olacak ve daha birkaç parça bsy aldım gönlüme göre bir şey bulamıyorum

19 şubatta kaç haftalık oluyorsun? Acaba bu kontrolde bana da gün verebilir mi? Günü belli olunca da zaman geçmez gibi geliyo

Benim de ilkim kız bu erkek. Çok bişey alamadım bende genelde de mavi tonlarında almışım aldığımı da onu fark ettim. Kızım da çok renkli cıvıl cıvıldı sanki dolabı.

bende acele etmeyeyim diyorum ama şimdi bile dinlene dinlene iş yapıyorum zorlamak istemiyorum kendimi

benim de ilki kız bu erkek kızımda çok fazla aldığım için bunda tutuyorum kendimi zıbın tulumlar aldım yenidoğan ve 1-3 çoğunu ebebkten aldım görmeden ama çok güzel çıktılar battaniyeler havlu falan lcwden aldım

Kızımda bende çok bişeyler almıştım. Dışarı çok çıkıyorduk o zaman gördüğümü alıyordum ama şimdi dışarı çıkmıyorum. İnternet alış verişini de sevmiyorum ben. Görmeden dokunmadan almak istemiyorum. Artık doğduktan sonra inşallah ortalık düzelir de boyuna kilosuna göre alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…