Beni ayda bir çağırıyordu bu ay da yıl başı falan derken biraz ileri tarihe aldım.benim hala aynı 32 den sonra değişir diye düşünüyorum ama senin 6 hafta oluyor çok seyrek değilmi şu an 4 haftada bir gidiyorum ben
Ben hazırlayali bir ay oldu canimBide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Benim kontrolum 15 inde. 32 haftalık olucaz. Ben nu haftaiçi artık yıkayıp ütüleyip koyuncam kenara. Doğumun planlı sezaryen olacak ama ne olur olmazBide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Bende çok mu acele ediyorum diyordumBen hazırlayali bir ay oldu canimhastane çantamı da yaptım daha ağırlaşınca hiç halim olmazsa dedim tek yaptigim için. Yardım edecek kişilerin varsa sorun değil ama vakti belliyse
Aynen bende planlı sezeryan ama yine de sanki erken gelecekmiş gibi his var içimde.Benim kontrolum 15 inde. 32 haftalık olucaz. Ben nu haftaiçi artık yıkayıp ütüleyip koyuncam kenara. Doğumun planlı sezaryen olacak ama ne olur olmazbi de hazırlık stresi olsun istemiyorum. İzne ayrıldım zaten evdeyim. Yavaş yavaş yapıcam
Günaydın. Bugün itibariyle 31+6 oldum geçtiğimiz perşembe randevum vardı. Bunda sonra 2 hafta da bir gel dedi dr. Ntslere de başlayacakmisimGünaydın kızlar. Artık bi çoğumuz 30 lu haftalara geldik. Kontrol sıklığınız değişti mi? Artık iki haftada bir mi gideceğiz acaba? Beş hafta oldu ben son kontrolüme gideli önümüzdeki cuma randevum var.
Valla benimde riskim yok sezeryan olacağım bende çantamı bile hazırlamaya başladım aklıma geldikçe koyuyorum belli olmaz Allah korusun hazır bulunsun. Kıyafetler içinde çok geçe kalmayın ağırlaşınca zor oluyor yapmasıBide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Benim 28.haftadan itibaren 2 haftaya bire düştü kontrollerim. Cuma günü kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım. Bugün de devam küçük küçükler yıka yıka bitmiyor. Kurut sonra ütüle. Aldığım dolap ay sonuna gelicek, utulediklerimi posetledim. Hastane çantasını da aynı şekilde poşetleyipte hazırlayacağım. Kullanilmayanlar temiz şekilde eve gelir. Takım takım posetleyecegim için eşim yada annem hastanede rahatca bulur kıyafetleri.Bide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
19 şubatta kaç haftalık oluyorsun? Acaba bu kontrolde bana da gün verebilir mi? Günü belli olunca da zaman geçmez gibi geliyoBenim 28.haftadan itibaren 2 haftaya bire düştü kontrollerim. Cuma günü kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım. Bugün de devam küçük küçükler yıka yıka bitmiyor. Kurut sonra ütüle. Aldığım dolap ay sonuna gelicek, utulediklerimi posetledim. Hastane çantasını da aynı şekilde poşetleyipte hazırlayacağım. Kullanilmayanlar temiz şekilde eve gelir. Takım takım posetleyecegim için eşim yada annem hastanede rahatca bulur kıyafetleri.
Planlı sezeryan olucak inşallah 19 şubatta. Agirlasmadan yapmak gerek hazırlıkları.
Benim de ilkim kız bu erkek. Çok bişey alamadım bende genelde de mavi tonlarında almışım aldığımı da onu fark ettim. Kızım da çok renkli cıvıl cıvıldı sanki dolabı.Kızımda 32. Haftadan sonra yıkamaya başlayıp çantamı hazırlamıştım.benim de sezaryen olacak,yine 32.haftadan sonra hazırlamaya başlarım.
Şimdi oğlum olacak ve daha birkaç parça bsy aldımgönlüme göre bir şey bulamıyorum
Kan ilacım da var benim.Kizlar kullandiginiz vitaminlerde folik asit var mi
Kızımda bende çok bişeyler almıştım. Dışarı çok çıkıyorduk o zaman gördüğümü alıyordum ama şimdi dışarı çıkmıyorum. İnternet alış verişini de sevmiyorum ben. Görmeden dokunmadan almak istemiyorum. Artık doğduktan sonra inşallah ortalık düzelir de boyuna kilosuna göre alırız.bende acele etmeyeyim diyorum ama şimdi bile dinlene dinlene iş yapıyorum zorlamak istemiyorum kendimi
benim de ilki kız bu erkek kızımda çok fazla aldığım için bunda tutuyorum kendimi zıbın tulumlar aldım yenidoğan ve 1-3 çoğunu ebebkten aldım görmeden ama çok güzel çıktılar battaniyeler havlu falan lcwden aldım
Aynısı valla bende dedim. 6.aydan Bi ilerleyemedik ya. Ama 6.5 ay bitmiş oluo. 30 haftada 7 ay bitmiş oluo bana göre28 haftalık kaç aylık oluyor daha 6.ay mi ben kendimi bildim bileli 6.ay bitmedi de
Tamam canim sagolKan ilacım da var benim.
Aramizda 2 gun varmisValla
Aynısı valla bende dedim. 6.aydan Bi ilerleyemedik ya. Ama 6.5 ay bitmiş oluo. 30 haftada 7 ay bitmiş oluo bana göre
Vardi diye hatırlıyorum canım ama bitti almadim tekrarKizlar kullandiginiz vitaminlerde folik asit var mi
Son zamanlar hızlı geçiyor diyenler neredeValla
Aynısı valla bende dedim. 6.aydan Bi ilerleyemedik ya. Ama 6.5 ay bitmiş oluo. 30 haftada 7 ay bitmiş oluo bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?