38+4 oluyorum geçiyor aslında hazırlıklara19 şubatta kaç haftalık oluyorsun? Acaba bu kontrolde bana da gün verebilir mi? Günü belli olunca da zaman geçmez gibi geliyo
32 33te düşünüyodum bende ama çok yorgun kalkıyorum sabahları bu hafta içi yikicam galiba bendeBide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Bnm de. Ayrıca okadar eksiğim var ki aldıklarım yıkanmadı bile. Şimdiden oturup kalkamıom nasıl geçecek 12 hafta şimdiden böyleyim.Son zamanlar hızlı geçiyor diyenler neredebence benim hiç ilerlemiyor
Aynen cnm.Aramizda 2 gun varmis
Benim ilki sezeryan kafası yukarda olduğu icin mecburi.olmustuSevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Son zamanlar hizli mi geciyomusSon zamanlar hızlı geçiyor diyenler neredebence benim hiç ilerlemiyor
Benim sezeryanla olacak bildiğim kadarıyla eğer öyleyse 10 hafta benimBnm de. Ayrıca okadar eksiğim var ki aldıklarım yıkanmadı bile. Şimdiden oturup kalkamıom nasıl geçecek 12 hafta şimdiden böyleyim.
Çoğu arkadaş öyle demişti ben ağrı sızı dan çok Bebek için sabırsızlanıyorum meraktanSon zamanlar hizli mi geciyomusson ay 9 Aya bedel bu kadar soyluyorum
Bnm kardeşimden gelecek 1 valiz giysi var annem gelirken getirir die düşünmüştük. Annem de doğuma 1 hafta kala anca gelir. Bilmiom napcam ya. Kargo da dünyanın parası tutar.Benim sezeryanla olacak bildiğim kadarıyla eğer öyleyse 10 hafta benimben bugün yıkama islemlerini yaptım
Bizde 3 yıldır beklioz paşamıÇoğu arkadaş öyle demişti ben ağrı sızı dan çok Bebek için sabırsızlanıyorum meraktano yüzden zaman geçmiyor gerçi üç yıl bekledim iki ay daha bekleriz
İnşaallah canımBizde 3 yıldır beklioz paşamısaglıcakla gelsinler inşallah
benim doktorum bi sıkıntı olmadığı sürece ayda bir görüşelim dedi ama önümüzdeki ay değişirmi bilmiyorum canımGünaydın kızlar. Artık bi çoğumuz 30 lu haftalara geldik. Kontrol sıklığınız değişti mi? Artık iki haftada bir mi gideceğiz acaba? Beş hafta oldu ben son kontrolüme gideli önümüzdeki cuma randevum var.
Ben 34. Haftayı bekliycem sanırım yıkayıp ütülemek için kıyafetlerimiziBide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Benim ilk tecrüben olacak ve bel fıtığı hastasıyım.Ben hep kafamda sezeryan olurum ya diye geciriyorum ama normal olacaksa da normal gidişata müdahale mi ediyorum acaba diye düşünüyorum.Ama normal doğumu yapacak kadar da cesaret bulamıyorum kendimde.Şimdiden doğum fobim başladı galibaBenim ilki sezeryan kafası yukarda olduğu icin mecburi.olmustu
Bu bebis dönmüş aşağıdaymış kafası korkuyorum şahsen normal dogum olur acilmam felan olursa diye
O da var tabi yaa son ana bırakmak da pek iyi bi fikir değil galibaBenim kontrolum 15 inde. 32 haftalık olucaz. Ben nu haftaiçi artık yıkayıp ütüleyip koyuncam kenara. Doğumun planlı sezaryen olacak ama ne olur olmazbi de hazırlık stresi olsun istemiyorum. İzne ayrıldım zaten evdeyim. Yavaş yavaş yapıcam
Amin aminn sağlıcakla sıhhatle hayırla nasip etsin RabbimBizde 3 yıldır beklioz paşamısaglıcakla gelsinler inşallah
Yaa benim doktorum neden ayda bir dediki gerçi ben daha yeni 30lu haftalarıma geldim ondandır belkiGünaydın. Bugün itibariyle 31+6 oldum geçtiğimiz perşembe randevum vardı. Bunda sonra 2 hafta da bir gel dedi dr. Ntslere de başlayacakmisim
Valla benimde riskim yok sezeryan olacağım bende çantamı bile hazırlamaya başladım aklıma geldikçe koyuyorum belli olmaz Allah korusun hazır bulunsun. Kıyafetler içinde çok geçe kalmayın ağırlaşınca zor oluyor yapması
Poşetlemek güzel fikirmiş kuzum hangi poşetlerden kullandınBenim 28.haftadan itibaren 2 haftaya bire düştü kontrollerim. Cuma günü kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım. Bugün de devam küçük küçükler yıka yıka bitmiyor. Kurut sonra ütüle. Aldığım dolap ay sonuna gelicek, utulediklerimi posetledim. Hastane çantasını da aynı şekilde poşetleyipte hazırlayacağım. Kullanilmayanlar temiz şekilde eve gelir. Takım takım posetleyecegim için eşim yada annem hastanede rahatca bulur kıyafetleri.
Planlı sezeryan olucak inşallah 19 şubatta. Agirlasmadan yapmak gerek hazırlıkları.
Evet benim vitaminimde var canımKizlar kullandiginiz vitaminlerde folik asit var mi
Ay bence de sona yaklaştıkça daha da zor geçiyorSon zamanlar hizli mi geciyomusson ay 9 Aya bedel bu kadar soyluyorum
Büyük ve orta boy buzdolabı poşeti kullandım. Ağzını açık bıraktım belki koku yapar bilemedimPoşetlemek güzel fikirmiş kuzum hangi poşetlerden kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?