2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
32 33te düşünüyodum bende ama çok yorgun kalkıyorum sabahları bu hafta içi yikicam galiba bende

Sevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum 2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Benim ilki sezeryan kafası yukarda olduğu icin mecburi.olmustu
Bu bebis dönmüş aşağıdaymış kafası korkuyorum şahsen normal dogum olur acilmam felan olursa diye

Benim sezeryanla olacak bildiğim kadarıyla eğer öyleyse 10 hafta benim ben bugün yıkama islemlerini yaptım
Bnm kardeşimden gelecek 1 valiz giysi var annem gelirken getirir die düşünmüştük. Annem de doğuma 1 hafta kala anca gelir. Bilmiom napcam ya. Kargo da dünyanın parası tutar.

benim doktorum bi sıkıntı olmadığı sürece ayda bir görüşelim dedi ama önümüzdeki ay değişirmi bilmiyorum canım

Bide ben bu kontrolden sonra yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp hazırlayım diyorum. Erken doğum riskim de yok planlı sezeryan olacak zaten son zamanlara bırakmak istemiyorum. Sizce erken mi?
Ben 34. Haftayı bekliycem sanırım yıkayıp ütülemek için kıyafetlerimizi

Benim ilki sezeryan kafası yukarda olduğu icin mecburi.olmustu
Bu bebis dönmüş aşağıdaymış kafası korkuyorum şahsen normal dogum olur acilmam felan olursa diye
Benim ilk tecrüben olacak ve bel fıtığı hastasıyım.Ben hep kafamda sezeryan olurum ya diye geciriyorum ama normal olacaksa da normal gidişata müdahale mi ediyorum acaba diye düşünüyorum.Ama normal doğumu yapacak kadar da cesaret bulamıyorum kendimde.Şimdiden doğum fobim başladı galiba

O da var tabi yaa son ana bırakmak da pek iyi bi fikir değil galiba ben de hazırlıklarımı yapmak için sabırsızlanıyorum ama bu sefer de çok mu erken yaptım acaba diye düşünüp durucam diyorum herşeyi bi kenara yığdım bakalım ne zaman vaktinin geldiğine ikna olucam
Bizde 3 yıldır beklioz paşamı saglıcakla gelsinler inşallah
Amin aminn sağlıcakla sıhhatle hayırla nasip etsin Rabbim biz de çok bekledik

Yaa benim doktorum neden ayda bir dediki gerçi ben daha yeni 30lu haftalarıma geldim ondandır belki

Poşetlemek güzel fikirmiş kuzum hangi poşetlerden kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…