Kontrol gununde doktorunu bilgilendir yine de canim ciddi bir durum degildir duzensiz oluyosa ama yine de bilsin yalanci sanci dedikleri sey bu oluyomus
Kızlar bugün aldığım müslin örtü geldi gayet güzel. Boyutu 120*120 çok büyük gibi geldi bana. Çocuğu 5 kere sarar paket yaparım valla bunla
Bundn sonra alcaklarımı biraz daha küçük alırım. Yanında birde 4 tane ağız mendili geldi.
heyet raporu almayı düşünüyorum bende gebeliğimin 7+3 üncü günü hem tüp bebek hem gecen hafta kanamam oldu 5 gün rapor aldım.
üni kendi doktoruma gidip heyet almak istiyorum ama iş yerim özel . aynı zamanda kısa çalışmadan yararlanıyor. bu süreç maaşımın ödenmemesi ya da rapor parasının yatmaması ile sonuçlarınır mı?
bilen tecrübeli arkadslar var mı
Annemler göndercekti ama Kaynanama bahsetmiştim o mavi alıp göndercekti yanına sarı da alıp göndermiş. Örtülür bizim oralarda da. Tülbent yazma falan örtülür örtü deil.
heyet raporu almayı düşünüyorum bende gebeliğimin 7+3 üncü günü hem tüp bebek hem gecen hafta kanamam oldu 5 gün rapor aldım.
üni kendi doktoruma gidip heyet almak istiyorum ama iş yerim özel . aynı zamanda kısa çalışmadan yararlanıyor. bu süreç maaşımın ödenmemesi ya da rapor parasının yatmaması ile sonuçlarınır mı?
bilen tecrübeli arkadslar var mı
Heyet raporu nasıl bilmiom ama ben covit oldgumda 10 gün rapor aldım 523 tl yattı. Maaşı alabılır misin bilmiom çünkü her özel değişir. Bizim annemlerin kendi işi oldgu için maaşı bilmiom.
Valla şaştım napıcağıma korkuyorum bazen erken doğum belirtisimi diye bacaklarıma bile vuruyor ağrı zaten iyiyce kendimi ağır hissediyorum benimki resmen adet sancısı gibi oluyo belim kasıklarım ağrıyo hatta bazen rahmime de bıçak saplanıyomuş gibi oluyo
Annemler göndercekti ama Kaynanama bahsetmiştim o mavi alıp göndercekti yanına sarı da alıp göndermiş. Örtülür bizim oralarda da. Tülbent yazma falan örtülür örtü deil.
Peki yeni yıla girer girmez hastanelerin doğum fiyatlarına zam yapması gerçeği.Sanırım pandemi de doğumlar arttınca bizde doğacak bebek çok diyip zam konusunda hastaneler ellerini korkak alıştırmamıslar
Peki yeni yıla girer girmez hastanelerin doğum fiyatlarına zam yapması gerçeği.Sanırım pandemi de doğumlar arttınca bizde doğacak bebek çok diyip zam konusunda hastaneler ellerini korkak alıştırmamıslar
bankacılarda korona sebebiyle ile gebeleri evden çalıştırdılar . benim arkadasım bankada calşmak istese bile kabul etmediler. gel gör ki özel sektörde öyle bişey yok.
Evet maalesef aynısını yaşadım evden cagri merkezi olarak çalışmamı istediler o da ağır bir işti surekli oturarak çalışmayı doktorum.uygun gormedi 1 ay heyet raporu aldım sonrası zaten normal doğum iznim.
Evet maalesef aynısını yaşadım evden cagri merkezi olarak çalışmamı istediler o da ağır bir işti surekli oturarak çalışmayı doktorum.uygun gormedi 1 ay heyet raporu aldım sonrası zaten normal doğum iznim.