2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gule gule kullan canim insallah
ay 120 kocamandır ben 80 *100 kestim dikmeden küçültsemmi diyorum güle güle kullan
Ay benim de el becerim olsa keske ya

Ben öğretmenim maaşım ödendi ama özel sektör nasıl bilmiyorum canım

Kızlar siz sarı örtü aldınız mi bebeği sarılık olmasın ya da hafif geçirsin diye alınıyormuş annem dedi ben bilmiyordum
Annemler göndercekti ama Kaynanama bahsetmiştim o mavi alıp göndercekti yanına sarı da alıp göndermiş. Örtülür bizim oralarda da. Tülbent yazma falan örtülür örtü deil.

Heyet raporu nasıl bilmiom ama ben covit oldgumda 10 gün rapor aldım 523 tl yattı. Maaşı alabılır misin bilmiom çünkü her özel değişir. Bizim annemlerin kendi işi oldgu için maaşı bilmiom.

Yok benim o kadar olmuyor doktorunla görüştün mu bunu

Peki yeni yıla girer girmez hastanelerin doğum fiyatlarına zam yapması gerçeği.Sanırım pandemi de doğumlar arttınca bizde doğacak bebek çok diyip zam konusunda hastaneler ellerini korkak alıştırmamıslar

ayy ben hiç sormadım ben zaten eylülde fahiş bir zam yaptığı için hastane tekrar yapmaz diye ümid ediyorum

bankacılarda korona sebebiyle ile gebeleri evden çalıştırdılar . benim arkadasım bankada calşmak istese bile kabul etmediler. gel gör ki özel sektörde öyle bişey yok.
Evet maalesef aynısını yaşadım evden cagri merkezi olarak çalışmamı istediler o da ağır bir işti surekli oturarak çalışmayı doktorum.uygun gormedi 1 ay heyet raporu aldım sonrası zaten normal doğum iznim.

özel sektör mü sizin ? yoksa ögretmen misiniz?
heyet raporunda kçö alıyormuydunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…