2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 14582679-8F64-45EB-9FEA-933FA2E5E838.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir
Canım merhaba, sana birçok topikte rastlıyorum her ay çatlatma iğnesi mi vuruyorsun?Ben ağustosda trasnfer oldum ozamandan beri her ay test fotoğrafı atıyorsun.Eğer kullanıyorsan her ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi yapman sağlıklı birşey değil.Tüp bebek denedinmi?

Yok denemedim

Guzel haberlerle don insallah canim bunu da gule gule giyin cok guzelmis nerden aldin

Trendyoldan canim oğlumda da bu marka almıştım kumaşı falan cok guzel kalın degil ama ben bide hastane çantasına hırka aldım trendyol arama.kismina effort pijama yaz çıkar

Kızlar bebek arabası ne aldınız yada ne almayı düşünüyosunuz?Ben kraft lima yı beğenmiştim katlandığında küçücük kalıyor bagaja da sığması açısından çok iyi ama fiyatı sürekli artıyor.Çocuğun max. 2-3 sene kullanacağı birşeye de okadar paralar vermek istemem.İkinci elde de çok temizlerini neredeyse hiç kullanılmamışlarını buldum ama alınırmı bilemedim.Birde bugaboo lar var biliyorsunuzdur normalde 10000 lira fln travel setleri ama onun da acayip bir 2. el piyasası var.2000-2500 liralara bugaboolar var.Çok kararsız kaldım 2. el alma konusunda

Canım seni hatırlıyor gibiyim ama
Nereden

benim ikinci olduğundan almayacağım, kanz travel sistem benimki çok hafif ve kullannışlı çok memnundum
ikinci el almak mantıksız değil çünkü mesela çoğu ürün eskimiyor benimki tertemiz mesela nerdeyse sıfır gibi temiz birşey bulursan sen bililrsin

Merhaba hanımlar benim doğum tarihimde 29 Mart insallah aklima yeni geldi bir bakayım kadinlar kulübüne diye meğer Mart ayi anneleri coktaannn grup kurup kaynatmislar :) hepiniz hayirlisiyla alsin bebislerini insallah kucağına

Valla 6 ay bitti ama mide bulantıları yeni geçti şimdi de mide yanması başladı çok zorlandım hamilelikte hiç böyle hayal etmemiştim
Hemde çok zor bende bu kadar beklemiyordum kanamalar mide bulantıları su azlığı enfeksiyon mahvetti beni çok şükür 28 deyim senin kaçıncı haftan

Suyu neden fazla canım şeker mi. Var sen de

Şeker yüklemesi yapmadı açlık tokluk ölçtü doktorum ondada bişi demedi. Normal dedi. Başka doktor yükleme yapman gerekiyor suyun fazla olduğu için dedi ama kendi doktoruma artık güvenmek istiyorum ikili testim de kötü ya benim. Onunlada bağlantılı olur diye korkmuyor değilim. Nitekim doktor da ilk etapta o sebeple tedirgin olmuştu. Doğunca görcez hepsini.. Su fazla olunca türlü türlü şey var risk açısından malum..

Biz bire bir bu durumu yaşadığımız için sordum canım bizim gelinin suyu fazlaydı ama aşırı yani olması gerekenin 3 katı fazla 2 li testi de normal çıkmıştı su fazlalığı olayında 2 seçenek oluyor dedi doktor birincisi annede şeker varsa fazla olurmuş ikincisi çocuğun bağırsağın da tıkanıklık varsa bizim çocuk doğdu bağırsakta tıkanıklık vardı ameliyat oldu hemen çok şükür güzel geçti taburcu olmasını bekliyoruz. Suyun fazla olma sebebini araştır derim canım çünkü ona göre biz hastane seçtik doğum öncesi çocuk cerrahisi ile görüştük. Ve doğum sonrası acil ameliyat a alındı

Hemde çok zor bende bu kadar beklemiyordum kanamalar mide bulantıları su azlığı enfeksiyon mahvetti beni çok şükür 28 deyim senin kaçıncı haftan
24.hafta bitti kanama benim de 8. Haftada oldu biyandan da çalışıyorum 1ay rapor yazmıştı Aytaç hoca takibimi de o yapıyo haftaya da şeker testi için gitcem.Senin doğum nerde olcak belli mi?

Prenses gibi giriliyorda şeytan çarpmış gibi kendine geliyosun:)) şaka bi yana ben öyle olmuştum. Normal dopum yapan anneleri tebrik ediyorum cidden ben başaramadım :))
Bende sanırım biraz pinti davrandım 3 ikili takım 3 tulum aldım ve içlerinde birer zıbınları var okadarcık sadece ilk 3 ayı aldım. İlk oğlum 0-3 aydan 6-9 a geçmişti direk. İri bi bebekti. Çoğu aldıpım şey elimde patlayınca bunda çok bişi almadım. İhtiyaç olması halinde hemen alırız diyorum. Gözüm kalmıyo değil. Nette gezerken uçsuz Bucaksız seçenek var.. :) ya kalmazsa ya bundan bida bulamazsa diye favorilerime bakıp duruyorum ama duruyorum:) cidden durdurmam lazım kendimi

Ya evet su fazla olunca ben kendi doktorum hariç başka doktora da gittim. Kendi doktorum peritalog zaten. Organları açısından sorun görmediğini söylemişti. Şeker içinde yükleme önermediğini açlık tokluğun onun için yeterli olduğunu söyledi. Başka doktor da yükleme yaptır derim dedi. Kendi doktorumun kafasını tek karıştıran ikili testim. Çocuklarda anomali oluncada su fazla oluyormuş. Şimdilik beklemedeyim. Dopum sonrası çocukta herhangi problem olursa diye öyle Bi hastane seçmiştim en baştan. İlk çocuğumda da kalbinde parlaklık görülünce son anda doktor ve hastane değiştirmek zorunda kalınca bunda en baştan öyle Bi yerden başladım. Kötüyü düşünmek istemiyorum.. Umarım doktorun en iyi seçeneği gibidir.. İri çocuklarında bazen su fazla olabiliyormuş. Bebek 1 2 hafta önde öyle ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…