- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Canım merhaba, sana birçok topikte rastlıyorum her ay çatlatma iğnesi mi vuruyorsun?Ben ağustosda trasnfer oldum ozamandan beri her ay test fotoğrafı atıyorsun.Eğer kullanıyorsan her ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi yapman sağlıklı birşey değil.Tüp bebek denedinmi?Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir
Yok denemedimCanım merhaba, sana birçok topikte rastlıyorum her ay çatlatma iğnesi mi vuruyorsun?Ben ağustosda trasnfer oldum ozamandan beri her ay test fotoğrafı atıyorsun.Eğer kullanıyorsan her ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi yapman sağlıklı birşey değil.Tüp bebek denedinmi?
Guzel haberlerle don insallah canimbunu da gule gule giyin cok guzelmis nerden aldin
Tamam canim sagolTrendyoldan canim oğlumda da bu marka almıştım kumaşı falan cok guzel kalın degil ama ben bide hastane çantasına hırka aldımtrendyol arama.kismina effort pijama yaz çıkar
Canım seni hatırlıyor gibiyim amaKızlar bebek arabası ne aldınız yada ne almayı düşünüyosunuz?Ben kraft lima yı beğenmiştim katlandığında küçücük kalıyor bagaja da sığması açısından çok iyi ama fiyatı sürekli artıyor.Çocuğun max. 2-3 sene kullanacağı birşeye de okadar paralar vermek istemem.İkinci elde de çok temizlerini neredeyse hiç kullanılmamışlarını buldum ama alınırmı bilemedim.Birde bugaboo lar var biliyorsunuzdur normalde 10000 lira fln travel setleri ama onun da acayip bir 2. el piyasası var.2000-2500 liralara bugaboolar var.Çok kararsız kaldım 2. el alma konusunda
:) senden 1 ay sonra transfer oldum ben Hulusi hocada tüp bebek yaptıranlar sayfasındanCanım seni hatırlıyor gibiyim ama
Nereden
Aaa tamam:) senden 1 ay sonra transfer oldum ben Hulusi hocada tüp bebek yaptıranlar sayfasından
benim ikinci olduğundan almayacağım, kanz travel sistem benimki çok hafif ve kullannışlı çok memnundumKızlar bebek arabası ne aldınız yada ne almayı düşünüyosunuz?Ben kraft lima yı beğenmiştim katlandığında küçücük kalıyor bagaja da sığması açısından çok iyi ama fiyatı sürekli artıyor.Çocuğun max. 2-3 sene kullanacağı birşeye de okadar paralar vermek istemem.İkinci elde de çok temizlerini neredeyse hiç kullanılmamışlarını buldum ama alınırmı bilemedim.Birde bugaboo lar var biliyorsunuzdur normalde 10000 lira fln travel setleri ama onun da acayip bir 2. el piyasası var.2000-2500 liralara bugaboolar var.Çok kararsız kaldım 2. el alma konusunda
her gün gidip görsek doymayızSabah 8 de kan idrar vericem cuma öğleden sonrada kadin dogum randevum var .neredeyse 1 aydır görmüyorum özledim yavrucuğumu:)
Valla 6 ay bitti ama mide bulantıları yeni geçti şimdi de mide yanması başladı çok zorlandım hamilelikte hiç böyle hayal etmemiştimAaa tamamnasıl gidiyor
Hemde çok zor bende bu kadar beklemiyordumValla 6 ay bitti ama mide bulantıları yeni geçti şimdi de mide yanması başladı çok zorlandım hamilelikte hiç böyle hayal etmemiştim
Suyu neden fazla canım şeker mi. Var sen de
Biz bire bir bu durumu yaşadığımız için sordum canım bizim gelinin suyu fazlaydı ama aşırı yani olması gerekenin 3 katı fazla 2 li testi de normal çıkmıştı su fazlalığı olayında 2 seçenek oluyor dedi doktor birincisi annede şeker varsa fazla olurmuş ikincisi çocuğun bağırsağın da tıkanıklık varsa bizim çocuk doğdu bağırsakta tıkanıklık vardı ameliyat oldu hemen çok şükür güzel geçti taburcu olmasını bekliyoruz. Suyun fazla olma sebebini araştır derim canım çünkü ona göre biz hastane seçtik doğum öncesi çocuk cerrahisi ile görüştük. Ve doğum sonrası acil ameliyat a alındıŞeker yüklemesi yapmadı açlık tokluk ölçtü doktorum ondada bişi demedi. Normal dedi. Başka doktor yükleme yapman gerekiyor suyun fazla olduğu için dedi ama kendi doktoruma artık güvenmek istiyorumikili testim de kötü ya benim. Onunlada bağlantılı olur diye korkmuyor değilim. Nitekim doktor da ilk etapta o sebeple tedirgin olmuştu. Doğunca görcez hepsini.. Su fazla olunca türlü türlü şey var risk açısından malum..
24.hafta bitti kanama benim de 8. Haftada oldu biyandan da çalışıyorum 1ay rapor yazmıştı Aytaç hoca takibimi de o yapıyo haftaya da şeker testi için gitcem.Senin doğum nerde olcak belli mi?Hemde çok zor bende bu kadar beklemiyordumkanamalar mide bulantıları su azlığı enfeksiyon mahvetti beni çok şükür 28 deyim senin kaçıncı haftan
Prenses gibi giriliyorda şeytan çarpmış gibi kendine geliyosun:)) şaka bi yana ben öyle olmuştum. Normal dopum yapan anneleri tebrik ediyorum cidden ben başaramadım :))Benim 7 yıl sonra bebişim yola çıkınca dayanamayıp 2 tane 10 lü set aldımgeri kalanı da altlı üstlü kafama göre yedek yaptım tulum aldım derken biraz coşmuş olabilirim doğum videosu izlemekten de bi ara fobi olmuştu ama dedim korkunun ecele faydası yok kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazen düşünmüyor değilim şöyle prensesler gibi sezeryana mi gireyim hoş nasıl çıkarım sonrası nasıl olur bilemem ama
Biz bire bir bu durumu yaşadığımız için sordum canım bizim gelinin suyu fazlaydı ama aşırı yani olması gerekenin 3 katı fazla 2 li testi de normal çıkmıştı su fazlalığı olayında 2 seçenek oluyor dedi doktor birincisi annede şeker varsa fazla olurmuş ikincisi çocuğun bağırsağın da tıkanıklık varsa bizim çocuk doğdu bağırsakta tıkanıklık vardı ameliyat oldu hemen çok şükür güzel geçti taburcu olmasını bekliyoruz. Suyun fazla olma sebebini araştır derim canım çünkü ona göre biz hastane seçtik doğum öncesi çocuk cerrahisi ile görüştük. Ve doğum sonrası acil ameliyat a alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?