2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım iri bebekte de su fazla oluyor inşallah öyledir ileriymiş bebeğin de kilosu vs nasıl

Evet canım öyledir inşallah. Benim yengemin iki gebeliğinde de suyu çok fazlaydı bebekler de iriydiler. Hiç bi sıkıntıları olmadı çok şükür. Senin de öyledir inşallah

Ben troit hastasıyım troit yine yükselmiş moralim bozuk yarin kadin dogum randevum var.dua edin sağlıklı şekilde kucağıma.alayim

Merhaba 20.haftalık hamileyim kuyruk sokumu ağrım var sizler tecrübeli olduğunuz için sormak istedim normal midir acaba?
Bende de var uzun zamandır 1 sene önce düşmüştüm çok acımıştı hamilelik ilerdikçe ağrımaya başladı bende ona bağlıyodum daha önce düştüm kemikler de ayrılıyor illaki ağrı acı olur diye

Evet iki gün önce doktora sordum küçükken düştüysen o bile şimdi ağrı yapıyor olabilir dedi.Genellikle hamilelikte bu tarz şeyler ortaya çıkıyormuş

24.hafta bitti kanama benim de 8. Haftada oldu biyandan da çalışıyorum 1ay rapor yazmıştı Aytaç hoca takibimi de o yapıyo haftaya da şeker testi için gitcem.Senin doğum nerde olcak belli mi?
Bende Sertaç hocaya devam edecektim ama kanamalar 17 , haftaya kadar devam edince ailemin yanına geldim burada doğum yapicam Ankara'daki evimde her yer uzak hastane olarak

Benim açlık tokluk iyi
Ikili ayrıntılı sorun yok
Ama normalin biraz üstünde anormalide değil suyum fazla Doktorlar bisey demiyor

Evet canım iri bebekte de su fazla oluyor inşallah öyledir ileriymiş bebeğin de kilosu vs nasıl

İnstagramda Anı örtüsü yapan bir çok sayfa var , kuzenim sevimli_tasarmm sayfasından yaptırmıştı çok güzeldi :)

Benim açlık tokluk iyi
Ikili ayrıntılı sorun yok
Ama normalin biraz üstünde anormalide değil suyum fazla Doktorlar bisey demiyor
Canım bizim gelinin 3 katı fazlaydı yani karnı ikiz karnı gibi çok büyüktü. Açlık tokluk ta şeker olup olmadığını kanıtlamazmış ben de öyle baktırdım ama bir kıstas değilmiş. Bebek iri olursa da su fazla olurmuş ki genelde şekeri olanların bebek iri olurmuş.

Valla 6 ay bitti ama mide bulantıları yeni geçti şimdi de mide yanması başladı çok zorlandım hamilelikte hiç böyle hayal etmemiştim
Selam, benim de mide bulantılarım devam ediyordu hala ve prilam kullanıyordum 3 gecedir içmiyorum mide bulantıları bitti ama aşırı derecede mide yanması başladı sabah 5 gibi uyandım uyuyamadım yanmadan

Selam, benim de mide bulantılarım devam ediyordu hala ve prilam kullanıyordum 3 gecedir içmiyorum mide bulantıları bitti ama aşırı derecede mide yanması başladı sabah 5 gibi uyandım uyuyamadım yanmadan
Ben prilamı bir kez kullandım çok kötü yaptı beni bidaha hiç kullanmadım.Yanmaya soğuk süt çok iyi geliyor.

Bugün kontrolüm vardı birkaç kişinin daha adeylt sancısı gibi ağrıları oluyordu ama kim hatırlayamadım.sordum doktoruma normalmiş. Gün içinde devamlı tekrarlayan ağrılar yoksa sorun değil dedi.benim günde 1-2 oluyor.
Kızım 1800 Gr 42 cm olmuş

DeFacto alışverişi 32₺ tuttu kargo da bedavaydı
Ayy cok minnos bunlar gule gule giysin kuzucuk
Benim oluyo mesela bi parca icime su serptin ay masallah prensese kocaman olmus

İlac kullanmiyo musun canim. Benim normalde sorunum yoktu hamilikte yukseldi en basindan beri kullaniyorum

Troit ameliyatlıyim mecbur kullanıyorum ben .150mg hemde.ilac içtiğim.halde yükselmiş.kan ilaci ile arasi 4 saat olmalı troiti içmesem troit yükseliyor kani içmesem kansızlık var...

Kan ilacımı değiştirdi.
Troit ilaci dozu yükseldi.
Enfeksiyon var hala biraz ilac verdi .

Bide bebek önden gidiyor normal dogum yapmak istiyorsan karbonhidrat kes dedi.
2000 kilo olmus 1 hafta öndemis.

Kasilmam varmış biraz oda enfeksiyondandir dedi.

Maşallah canım çok güzel nst ye girdin mi

Maşallah bebeğin kilosuna canım ilki normal miydi senin? Nst kaçıncı haftada başlıyordu ya unuttum ben nst ye girdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…