Hayır girmedim. Doktorum 3 hafta sonraya yine randevu verdi. Ben tam olarak anlayamadım ne işe yarıyor nst? Arkadaşlarıma soruyorum giren var girmeyen var.ama tam açıklayabien yok.Maşallah canım çok güzel nst ye girdin mi
Sancı var mı yok mu o belli oluyor canım nst de.Bazıları hiç sancı hissetmiyor ama nst de sancı çıkıyor onun için önlem alıyor doktor. Kimi erken başlıyor nst ye kimi geç şikayetlere göre değişiyor sanırımHayır girmedim. Doktorum 3 hafta sonraya yine randevu verdi. Ben tam olarak anlayamadım ne işe yarıyor nst? Arkadaşlarıma soruyorum giren var girmeyen var.ama tam açıklayabien yok.
Hmm anladım teşekkür ederim.benim doktor biraz rahat yaSancı var mı yok mu o belli oluyor canım nst de.Bazıları hiç sancı hissetmiyor ama nst de sancı çıkıyor onun için önlem alıyor doktor. Kimi erken başlıyor nst ye kimi geç şikayetlere göre değişiyor sanırım
Önlem tedbir iyidir canım senin şikayetin yoktur yoksa rahatlık bu durumlarda pek sökmezHmm anladım teşekkür ederim.benim doktor biraz rahat ya
Ya evet su fazla olunca ben kendi doktorum hariç başka doktora da gittim. Kendi doktorum peritalog zaten. Organları açısından sorun görmediğini söylemişti. Şeker içinde yükleme önermediğini açlık tokluğun onun için yeterli olduğunu söyledi. Başka doktor da yükleme yaptır derim dedi. Kendi doktorumun kafasını tek karıştıran ikili testim. Çocuklarda anomali oluncada su fazla oluyormuş. Şimdilik beklemedeyim. Dopum sonrası çocukta herhangi problem olursa diye öyle Bi hastane seçmiştim en baştan. İlk çocuğumda da kalbinde parlaklık görülünce son anda doktor ve hastane değiştirmek zorunda kalınca bunda en baştan öyle Bi yerden başladım. Kötüyü düşünmek istemiyorum.. Umarım doktorun en iyi seçeneği gibidir.. İri çocuklarında bazen su fazla olabiliyormuş. Bebek 1 2 hafta önde öyle ümit ediyorum
Kızımda suyum fazla çıkıyordu.karbonhidrata dikkat et demişti doktorum.dikkat edince duzeldigi oldu bı ara ama sonra hep fazla çıktı.Benim açlık tokluk iyi
Ikili ayrıntılı sorun yok
Ama normalin biraz üstünde anormalide değil suyum fazla Doktorlar bisey demiyor
Anladim canim yoluna girer insallah belki biraz daha artar dozun ama illaki duzene girer stres yapma o da etkilerTroit ameliyatlıyim mecbur kullanıyorum ben .150mg hemde.ilac içtiğim.halde yükselmiş.kan ilaci ile arasi 4 saat olmalı troiti içmesem troit yükseliyor kani içmesem kansızlık var...
Kan ilacımı değiştirdi.
Troit ilaci dozu yükseldi.
Enfeksiyon var hala biraz ilac verdi .
Bide bebek önden gidiyor normal dogum yapmak istiyorsan karbonhidrat kes dedi.
2000 kilo olmus 1 hafta öndemis.
Kasilmam varmış biraz oda enfeksiyondandir dedi.
Çok geçmiş olsun hiç sıkmayın canınızı kısa sürede düzene girecektir.Bende tiroit hastasıyım ve gebelik öncesinde 100 kullanıyordum, gebelikte 150 ye cıktım, şu ana kadar kontrol altında tuttuk ama pzt kan verecegım bakalım benım değerim kaç çıkacak.Aynı zamanda kan ilacı da kullanıyorum ama tiroid ilacını içmek için 4 saat beklemıyorum yaBen troit hastasıyım troit yine yükselmiş moralim bozuk yarin kadin dogum randevum var.dua edin sağlıklı şekilde kucağıma.alayim
Maşallah bebeğin kilosuna canım ilki normal miydi senin? Nst kaçıncı haftada başlıyordu ya unuttum ben nst ye girdin mi
Hadi hayırlısı canımEvet canim normal. Bundan sonra 15gunde bir geleceksin dedi genelde 32 de baslatiyorlar.oglumda girmiştim 32 de canim belki 15gun sonra girerim bakalim.gorcez :)
Çok geçmiş olsun hiç sıkmayın canınızı kısa sürede düzene girecektir.Bende tiroit hastasıyım ve gebelik öncesinde 100 kullanıyordum, gebelikte 150 ye cıktım, şu ana kadar kontrol altında tuttuk ama pzt kan verecegım bakalım benım değerim kaç çıkacak.Aynı zamanda kan ilacı da kullanıyorum ama tiroid ilacını içmek için 4 saat beklemıyorum ya
Evet hepimiz yavaştan sona yaklaşıyoruzKızlar merhaba, ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben yazamadım hiç, çok şükür 29 haftalık olduk, 30.haftaya gitcez biz kızımla. Çok şükür ki grupta herkes iyi artık sonlara yaklaşıyoruz, haftası ilerde olanlar hele daha bi yaklaştı doğuma, beni heyecan sarmaya başladı, korku falan değil sadece kızımı merak edıyorum, yüzünü ellerini kokusunu... Onunla başlıcak olan hayatımı.. Büyüme aşamasını.. 5 yıl sonra, 10 yıl sonra derken bi bakmışım artık orta yaşlı bi ergen annesi olarak görüyorum kendimi... Allah ömür verirse tabiAnneliğe hazırlıyorum kendimi kısacası yani.. Kedilerim var benim, sorumluluk duygusunu, bişey yedi mi içti mi telaşı, hastalanınca veterinere verdiğim paraya hiç acımamam, onlar uyurken yalanırken hayran hayran izlemem, bunları yıllar önce farkettiğimde, sahi annelik de böyle mi acaba, heralde daha fazlası demiştim içimden ay ne bileyim bugun bi duygusallık çöktü burda paylaşmak istedim sizinle, ben sabırsızlanıyorum artık
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz benimde kuşum var bana bakışı konuşması beni sevmesi annelik duygusunu yaşatıyor resmenKızlar merhaba, ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben yazamadım hiç, çok şükür 29 haftalık olduk, 30.haftaya gitcez biz kızımla. Çok şükür ki grupta herkes iyi artık sonlara yaklaşıyoruz, haftası ilerde olanlar hele daha bi yaklaştı doğuma, beni heyecan sarmaya başladı, korku falan değil sadece kızımı merak edıyorum, yüzünü ellerini kokusunu... Onunla başlıcak olan hayatımı.. Büyüme aşamasını.. 5 yıl sonra, 10 yıl sonra derken bi bakmışım artık orta yaşlı bi ergen annesi olarak görüyorum kendimi... Allah ömür verirse tabiAnneliğe hazırlıyorum kendimi kısacası yani.. Kedilerim var benim, sorumluluk duygusunu, bişey yedi mi içti mi telaşı, hastalanınca veterinere verdiğim paraya hiç acımamam, onlar uyurken yalanırken hayran hayran izlemem, bunları yıllar önce farkettiğimde, sahi annelik de böyle mi acaba, heralde daha fazlası demiştim içimden ay ne bileyim bugun bi duygusallık çöktü burda paylaşmak istedim sizinle, ben sabırsızlanıyorum artık
Kızlar merhaba, ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben yazamadım hiç, çok şükür 29 haftalık olduk, 30.haftaya gitcez biz kızımla. Çok şükür ki grupta herkes iyi artık sonlara yaklaşıyoruz, haftası ilerde olanlar hele daha bi yaklaştı doğuma, beni heyecan sarmaya başladı, korku falan değil sadece kızımı merak edıyorum, yüzünü ellerini kokusunu... Onunla başlıcak olan hayatımı.. Büyüme aşamasını.. 5 yıl sonra, 10 yıl sonra derken bi bakmışım artık orta yaşlı bi ergen annesi olarak görüyorum kendimi... Allah ömür verirse tabiAnneliğe hazırlıyorum kendimi kısacası yani.. Kedilerim var benim, sorumluluk duygusunu, bişey yedi mi içti mi telaşı, hastalanınca veterinere verdiğim paraya hiç acımamam, onlar uyurken yalanırken hayran hayran izlemem, bunları yıllar önce farkettiğimde, sahi annelik de böyle mi acaba, heralde daha fazlası demiştim içimden ay ne bileyim bugun bi duygusallık çöktü burda paylaşmak istedim sizinle, ben sabırsızlanıyorum artık
AmiiiiiinAynı düşünceleri paylaşıyoruz benimde kuşum var bana bakışı konuşması beni sevmesi annelik duygusunu yaşatıyor resmenbizde 28 haftalığız ve kizim olacak kuşuma sevgim çok fazla kızıma nasıl olur düşünemiyorum rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
Amin canımEvet hepimiz yavaştan sona yaklaşıyoruzRabbim sanumuzu hayretsin. Ben de neler hissedeceğimi nelere ağlayıp nelere güleceğimi henüz kestiremiyorum. Ama dünyanın en güzel duygularını tadacağız inşallah uzun zaman bekledikten sonra hayali bile çok güzel. Ama bu demek değilki doğumdan korkmuyorum hepimize kolay doğumlar nasip olsun
Hayır girmedim. Doktorum 3 hafta sonraya yine randevu verdi. Ben tam olarak anlayamadım ne işe yarıyor nst? Arkadaşlarıma soruyorum giren var girmeyen var.ama tam açıklayabien yok.
Benimkiler annem de kalıyo, evlenince yanıma almadım daha doğrusu onlar çok seviyorlar annemin babamın dğer evlatları oldular, o yuzden almadım, haftada 1 görmeye gidiyorum işte, kızım doğunca da onlardan uzak olmıcak inşallahBenim de kedim var. Ödüm kopuyor kızım doğunca kıskanacak küsecek diye.. gözünün içine bakıyorum. Düzeni bozulmasın diye uğraşıyorum. İnş iyi anlaşırlar da üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?