2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür bu haftalara gelebildik kalan haftalarımız da hayırlısıyla gecer inş benimde 5-5.5 haftam kaldı bir oğlum var kızım olacak nasipse. İlkler de heyecan oluyor neler yaşayacaksin bilmiyorsun akışına göre gidiyor. İkincide neler yaşayacağını bildiğin için korku telaş oluyor sezeryan olacağım birde inş sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım, alırız hepimiz inş

kızlar kaç hafta kaç günlükken bu kilolar maşallah miniklere

Allah bağışlasın canım ne güzel ikinci kez anne oluyorsun, amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Tecrübeli Annelere bir sorum olacak Kacıncı haftadan sonra muayene sıklıgı artıyor ve haftada bire düşüyor ? Her hafta gittiğimizde muayene ücreti ödüyor muyuz acaba ? Yoksa kontrol gibi bir durum söz konusu oluyor mu ? İlk gebeliğim oldugu için cok bir bilgim yok acıkcası size sorayım dedim

32 ye kdr ayda 1 gıttım 32 den sonra 2 hafta da bır gıdecekmısım belkı son haftalarda 2-3 gunde bır olabılır benm sıgortam 10 gun ıcınde kontrol sayıyor..

2 haftaya 1e dustum daha yeni canim. 10 gun icinde tek ucret gecerli

Benim de cuma kontrolüm vardı. Bi sıkıntı olmadığı sürece bir ay sonraya gel dedi.

Ben bu hafta kiyafet ütüleme yıkama yerlestirme yapicam haftasonu da hastane bavulunu hazırlarım...ne olur ne olmaz tedbirli olmak gerekiyor :) hem gitgide ağırlaşıyorum
Kizlar kapi susunu zayadesignn ten yaptırdım harika bi sayfa göz atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…