- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
Çok şükür bu haftalara gelebildik kalan haftalarımız da hayırlısıyla gecer inşKızlar merhaba, ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ama ben yazamadım hiç, çok şükür 29 haftalık olduk, 30.haftaya gitcez biz kızımla. Çok şükür ki grupta herkes iyi artık sonlara yaklaşıyoruz, haftası ilerde olanlar hele daha bi yaklaştı doğuma, beni heyecan sarmaya başladı, korku falan değil sadece kızımı merak edıyorum, yüzünü ellerini kokusunu... Onunla başlıcak olan hayatımı.. Büyüme aşamasını.. 5 yıl sonra, 10 yıl sonra derken bi bakmışım artık orta yaşlı bi ergen annesi olarak görüyorum kendimi... Allah ömür verirse tabiAnneliğe hazırlıyorum kendimi kısacası yani.. Kedilerim var benim, sorumluluk duygusunu, bişey yedi mi içti mi telaşı, hastalanınca veterinere verdiğim paraya hiç acımamam, onlar uyurken yalanırken hayran hayran izlemem, bunları yıllar önce farkettiğimde, sahi annelik de böyle mi acaba, heralde daha fazlası demiştim içimden ay ne bileyim bugun bi duygusallık çöktü burda paylaşmak istedim sizinle, ben sabırsızlanıyorum artık
Bugün kontrolüm vardıbirkaç kişinin daha adeylt sancısı gibi ağrıları oluyordu ama kim hatırlayamadım.sordum doktoruma normalmiş. Gün içinde devamlı tekrarlayan ağrılar yoksa sorun değil dedi.benim günde 1-2 oluyor.
Kızım 1800 Gr 42 cm olmuş
kızlar kaç hafta kaç günlükken bu kilolarTroit ameliyatlıyim mecbur kullanıyorum ben .150mg hemde.ilac içtiğim.halde yükselmiş.kan ilaci ile arasi 4 saat olmalı troiti içmesem troit yükseliyor kani içmesem kansızlık var...
Kan ilacımı değiştirdi.
Troit ilaci dozu yükseldi.
Enfeksiyon var hala biraz ilac verdi .
Bide bebek önden gidiyor normal dogum yapmak istiyorsan karbonhidrat kes dedi.
2000 kilo olmus 1 hafta öndemis.
Kasilmam varmış biraz oda enfeksiyondandir dedi.
31+3 günü gününe çıkıyor şu an ultrasondakızlar kaç hafta kaç günlükken bu kilolarmaşallah miniklere
sağol canım cevap için. 30+3 te kontrolüm geride mi önde mi durumuna bakmak için sormuştum31+3 günü gününe çıkıyor şu an ultrasonda
Rica ederimsağol canım cevap için. 30+3 te kontrolüm geride mi önde mi durumuna bakmak için sormuştum
Canim doktora gore bile.fark cikiyor ayni gun iki farkli doktor birini 920 olctu digeri 1100sağol canım cevap için. 30+3 te kontrolüm geride mi önde mi durumuna bakmak için sormuştum
haklısın canım. hataya meyilli bir durumCanim doktora gore bile.fark cikiyor ayni gun iki farkli doktor birini 920 olctu digeri 1100
Aynen merak ediyoz ama zayif cikarsa uzulmemek gerekmis canli canli sahit oldum hangisi dogru simdi hic bi fikrim yokevet
haklısın canım. hataya meyilli bir durumİşte merak ediyor insan yine de
Allah bağışlasın canım ne güzel ikinci kez anne oluyorsun, amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımÇok şükür bu haftalara gelebildik kalan haftalarımız da hayırlısıyla gecer inşbenimde 5-5.5 haftam kaldı bir oğlum var kızım olacak nasipse. İlkler de heyecan oluyor neler yaşayacaksin bilmiyorsun akışına göre gidiyor. İkincide neler yaşayacağını bildiğin için korku telaş oluyor sezeryan olacağım birde inş sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım, alırız hepimiz inş
32 ye kdr ayda 1 gıttım 32 den sonra 2 hafta da bır gıdecekmısım belkı son haftalarda 2-3 gunde bır olabılır benm sıgortam 10 gun ıcınde kontrol sayıyor..Tecrübeli Annelere bir sorum olacakKacıncı haftadan sonra muayene sıklıgı artıyor ve haftada bire düşüyor ? Her hafta gittiğimizde muayene ücreti ödüyor muyuz acaba ? Yoksa kontrol gibi bir durum söz konusu oluyor mu ? İlk gebeliğim oldugu için cok bir bilgim yok acıkcası size sorayım dedim
2 haftaya 1e dustum daha yeni canim. 10 gun icinde tek ucret gecerliTecrübeli Annelere bir sorum olacakKacıncı haftadan sonra muayene sıklıgı artıyor ve haftada bire düşüyor ? Her hafta gittiğimizde muayene ücreti ödüyor muyuz acaba ? Yoksa kontrol gibi bir durum söz konusu oluyor mu ? İlk gebeliğim oldugu için cok bir bilgim yok acıkcası size sorayım dedim
Benim de cuma kontrolüm vardı. Bi sıkıntı olmadığı sürece bir ay sonraya gel dedi.Tecrübeli Annelere bir sorum olacakKacıncı haftadan sonra muayene sıklıgı artıyor ve haftada bire düşüyor ? Her hafta gittiğimizde muayene ücreti ödüyor muyuz acaba ? Yoksa kontrol gibi bir durum söz konusu oluyor mu ? İlk gebeliğim oldugu için cok bir bilgim yok acıkcası size sorayım dedim
Sıkıntı olmamasi cok guzel insallah da olmaz da cok uzun sanki haftan epeyce ilerlemis canimBenim de cuma kontrolüm vardı. Bi sıkıntı olmadığı sürece bir ay sonraya gel dedi.
Ben de cuma gittim 3 hafta sonra çağırdı.bende daha sık bekliodum ama gerek duymadıSıkıntı olmamasi cok guzel insallah da olmaz da cok uzun sanki haftan epeyce ilerlemis canim
Aman bebisler iyi olsun da varsin 3 hafta 4 hafta olsun insan sabredemiyor amaBen de cuma gittim 3 hafta sonra çağırdı.bende daha sık bekliodum ama gerek duymadıbı de biz özel muayenehanesine gidiyoruz her seferinde para ama ona rağmen..
Aynen keşke hergun görsem üşenmem giderimAman bebisler iyi olsun da varsin 3 hafta 4 hafta olsun insan sabredemiyor ama
Ben de üşenmem ama 3 haftaya bir çağırıyor yaAynen keşke hergun görsem üşenmem giderim
kızlar kaç hafta kaç günlükken bu kilolarmaşallah miniklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?