2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdş hıçkırık tutuyor ya. Ben onu heo aşağıda kasıklarımda hissederdim. Kafası aşağıdaydı 20 li haftalardan beri. Dün yatmadan yine hıçkırık tuttu gibi oldu. Baya uzun süre aynı yere pıt pıt ritmik olarak vurdu. Ama bu sefer göbeğimin üst tarafında hissettim. Dönmüş olabilir mi

Kizlar dun gece benim bildiğiniz sancim oldu yaa uykudan uyandırdı ağrı adet olurken belimiz kasiklarimiz ağrır ya oyle bi ağrı 2 3 dakka sürdü sabaha karşı tekrar oldu
Yavaş yavaş başlıyo demek ki canım yalancı sancılar nstye girdin mi

Artık çok büyüdü canım dönse muhakkak hissederdin kolayla dönemez zaten artık

Günaydın kizlar kontrolumuz var yoldayız
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel
Sanmiyorum canım buyudukce dönmeleri zor gecen benimkide hıçkırık tutunca karnımın her yerinde hissettim o pıt piti

Bak şimdide başladı bi ağrı belimde ozele gitmiyorum ki canım ama devam ederse acile giderim
Ilkinde hiç hatırlamıyorum sancı hissettiğimi sanciylada doğurmadım nasıl bisey bilmiyorum
Uzan dinlen hafiflemezse git mutlaka sola yada nasıl rahat ediyorsan ayağının altına yastık koy canım bakalım nasıl olacak

Bak şimdide başladı bi ağrı belimde ozele gitmiyorum ki canım ama devam ederse acile giderim
Ilkinde hiç hatırlamıyorum sancı hissettiğimi sanciylada doğurmadım nasıl bisey bilmiyorum
Ters bir hareket yapıp belini incitmiş olabilir misin ki canım.

Erkek bebeklerde belden, kız bebeklerde kasıklardan giriyo diye biliyorum canım benim annem iki sezeryan olmuş sancı nedir bilmiyo, sancımın geldiği akşam kasıklarım ağrıyodu kayinvalidemi aradık o da belden girer sancı dedi 3 oğlan doğurduğu için biz de doğum sancısı değil diye oturduk aşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…