- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
- 33
Hayırlı haberlerle dön İNŞALLAHGünaydın kizlar kontrolumuz var yoldayız
Ben kullandım canım penye gibi ince olanlarından çok rahat oluyor kullanımı tavsiye ederim
Yalancı sancılar tam olarak kendini göstermeye başlamış demekKizlar dun gece benim bildiğiniz sancim oldu yaa uykudan uyandırdı ağrı adet olurken belimiz kasiklarimiz ağrır ya oyle bi ağrı 2 3 dakka sürdü sabaha karşı tekrar oldu
Ben de hıçkırık nerede ise kafası orada diye düşünüyorum 31. Haftada kontrole gittiğimde bebeğim baş aşağı duruyordu ama 10 gündür falan hıçkırıklar göbek deliğimin üst yanından gelmeye başlamıştı önceden çok aşağıda kasıklarda olurdu.Kızlar şimdş hıçkırık tutuyor ya. Ben onu heo aşağıda kasıklarımda hissederdim. Kafası aşağıdaydı 20 li haftalardan beri. Dün yatmadan yine hıçkırık tuttu gibi oldu. Baya uzun süre aynı yere pıt pıt ritmik olarak vurdu. Ama bu sefer göbeğimin üst tarafında hissettim. Dönmüş olabilir mi
Güzel haberler ile gel inşallah canımGünaydın kizlar kontrolumuz var yoldayız
Usuttun mu acaba ayaklarına dikkat et canim. Dinle kendini kotu olursan hastaneye git en guzeloBak şimdide başladı bi ağrı belimde ozele gitmiyorum ki canım ama devam ederse acile giderim
Ilkinde hiç hatırlamıyorum sancı hissettiğimi sanciylada doğurmadım nasıl bisey bilmiyorum
Canim nasıl oldun acaba usutmus olabilir misin belki ondan oluyordur.Bak şimdide başladı bi ağrı belimde ozele gitmiyorum ki canım ama devam ederse acile giderim
Ilkinde hiç hatırlamıyorum sancı hissettiğimi sanciylada doğurmadım nasıl bisey bilmiyorum
Amiin canımSiradaUykusuz Koala var insallah senin de kontrolun cok güzel geçer canim haberlerini bekliyoruz.
Senden de hayirli haberler bekliyoruz..Amiin canımMaşallah çok güzel haberler ile gelmişsin ❤❤ Normal doğum olacağını muayene etmeden nasıl söyledi yoksa sadece normal doğumu desteklediği için mi öyle dedi hayırlısı olsun çok heyecanlandım ❤ Belki çatı kontrolüne gerek kalmadan doğum başlar 39da yapıyormuş ya
Amiiin kuzum inşallahSenden de hayirli haberler bekliyoruz..
Yalancı sancı canım bende dün gittim nst hafif sancı başladı bebişler normal.dogum için hazırlık yapıyor bundan sonra ağrılar sızılar hat safhada olur
Şuan gecti kuzum gece sabaha karşı bide sabah 3 oldu ondan tereddüt ettimUzan dinlen hafiflemezse git mutlaka sola yada nasıl rahat ediyorsan ayağının altına yastık koy canım bakalım nasıl olacak
Yok canım dun hiç bisey yapmadım bugün de daha yeni kalktim yataktan incitme ağrısı değil zaten adet olacakken bi ağrı girer ya oyle biseyTers bir hareket yapıp belini incitmiş olabilir misin ki canım.
Benimde belden giriyo sonra kasiklarim agriyo sık sık olursa giderim hastaneyeErkek bebeklerde belden, kız bebeklerde kasıklardan giriyo diye biliyorum canım benim annem iki sezeryan olmuş sancı nedir bilmiyo, sancımın geldiği akşam kasıklarım ağrıyodu kayinvalidemi aradık o da belden girer sancı dedi 3 oğlan doğurduğu içinbiz de doğum sancısı değil diye oturduk aşağı
Evet göstermeye başladı ilkinde hiç hatırlamıyorum malesefYalancı sancılar tam olarak kendini göstermeye başlamış demek
Ben de hıçkırık nerede ise kafası orada diye düşünüyorum 31. Haftada kontrole gittiğimde bebeğim baş aşağı duruyordu ama 10 gündür falan hıçkırıklar göbek deliğimin üst yanından gelmeye başlamıştı önceden çok aşağıda kasıklarda olurdu.
2 gün önce öyle hareketler yaptı ki hem çok canım acıdı hem de resmen çıkacak gibiydi eşimle şaşkın şaşkın izledik bence kesin dönüyor dedim eşime.Sonra gece yatağa girmeden evvel hıçkırmaya başladı bir baktım hıçkırıklar kasıktan gelmeye başlamış. Dönmüş yine baş aşağı.
Tabi bunlar hep bizim tahminlerimiz bugün kontrolde doktora da soracağım hıçkırık nerde ise kafası orada mı diye
Yok canım üşütme ağrısı değil bu adet ağrısı bildiginUsuttun mu acaba ayaklarına dikkat et canim. Dinle kendini kotu olursan hastaneye git en guzelo
Şimdi gecti cok sukur adet olcak gibi oluyo canım ağrıCanim nasıl oldun acaba usutmus olabilir misin belki ondan oluyordur.
Ay bilmiyorum ki dogum sekli konusunda ne düşünüyorsunuz dedim normal doğum olur dedi bende öyle düşünüyorum istiyorum dedimAmiin canımMaşallah çok güzel haberler ile gelmişsin ❤❤ Normal doğum olacağını muayene etmeden nasıl söyledi yoksa sadece normal doğumu desteklediği için mi öyle dedi hayırlısı olsun çok heyecanlandım ❤ Belki çatı kontrolüne gerek kalmadan doğum başlar 39da yapıyormuş ya
Gecen bende de oldu tuvalete gidince düzeldi sanirim gazdan dolayı sıkışma oldu. Sende de öyle bisey olabilir mi kuzum? Biraz dinlen baktin devam ediyor mutlaka acile basvur en azından kafan rahatlamış olurŞuan gecti kuzum gece sabaha karşı bide sabah 3 oldu ondan tereddüt ettim
Yok canım dun hiç bisey yapmadım bugün de daha yeni kalktim yataktan incitme ağrısı değil zaten adet olacakken bi ağrı girer ya oyle bisey
Benimde belden giriyo sonra kasiklarim agriyo sık sık olursa giderim hastaneye
Evet göstermeye başladı ilkinde hiç hatırlamıyorum malesef
Yok canım üşütme ağrısı değil bu adet ağrısı bildigin
Şimdi gecti cok sukur adet olcak gibi oluyo canım ağrı
Yok kuzum ya poz vermedi Tam önünde esi var dedi yüzünü yaslamisti bende doktora uğraşmayın zaten az kaldı ben umudu kestim doğunca görürüz yüzünü dedimGünaydın kizlar....
Emoshhh masallah kilosuna bebeğinin herşeyin yolunda olmasına sevindim. Yüzünü gösterdi mi size poz verdi mı annesii
Öyle yapcam gazdan da degil girdim tuvaleteGecen bende de oldu tuvalete gidince düzeldi sanirim gazdan dolayı sıkışma oldu. Sende de öyle bisey olabilir mi kuzum? Biraz dinlen baktin devam ediyor mutlaka acile basvur en azından kafan rahatlamış olur
Benim uzun zamandır oluyor sancılar ama nts de çıkmadıKizlar dun gece benim bildiğiniz sancim oldu yaa uykudan uyandırdı ağrı adet olurken belimiz kasiklarimiz ağrır ya oyle bi ağrı 2 3 dakka sürdü sabaha karşı tekrar oldu
Benimde yeni yeni olmaya başladı 2 hafta sonra bi daha ki kontrol dun sokmadı nstyeBenim uzun zamandır oluyor sancılar ama nts de çıkmadı
Benimkide hep yüzünü yasliyor bir elide alnında yuzundeYok kuzum ya poz vermedi Tam önünde esi var dedi yüzünü yaslamisti bende doktora uğraşmayın zaten az kaldı ben umudu kestim doğunca görürüz yüzünü dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?