2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun gece benim bildiğiniz sancim oldu yaa uykudan uyandırdı ağrı adet olurken belimiz kasiklarimiz ağrır ya oyle bi ağrı 2 3 dakka sürdü sabaha karşı tekrar oldu
Yalancı sancılar tam olarak kendini göstermeye başlamış demek
Ben de hıçkırık nerede ise kafası orada diye düşünüyorum 31. Haftada kontrole gittiğimde bebeğim baş aşağı duruyordu ama 10 gündür falan hıçkırıklar göbek deliğimin üst yanından gelmeye başlamıştı önceden çok aşağıda kasıklarda olurdu.

2 gün önce öyle hareketler yaptı ki hem çok canım acıdı hem de resmen çıkacak gibiydi eşimle şaşkın şaşkın izledik bence kesin dönüyor dedim eşime. Sonra gece yatağa girmeden evvel hıçkırmaya başladı bir baktım hıçkırıklar kasıktan gelmeye başlamış. Dönmüş yine baş aşağı.
Tabi bunlar hep bizim tahminlerimiz bugün kontrolde doktora da soracağım hıçkırık nerde ise kafası orada mı diye

Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar çok şükür bir sorun yok kontrol iyi geçti ilk kez nstye girdim 10 dk sürdü bebek 2395 gr olmuş dogum sekli için de normal doğum dedi tekrar 1 hafta sonraya randevu verdi haftaya perine masajini konusucaz dedi. Masajı ne kadar iyi yaparsan cati muayenesinden o kadar az korkarsın dedi bu arada cati muayenesini 39. Haftada yapıyormuş squata da artik başlayabilirnisim.

Mascara bebek kgmini haber verecektim canim bak benim ki daha yeni 2400 olmuş

Bak şimdide başladı bi ağrı belimde ozele gitmiyorum ki canım ama devam ederse acile giderim
Ilkinde hiç hatırlamıyorum sancı hissettiğimi sanciylada doğurmadım nasıl bisey bilmiyorum
Usuttun mu acaba ayaklarına dikkat et canim. Dinle kendini kotu olursan hastaneye git en guzelo

Bak şimdide başladı bi ağrı belimde ozele gitmiyorum ki canım ama devam ederse acile giderim
Ilkinde hiç hatırlamıyorum sancı hissettiğimi sanciylada doğurmadım nasıl bisey bilmiyorum
Canim nasıl oldun acaba usutmus olabilir misin belki ondan oluyordur.

Sirada Uykusuz Koala var insallah senin de kontrolun cok güzel geçer canim haberlerini bekliyoruz.
Amiin canım Maşallah çok güzel haberler ile gelmişsin ❤❤ Normal doğum olacağını muayene etmeden nasıl söyledi yoksa sadece normal doğumu desteklediği için mi öyle dedi hayırlısı olsun çok heyecanlandım ❤ Belki çatı kontrolüne gerek kalmadan doğum başlar 39da yapıyormuş ya

Senden de hayirli haberler bekliyoruz..

Yalancı sancı canım bende dün gittim nst hafif sancı başladı bebişler normal.dogum için hazırlık yapıyor bundan sonra ağrılar sızılar hat safhada olur

Uzan dinlen hafiflemezse git mutlaka sola yada nasıl rahat ediyorsan ayağının altına yastık koy canım bakalım nasıl olacak
Şuan gecti kuzum gece sabaha karşı bide sabah 3 oldu ondan tereddüt ettim
Ters bir hareket yapıp belini incitmiş olabilir misin ki canım.
Yok canım dun hiç bisey yapmadım bugün de daha yeni kalktim yataktan incitme ağrısı değil zaten adet olacakken bi ağrı girer ya oyle bisey
Benimde belden giriyo sonra kasiklarim agriyo sık sık olursa giderim hastaneye
Evet göstermeye başladı ilkinde hiç hatırlamıyorum malesef
Usuttun mu acaba ayaklarına dikkat et canim. Dinle kendini kotu olursan hastaneye git en guzelo
Yok canım üşütme ağrısı değil bu adet ağrısı bildigin
Canim nasıl oldun acaba usutmus olabilir misin belki ondan oluyordur.
Şimdi gecti cok sukur adet olcak gibi oluyo canım ağrı

Ay bilmiyorum ki dogum sekli konusunda ne düşünüyorsunuz dedim normal doğum olur dedi bende öyle düşünüyorum istiyorum dedim çatıya kadar doğum olabilir ondan da kurtulmuş olurum belki tipime bakıp bu kesin normal doğurur da demis olabilir iriyim de biraz

Gecen bende de oldu tuvalete gidince düzeldi sanirim gazdan dolayı sıkışma oldu. Sende de öyle bisey olabilir mi kuzum? Biraz dinlen baktin devam ediyor mutlaka acile basvur en azından kafan rahatlamış olur

Günaydın kizlar....
Emoshhh masallah kilosuna bebeğinin herşeyin yolunda olmasına sevindim. Yüzünü gösterdi mi size poz verdi mı annesii
Yok kuzum ya poz vermedi Tam önünde esi var dedi yüzünü yaslamisti bende doktora uğraşmayın zaten az kaldı ben umudu kestim doğunca görürüz yüzünü dedim

Gecen bende de oldu tuvalete gidince düzeldi sanirim gazdan dolayı sıkışma oldu. Sende de öyle bisey olabilir mi kuzum? Biraz dinlen baktin devam ediyor mutlaka acile basvur en azından kafan rahatlamış olur
Öyle yapcam gazdan da degil girdim tuvalete inşallah çok sık olmaz ben normalde doğurmak istemiyorum kendi kendine gelmesin beklesin

Yok kuzum ya poz vermedi Tam önünde esi var dedi yüzünü yaslamisti bende doktora uğraşmayın zaten az kaldı ben umudu kestim doğunca görürüz yüzünü dedim
Benimkide hep yüzünü yasliyor bir elide alnında yuzunde bir tek geçen ay yuzunu guzel gördük.zaten son aylarda büyüyorlar sis sis oluyor yüzleri birsey anlaşılmıyor.dedigin gb dogduklarinda göreceğiz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…