Yok yok gelmez annesi oyle yoklama yapıyordur güzel enerji gönder oglusunaÖyle yapcam gazdan da degil girdim tuvaleteinşallah çok sık olmaz ben normalde doğurmak istemiyorum kendi kendine gelmesin beklesin
Biz sadece burnunu gördük o da o kadar büyük ki eli kolu yetmedi sanirim saklamayaBenimkide hep yüzünü yasliyor bir elide alnında yuzundebir tek geçen ay yuzunu guzel gördük.zaten son aylarda büyüyorlar sis sis oluyor yüzleri birsey anlaşılmıyor.dedigin gb dogduklarinda göreceğiz artik.
Yalancı sancılar bundan sonra çok sık olur. Benim çatı ağrım da çok sanki iğne batırıyorlar Dr normal dedi sancı da çıkmayınca. Oğlumda doğuma kadar ne sancı ne ağrılarım olurdu hoş sancım olmadığı için doğuramadim o ayrı daBenimde yeni yeni olmaya başladı 2 hafta sonra bi daha ki kontrol dun sokmadı nstye
Ben bundan alacağım canım sepetimde şuanİyi akşamlar kızlar
Şu instagramda falan çıkıyor hazır cırt cırtlı kundaklar. Onlardan almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi. Penye olanlardan istiyorum kalınlardan değil. Alan var mı acaba
Benimki 2500 olmuştur o zaman. Salı günü randevum varIyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar çok şükür bir sorun yok kontrol iyi geçti ilk kez nstye girdim 10 dk sürdübebek 2395 gr olmuş dogum sekli için de normal doğum dedi tekrar 1 hafta sonraya randevu verdi haftaya perine masajini konusucaz dedi. Masajı ne kadar iyi yaparsan cati muayenesinden o kadar az korkarsın dedi bu arada cati muayenesini 39. Haftada yapıyormuş squata da artik başlayabilirnisim.
Mascara bebek kgmini haber verecektim canim bak benim ki daha yeni 2400 olmuş
Aa bende bakayım bunaBen bundan alacağım canım sepetimde şuan
Babyjem Penye Kundak Pembe - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Penye Kundak Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canim çok teşekkür ederim hepimiz böyle güzel haberlerle dönelim inşallahilknurrr22 geçmiş olsun canım yalancı sancı galiba adet ağrısı gibi belden diyorsun inşallah devam etmez yine de takipte olmak iyidir dünde kontrollerin güzel geçmiş sevindim gözün aydın Emoshhh seninde gözün aydın canım kontrolün güzel geçmesine sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bence daha fazla olmuştur masallah senin bebis önden gidiyorduBenimki 2500 olmuştur o zaman. Salı günü randevum var
Aa bende bakayım buna
Tam süpriz olacak bizimkiler ben de hiç net görmedim saklanıp durdu her muayenede:)Biz sadece burnunu gördük o da o kadar büyük ki eli kolu yetmedi sanirim saklamayasürpriz yapmak istemiş bebislerimiz herhalde
Artık çok büyüdü canım dönse muhakkak hissederdin kolayla dönemez zaten artık
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel
Sanmiyorum canım buyudukce dönmeleri zor gecen benimkide hıçkırık tutunca karnımın her yerinde hissettim o pıt piti
Günaydın canlarMascara tekrar hıçkırınca alt tarafa da koy elini ordada hissediliyor. Bende korkmuştum döndü diye. Baş aşağı çıktı yine.
İyi bari içim rahatladı. Gerçi arkadaşıma doktoru doğum anında bile dönen çok bebek oluyor demiş ama kısmet artıkYalancı sancılar tam olarak kendini göstermeye başlamış demek
Ben de hıçkırık nerede ise kafası orada diye düşünüyorum 31. Haftada kontrole gittiğimde bebeğim baş aşağı duruyordu ama 10 gündür falan hıçkırıklar göbek deliğimin üst yanından gelmeye başlamıştı önceden çok aşağıda kasıklarda olurdu.
2 gün önce öyle hareketler yaptı ki hem çok canım acıdı hem de resmen çıkacak gibiydi eşimle şaşkın şaşkın izledik bence kesin dönüyor dedim eşime.Sonra gece yatağa girmeden evvel hıçkırmaya başladı bir baktım hıçkırıklar kasıktan gelmeye başlamış. Dönmüş yine baş aşağı.
Tabi bunlar hep bizim tahminlerimiz bugün kontrolde doktora da soracağım hıçkırık nerde ise kafası orada mı diye
Sanırım ondan oluyor canım. Bir de doktorun verdiği kan ilavı da ağır geliyor sanırım içince acayip çarpıntım oluyor. Az kaldı bakalım hayırlısıyla sonuna gelsek..Kansızlığın olduğu icin mi yorgunsun? Bir sikinti yoktur umarım.yorma kendini
Kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı kendinden ayarlanan özel korseler oluyo onlar kullanışlı mı acaba?
Canım harika haberlerle gelmişsinIyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar çok şükür bir sorun yok kontrol iyi geçti ilk kez nstye girdim 10 dk sürdübebek 2395 gr olmuş dogum sekli için de normal doğum dedi tekrar 1 hafta sonraya randevu verdi haftaya perine masajini konusucaz dedi. Masajı ne kadar iyi yaparsan cati muayenesinden o kadar az korkarsın dedi bu arada cati muayenesini 39. Haftada yapıyormuş squata da artik başlayabilirnisim.
Mascara bebek kgmini haber verecektim canim bak benim ki daha yeni 2400 olmuş
Bugün enerjim cok yüksek zaten aliyodur o enerjiyiYok yok gelmez annesi oyle yoklama yapıyordur güzel enerji gönder oglusuna
Benimde hiç olmadi sanki 38+5de suyum geldi oyle gittimYalancı sancılar bundan sonra çok sık olur. Benim çatı ağrım da çok sanki iğne batırıyorlar Dr normal dedi sancı da çıkmayınca. Oğlumda doğuma kadar ne sancı ne ağrılarım olurdu hoş sancım olmadığı için doğuramadim o ayrı dabu kız çok fena ya
Sağol canım takipteyim şimdilik bisey yokilknurrr22 geçmiş olsun canım yalancı sancı galiba adet ağrısı gibi belden diyorsun inşallah devam etmez yine de takipte olmak iyidir dünde kontrollerin güzel geçmiş sevindim gözün aydın Emoshhh seninde gözün aydın canım kontrolün güzel geçmesine sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Devam ederse gitcem kuzum şimdilik devam eden bisey yokilknurrr22 canim gecmis olsun ben yaklasik bir haftadir ara ara yasiyorum sancilari adet gibi ama o kadar agir bi sekilde degil gecen gun acile gittim cok sukur nst dr sanci cikmadi ama duzenli degil demekki diye icim biraz rahatladi. Sen de istersen bi git acile kafan rahat etsin.
Kizlar gunaydin hepinize
Aynen oturuyorum devam etmedi cok sukur ☺Hayırlı sabahlae herkese
ilknurrr22 yalancı sancılardır heralde, gündüz de olursa sen sıklığını kontrol et, doğum sancısı düzenli olur, uyutmaz ve sıklığı giderek artar demişti benim doktor. Bir de uzanında dinlenince geçiyorsa endişelenme
Atart canım iyi olmana sevindim. Artık son zamana enerji iyice gidiyor. Uyuyabiliyorsan uyu ya az kaldı zaten annen gelince son işleri de halleder
ay onlar çok fena ya. kimin göğsüne göre yapmışlar acaba. insan memesine uygun değilavent kalkan almıştım şimdi geldi.bir arkadaş sütlaç kasesi gibi demişti çok gülmüştüm dışarda takılmaz sanırım bunlar Evde takarız artık inşallah faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?