2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz sadece burnunu gördük o da o kadar büyük ki eli kolu yetmedi sanirim saklamaya sürpriz yapmak istemiş bebislerimiz herhalde

Benimde yeni yeni olmaya başladı 2 hafta sonra bi daha ki kontrol dun sokmadı nstye
Yalancı sancılar bundan sonra çok sık olur. Benim çatı ağrım da çok sanki iğne batırıyorlar Dr normal dedi sancı da çıkmayınca. Oğlumda doğuma kadar ne sancı ne ağrılarım olurdu hoş sancım olmadığı için doğuramadim o ayrı da bu kız çok fena ya

ilknurrr22 geçmiş olsun canım yalancı sancı galiba adet ağrısı gibi belden diyorsun inşallah devam etmez yine de takipte olmak iyidir dünde kontrollerin güzel geçmiş sevindim gözün aydın Emoshhh seninde gözün aydın canım kontrolün güzel geçmesine sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İyi akşamlar kızlar
Şu instagramda falan çıkıyor hazır cırt cırtlı kundaklar. Onlardan almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi. Penye olanlardan istiyorum kalınlardan değil. Alan var mı acaba
Ben bundan alacağım canım sepetimde şuan

Benimki 2500 olmuştur o zaman. Salı günü randevum var
Aa bende bakayım buna

Canim çok teşekkür ederim hepimiz böyle güzel haberlerle dönelim inşallah

Hayırlı sabahlae herkese

ilknurrr22 yalancı sancılardır heralde, gündüz de olursa sen sıklığını kontrol et, doğum sancısı düzenli olur, uyutmaz ve sıklığı giderek artar demişti benim doktor. Bir de uzanında dinlenince geçiyorsa endişelenme

Atart canım iyi olmana sevindim. Artık son zamana enerji iyice gidiyor. Uyuyabiliyorsan uyu ya az kaldı zaten annen gelince son işleri de halleder

Biz sadece burnunu gördük o da o kadar büyük ki eli kolu yetmedi sanirim saklamaya sürpriz yapmak istemiş bebislerimiz herhalde
Tam süpriz olacak bizimkiler ben de hiç net görmedim saklanıp durdu her muayenede:)
Kontolün iyi geçmesine sevindim benim doktor da 37 den sonra perine masajı diyor bakalım yapabilecek miyiz

Artık çok büyüdü canım dönse muhakkak hissederdin kolayla dönemez zaten artık

Günaydın canım hayırlı haberlerle gel

Sanmiyorum canım buyudukce dönmeleri zor gecen benimkide hıçkırık tutunca karnımın her yerinde hissettim o pıt piti

Günaydın canlar Mascara tekrar hıçkırınca alt tarafa da koy elini ordada hissediliyor. Bende korkmuştum döndü diye. Baş aşağı çıktı yine.

İyi bari içim rahatladı. Gerçi arkadaşıma doktoru doğum anında bile dönen çok bebek oluyor demiş ama kısmet artık

Kansızlığın olduğu icin mi yorgunsun? Bir sikinti yoktur umarım.yorma kendini
Sanırım ondan oluyor canım. Bir de doktorun verdiği kan ilavı da ağır geliyor sanırım içince acayip çarpıntım oluyor. Az kaldı bakalım hayırlısıyla sonuna gelsek..

Kızlar günaydın sizlere tabi Gece doğru düzgün uyuyamaduğım için benim için çok erken saatlerde başladı gün . Her sabah uyanan miniğim bugün hiç kıpırdamadı daha kahvaltıda da . Az hissedince ya da hissedemeyince de endişeleniyorum çok . Yattım soluma bekliyorum . Gece uyuyamamanın da mı etkisi oluyor acaba hareketlerine

Kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı kendinden ayarlanan özel korseler oluyo onlar kullanışlı mı acaba?

Ben owlinin korsesini almayı düşünüyordum, instagramda bir ünlü o tarz korseler rahmi aşağıya doğru sıkıştırıyormuş ve zararlıymış dedi. Külot seklinde yuksek belli korselerden önerdi. Pentiden aldım ama belki owli de alırım hemen kullanmaya baslamasam da beli daha iyi destekler sanki.

Canım harika haberlerle gelmişsin maşallah çok güzel kilo almış deniz. Nst nasıl birşeymiş çok merak ediyorum. Doktorunun normal doğumu desteklemesi çok güzel, senin normal doğumu istemen daha da güzel kontrol her hafta mı artık?
Uykusuz Koala sıra sende kuzum. Güzel haberlerle gel inşallah

avent kalkan almıştım şimdi geldi. bir arkadaş sütlaç kasesi gibi demişti çok gülmüştüm dışarda takılmaz sanırım bunlar Evde takarız artık inşallah faydalı olur

Yok yok gelmez annesi oyle yoklama yapıyordur güzel enerji gönder oglusuna
Bugün enerjim cok yüksek zaten aliyodur o enerjiyi
Benimde hiç olmadi sanki 38+5de suyum geldi oyle gittim
Sağol canım takipteyim şimdilik bisey yok
Devam ederse gitcem kuzum şimdilik devam eden bisey yok
Aynen oturuyorum devam etmedi cok sukur ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…