2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tam süpriz olacak bizimkiler ben de hiç net görmedim saklanıp durdu her muayenede:)
Kontolün iyi geçmesine sevindim benim doktor da 37 den sonra perine masajı diyor bakalım yapabilecek miyiz
Ay bende çok endişeliyim masaj konusunda bir de bana haftaya konusucaz dedi uygulamali göstermez herhalde dimi
Sağol kuzucum bende nstyi cok merak ediyordum oyle geniş bir lastikle tutturup 2 tane şey koydular karnıma surekli kalp atışını duydum çabucak oldu bitti kontrol için de 1 hafta sonra gel dedi ama sebebi 10 günlük kontrol muayenesinin içinde kalmam içinmiş bende özel sağlık sigortası var önemli değil nasil olsa ben odemiyorum demedim düşüncesi hoşuma gitti sustum bir sonra ki 2 hafta sonra olacak ondan sonra haftada bir olacakmış. Doğum için de sevindim ya zaten güveniyordum doktoruma artik eminim gerekmedikçe keyfi olarak sezeryana almayacak

Pentiden hangisini aldın

Bak şimdide başladı bi ağrı belimde ozele gitmiyorum ki canım ama devam ederse acile giderim
Ilkinde hiç hatırlamıyorum sancı hissettiğimi sanciylada doğurmadım nasıl bisey bilmiyorum
Canım yalancı sancılar olabilir. Seninki düzensiz olmuş ve dinlenince kaybolmuş. Stres yapma. Eğer devam eder ve artarsa gidersin acile yada doktoruna. Geçmiş olsun

sağlık sigortası için toplamda ne ödüyorsun canım? onun dışında hastaneye ödemiyor musun hiç

İyi akşamlar kızlar
Şu instagramda falan çıkıyor hazır cırt cırtlı kundaklar. Onlardan almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi. Penye olanlardan istiyorum kalınlardan değil. Alan var mı acaba
Cnm hepsiburada da var oraya bak istersen. 50 60 tl bşy. Güzel de görünüo

Yok kuzum ya poz vermedi Tam önünde esi var dedi yüzünü yaslamisti bende doktora uğraşmayın zaten az kaldı ben umudu kestim doğunca görürüz yüzünü dedim
Ben renkli olarak ilk ve son 10 kasımda ayrıntılı da gördüm cnm. Bnm Dr ultrason da yokmus. Üzülmedim deil ama yapcak bşy yok. Doğumda artık

Canım yalancı sancılar olabilir. Seninki düzensiz olmuş ve dinlenince kaybolmuş. Stres yapma. Eğer devam eder ve artarsa gidersin acile yada doktoruna. Geçmiş olsun
Öyle yapcam canım teşekkür ederim
Kızlar gögüs pedi e bebekte 3 al 2 öde var. 150 tane alsam cok mu gelir
Al canım baya gider sütun akarsa kalırsa da ya birine verirsin yada 2.de kullanirsin

Gardrobumuzu aldik pazartesi yada sali kurmaya gelecekler nasipse Allahim kullanmayi nasip etsin insallah takimdi aslında simdi gardrobunu aldik babaanneside maasini alinca subatta takimin buyuyen beşiğini alacak bu gardrobumuz
bunuda alacagimiz besigimiz ..
Yeni tasindigimiz icin.boyada yapildi tum.ev toz grimsi yagliboga renginde boyandi bebisin odasi acik gri yani suan odasi dolu biraz ama yerleştikçe bosaltcaz az bisey kaldi yuruyus bandida koyucam odaya dogana kdr yuruyebldgm kdr yurumek icin

Dolap cok guzelmis canim gule gule kullanmak nasip olsun insallah 4 kapakli olmasi cok iyi olmus buyuk gorunuyor iyi olur yatagi da cok begendim

Dolap cok guzelmis canim gule gule kullanmak nasip olsun insallah 4 kapakli olmasi cok iyi olmus buyuk gorunuyor iyi olur yatagi da cok begendim gobus acilmiyor resmi
Ekliyim tekrar cnm cok sagol 3 kapakliydi dolaplar biz odaayi olctuk 4 kapaklida olunca dedik en iyisi 4 kapakli olsun daha iyi daha cok malzeme alir .

32.hafta bitiminden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…