2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya artık benide alır herhalde nst ye iyi yapmışsın, haftada bir bebişi görmek çok güzel olur. Benim acıbadem sağlık sigortam var.60tl ödüyorum 15te 1 gittiğimde. Sen hiç mi ödemiyorsun? Birde doğum teminatı limitsiz mi sizde? Bizim anlaşmalı hastanelerin hepsi istanbulda olduğu için 3500tl limiti var bizim teminatın doğumda. Çok iyimiş sizinki

Çok güzelmiş Rabbim içinize sindirsin iyi günlerde kullansın bebiş

Kontrolümüz güzel geçti 10 gün geriden gelişimiz ilk defa biraz kapanmış 8 gün olmuş 1 hafta desek o da zaten geri sayılmıyor bile önemsemedim.
2110 gr 44 cm olmuş, poz vermedi hanımefendi yüzünde eli ve kordonu vardı zar zor ucundan azıcık görebildik.
Moralimi bozan tek şey bebeğim baş yukarı dönmüş.
2 hafta sonra yani 36. Haftada kontrolüm var doktorum geldiğin zaman doğum hakkında konuşuruz ve bebeği baş aşağı görmek isteriz o haftadan sonra da dönebilir ama şansı azalıyor biraz dedi.. İnşallah döner
Mascara hıçkırık olayını sordum nerede hıçkırıyorsa başı orada mıdır diye öyle değilmiş Benim bebek cidden dönmüş ama terse dönmüş Bebek hıçkırır ve hıçkırırken pozisyon gereği sana poposu ile de hissettirebilir kafası ile de dedi. Benim aşağıda hissettiğim hıçkırık bebeğin poposuymuş.
Bunlar dışında ise rennie fayda etmiyor dedim mide koruyucu verdi ve kabızlık için şurup verdi şurubu biraz deneyeceğim fayda görmezsem krem yazdıracağım.
Haberler bu şekilde.

Ya haberler güzel ama neden dönmüş cadı hissettim diyordun doğruymuş

Masallah minise cok sevindim gozun aydin canim kilo boy gayet iyi cok sukur 1 haftalik geriligi gerilikten bile saymiyolar canim yani bebisin gayet normal gelisimde diyebiliriz ki

Ben renkli olarak ilk ve son 10 kasımda ayrıntılı da gördüm cnm. Bnm Dr ultrason da yokmus. Üzülmedim deil ama yapcak bşy yok. Doğumda artık
Bizimkiler sürprizli bebisler önceden üzülüyordum göstermiyor diye ama artık az kaldı doguma hic umrumda değil
Bizde de limit var kuzum doğum paketi muayene dahil 12.000 tl suan 9.700 hakkim kalmış zaten doğum zamani geldi doguma da yetiyor cok şükür. Medicalpark hastanesine gidiyorum ne kadin doğum için ne de başka muayeneler de hic fark istemediler. Doğum için sorduğumuzda suit oda istersek 1000 tl fark olurmuş. Bende pandemi döneminde zaten kimse gelmeyecek istemedim süit oda, normal olsun dedik. Senin kontrol hangi tarihte?

Ay canim çok sevindim gözün aydın annesi bebekler son hız büyümeye devam ediyor inşallah annesini yormaz tekrar döner senin cimcime 2kg in üzerine çıkınca tamam artık doğsa da yırttık düşüncesi oluyor bende o yüzden çok sevindim canim. Surup duphalac mi verdi? Sen kullanmamış miydin bugüne kadar kabuzlik için?

Ya haberler güzel ama neden dönmüş cadı hissettim diyordun doğruymuş
Sorma Ben de dedim yaramaz çocuğum niye döndü diye İnşallah bebeklerimiz uygun pozisyona gelir Ben hiç baş aşağı dönmemişim annem sezaryen olmak zorunda kalmış. Kızım da bana benzedi herhalde
Masallah minise cok sevindim gozun aydin canim kilo boy gayet iyi cok sukur 1 haftalik geriligi gerilikten bile saymiyolar canim yani bebisin gayet normal gelisimde diyebiliriz ki
Çok şükür kuzum aynen öyle 1 haftalık farkı ben de hiç önemsemiyorum Beni nst ye bağlamadı Birdahakine mi bağlar acaba? Kasılmalarım oluyor dedim eğer bebek hareketi kaynaklı ise dinlenince bir süre sonra geçiyorsa normaldir dedi ne olunca endişe etmem lazım dedim, su gelirse, kan gelirse, bebek hareketi günlük 8in altına düşerse, geçmeyen kasılmalar olursa ki zaten öyle olursa sen hastaneye gelmen gerektiğini hissedersin dedi. Bunlar olursa dikkate almalısın bunlar harici olan seyler genelde normaldir dedi.

Bende medicalpark a gidiyorum. Burada teminat düşük. İstanbulda 1tl ödemiyorsun ne muayeneye ne doğuma. Şanssızlığımız izmirli olmak. Sizin teminatınız yüksekmiş çok güzel. sadece doğum 9000tl bizim hastanede. İçinde hiçbirşey yok, oda süslemesi fotoğrafçısı falan ayrı şeyler hep. Onlarda en düşük paketleri 2500tl tutuyor belki onu istemeyiz, kimsede gelemeyecek zaten.Bende muayeneye gittikçe teminattan yiyorum ama napalım mecbur. Bizim haftaya perşembe kontrolümüz

Maşallah miniklerimize. Aynen 2 kg geçsin en azından diyordum bende çok şükür. Hatta azıcık minyon bir kız o yüzden 1900 bile görsek seviniriz diyorduk 2110 görmek mutlu etti.
Evet duphalac verdi ben hiç şurup kullanmadım hep doğal yöntemler ile halletmeye çalıştım. Doktor ölçeğini kendine göre ayarlanan lazım dedi ilk yarım ölçek ile başlayayım diyorum çok mu olur bilemedim

Dogum cok pahaliymis ya şehirden şehire ne kadar da fark ediyor. Oda süslemesi falan ekleme bence kuzum tabi sen bilirsin yine de. Senin kontrole de bişey kalmamis artik sende haftada bire dönersin bence. Bide sizin isim nisaydi degil mi kesin karar verdiniz mi yada değiştirdiniz mi

Çok güzel haberler canım gözün aydın. Geriden gelme olayı kalmamış bak artık maşallah yaramaz sıpa 2haftaya tekrar döner inşallah olması gereken yere yaramazlığından yapmış annesi döner tekrar

Bende onlar bir işe yaramadı kuzum ya bide osmolok diye surup var aynisi zaten duphalacin. Gece uyumadan önce içiyordum sabaha etkisi olsun diye hic fayda görmedim en son cok ileri düzey yaşayınca genel cerrahi gitmek zorunda kaldım bir hap verdi onu kullaniyordum kac aydır. Ama sende doğal yöntemler ise yaramış bu şurup da etki edecektir bir ölçekle başlarsın artik duruma göre ayarlarsın zaten cok az kaldı doğumdan sonra en çok özgürce tuvalete gidebildiğme sevinicem gebelik öncesi hic yoktu böyle sorunlarım

Çok şükür kuzum haber bekleyen herkese nasip olsun güzel şeyler duymak.❤ son 2 kontrolde neşem yerine geldi herşey düzeldi şükür.
İnşallah döner tek sorunumuz bu olsun en fazla sezaryen olurum yapacak birşey yok çok isterim normal doğumu ama kısmet işte bakalım ne olacak

Canım bende iki doğumumu İzmir medikal park hastanesinde yaptım şuan ücret 9500 TL diye duydum ve içinde hiç bir şey yok. İnan doğum işi şans tamamen çok memnun kaldım mı kalmadım açıkçası. Şimdi tınaztepe Galen hastanesinde düşünüyorum o da 5000 civarı umarım memnun kalırım inşallah hepimiz için çok güzel olur

Evet şehirden şehire değişiyormuş istemeyeceğiz galiba haklısın. Ama bebeğim fotoğrafsız kalsın da istemiyorum. Bakalım duruma göre artık. Evet perşemden itibaren haftada bir olacak artık. Nisa olacak ❤ değişmedi kuzum. Ailedeki herkes biliyor, nisa nasıl diye soruyorlar artık

Kabızlık sorunu ben de gebelik öncesi de vardı ama gebelikte malum çoğaldı bu sorun ve hemoroid oldu o biraz sıkıntı inşallah şurup fayda eder. Genel cerraha gitmeye çekindim muayene edecek diye o yüzden gitmedim doktorum yönlendirmişti aslında..
İnşallah doğumdan sonra bu sıkıntılarımız gider

Benim doktorum medicalparkta olduğundan hastane değişikliği yapamıyorum maalesef. Ama gerçekten çok yüksek ücretleri. Ben aralık ayında özel sağlık sigortamla hesaplatmıştım 8800 demişti sezeryana. 5500ü ben ödeyecektim. 9500 olduysa daha çok üzülürüm ☹ haftaya tekrar sorayım canım. Hastane işi şans gerçekten. Umarım ben memnun kalırım. Sende İnşallah galen hastanesinde memnun kalırsın. Bayraklıdaydı dimi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…