Oy ismini sevsinler cok güzel ismi annesiEvet şehirden şehire değişiyormuşistemeyeceğiz galiba haklısın. Ama bebeğim fotoğrafsız kalsın da istemiyorum. Bakalım duruma göre artık. Evet perşemden itibaren haftada bir olacak artık. Nisa olacak ❤ değişmedi kuzum. Ailedeki herkes biliyor, nisa nasıl diye soruyorlar artık
Ben çok kotu olmuştum ya gözümü kararttım gittim genel cerraha bide hepsi erkek oluyor onların o kadar araştırdım hic kadına denk gelmedim artik yapacak bisey yok dedim girdim muayeneyeKabızlık sorunu ben de gebelik öncesi de vardı ama gebelikte malum çoğaldı bu sorun ve hemoroid oldu o biraz sıkıntıinşallah şurup fayda eder. Genel cerraha gitmeye çekindim muayene edecek diye o yüzden gitmedim doktorum yönlendirmişti aslında..
İnşallah doğumdan sonra bu sıkıntılarımız gider
Evet Canım bayraklıda geçtiğimiz hafta bir arkadaşın yakını doğum yapmış memnun kalmış. İnşallah birlerinde öyle olur. Ama gerçekten dikkat ettimde arkadaşların verdiği fiyatlar kıyasla İzmir de doğum ücretleri baya uçuk fiyatlarBenim doktorum medicalparkta olduğundan hastane değişikliği yapamıyorum maalesef. Ama gerçekten çok yüksek ücretleri. Ben aralık ayında özel sağlık sigortamla hesaplatmıştım 8800 demişti sezeryana. 5500ü ben ödeyecektim. 9500 olduysa daha çok üzülürüm ☹ haftaya tekrar sorayım canım. Hastane işi şans gerçekten. Umarım ben memnun kalırım. Sende İnşallah galen hastanesinde memnun kalırsın. Bayraklıdaydı dimi o?
Sağol canım tavsiyen için ❣ bende yüksek belli var baya sıkı ilkinde onu kullanmıştım bu ara ayarlamalıların reklamlarını görüyorum bi sorayım dedimBen owlinin korsesini almayı düşünüyordum, instagramda bir ünlü o tarz korseler rahmi aşağıya doğru sıkıştırıyormuş ve zararlıymış dedi. Külot seklinde yuksek belli korselerden önerdi. Pentiden aldım ama belki owli de alırım hemen kullanmaya baslamasam da beli daha iyi destekler sanki.
Beni ikiz olmama ragmen baglamiyor nst ya acile gidinca bagliyolar nst savar gibi doktor bulmusuzÇok şükür kuzum aynen öyle 1 haftalık farkı ben de hiç önemsemiyorumBeni nst ye bağlamadı Birdahakine mi bağlar acaba? Kasılmalarım oluyor dedim eğer bebek hareketi kaynaklı ise dinlenince bir süre sonra geçiyorsa normaldir dedi ne olunca endişe etmem lazım dedim, su gelirse, kan gelirse, bebek hareketi günlük 8in altına düşerse, geçmeyen kasılmalar olursa ki zaten öyle olursa sen hastaneye gelmen gerektiğini hissedersin dedi. Bunlar olursa dikkate almalısın bunlar harici olan seyler genelde normaldir dedi.
Çok sağol teyzesiOy ismini sevsinler cok güzel ismi annesifotoğraf icin dışarıdan da fiyat araştırması yap canim eger hastane kabul ediyorsa tab
Ben çok kotu olmuştum ya gözümü kararttım gittim genel cerraha bide hepsi erkek oluyor onların o kadar araştırdım hic kadına denk gelmedim artik yapacak bisey yok dedim girdim muayeneyededigin gibi insallah biter canim doğumdan sonra.
Maalesef çok yüksek. Doktorumu da alıp, gidip başka ilde doğum yapasım varEvet Canım bayraklıda geçtiğimiz hafta bir arkadaşın yakını doğum yapmış memnun kalmış. İnşallah birlerinde öyle olur. Ama gerçekten dikkat ettimde arkadaşların verdiği fiyatlar kıyasla İzmir de doğum ücretleri baya uçuk fiyatlar
Döner döner, inşallah istediğin gibi normal doğum olur. Ama dönmezse bile tek sorun bu olsun annesi, bana benzemiş dersin sendeÇok şükür kuzum haber bekleyen herkese nasip olsun güzel şeyler duymak.❤ son 2 kontrolde neşem yerine geldi herşey düzeldi şükür.
İnşallah döner tek sorunumuz bu olsun en fazla sezaryen olurum yapacak birşey yokçok isterim normal doğumu ama kısmet işte bakalım ne olacak
Ben sonunda çözüme kavuştum umarimArkadaşlar kabızlık için bir toz var magnesie calcie diye gebelikte falan oluşan magnezyum eksikliği için kullanıyor ama kabızlık içinde birebir benden bundan daha etkili bir şey görmedim. Hemde içerik olarak zararlı değil bunu doktorunuza sorun bence. Benim kızımda felaket bir kabızlık vardı bunun denemedğimiz şeyler kalmadı bunu sayesinde kurtulduk
Beni ikiz olmama ragmen baglamiyor nst ya acile gidinca bagliyolar nst savar gibi doktor bulmusuzaynen kasilma sertlesme.icin acile gitt sanci cikmadi duzenli degil demekki dedi.aynisini soyledi kan su bebek hareketiymis muhim olan ve gecmeyen artan agri sanci. Ay insallah sorunsuz gecer haftalarimiz
Hadi ya o kötüymüş Yılbaşından sonra hep zam gelmiş fiyatlara en iyisi bu defa gittiginde hepsinin fiyatını al netleştir canim inşallah.Çok sağol teyzesifotoğrafçı dışarıdan yasakmış maalesef. Anlaşmalı olduğu fotoğrafçı gelebiliyormuş sadece
Nst savar olmasa nst ister ama demi adam nst ye karsi olarak dogmus resmen karnim cok sertlesiyo kasiklarim agriyo diyorum bol su ic diyo bre mubarek nst nin elektiginin parasini senden mi aliyolar bi nst iste icim rahat etsinnst savar mi cok güldüm canim ya ama gerçekten çok ilginç ikiz olmasına rağmen doktorun istememesi
Hahahahah ah canim ya çok haklısın parası neyse verelim deseydinNst savar olmasa nst ister ama demi adam nst ye karsi olarak dogmus resmen karnim cok sertlesiyo kasiklarim agriyo diyorum bol su ic diyo bre mubarek nst nin elektiginin parasini senden mi aliyolar bi nst iste icim rahat etsin
Ben de hiç sevmiyorum nst olayını inşallah bağlanmam diye gidiyorumNst savar olmasa nst ister ama demi adam nst ye karsi olarak dogmus resmen karnim cok sertlesiyo kasiklarim agriyo diyorum bol su ic diyo bre mubarek nst nin elektiginin parasini senden mi aliyolar bi nst iste icim rahat etsin
Medikal de uçukmus can hastanesi de 4500 fiyat vermiş arkadaşımın tanıdığına bilmiyorum özel saglik.sigortasi yada özel.indirim yaptılar mi? Bende cinarlida yapacağım fiyatını henüz sormadık bu haftadan sonra konuşuruz artikCanım bende iki doğumumu İzmir medikal park hastanesinde yaptım şuan ücret 9500 TL diye duydum ve içinde hiç bir şey yok. İnan doğum işi şans tamamen çok memnun kaldım mı kalmadım açıkçası. Şimdi tınaztepe Galen hastanesinde düşünüyorum o da 5000 civarı umarım memnun kalırım inşallah hepimiz için çok güzel olur
Harwketli bebe geliyor canim.masallah boyuna kilosuna sağ salim dogsunlardaKontrolümüz güzel geçti10 gün geriden gelişimiz ilk defa biraz kapanmış 8 gün olmuş 1 hafta desek o da zaten geri sayılmıyor bile önemsemedim.
2110 gr 44 cm olmuş, poz vermedi hanımefendiyüzünde eli ve kordonu vardı zar zor ucundan azıcık görebildik.
Moralimi bozan tek şey bebeğim baş yukarı dönmüş.
2 hafta sonra yani 36. Haftada kontrolüm var doktorum geldiğin zaman doğum hakkında konuşuruz ve bebeği baş aşağı görmek isteriz o haftadan sonra da dönebilir ama şansı azalıyor biraz dedi.. İnşallah döner
@Mascara hıçkırık olayını sordum nerede hıçkırıyorsa başı orada mıdır diye öyle değilmişBenim bebek cidden dönmüş ama terse dönmüş Bebek hıçkırır ve hıçkırırken pozisyon gereği sana poposu ile de hissettirebilir kafası ile de dedi. Benim aşağıda hissettiğim hıçkırık bebeğin poposuymuş.
Bunlar dışında ise rennie fayda etmiyor dedim mide koruyucu verdi ve kabızlık için şurup verdi şurubu biraz deneyeceğim fayda görmezsem krem yazdıracağım.
Haberler bu şekilde.
Benim de tansiyonu olcen acayip suratsiz tansiyon normal disi ciksa dovecek sanki otur kalk elini koy duz tutHahahahah ah canim ya çok haklısın parası neyse verelim deseydinbugun bende ilk kez girdim işlemleri yapan hemşire o kadar suratsiz davrandı ki bende ayni şeyi söyledim çıkınca eşime sanirim parasini ondan alıyorlar çok mutsuzdu nstye gireceğim için dedim
Ay ben seviyorum sancim var mi yok mu ogreniyorum diyeBen de hiç sevmiyorum nst olayını inşallah bağlanmam diye gidiyorum
H history1985 hic sevmiyormuş onun senin doktoruna gönderelim karşılıklı cok mutlu olurlarBenim de tansiyonu olcen acayip suratsiz tansiyon normal disi ciksa dovecek sanki otur kalk elini koy duz tut
Ay ben seviyorum sancim var mi yok mu ogreniyorum diye
Bu isin bir standarti yok sanırım o yüzden kimsenin ki kimseye uymadıKızlar bende 34+5 im 2 haftaya 1 de kontrole gidiyorum ama hiç nst ye girmedim. Doktor gerek görmüyor diye dusunuyorum. 2 hafta sonra 36+3 te gidicem doktora belki o zmn nst ister, zaten istemezse de nst ye girmeden dogururum artık
Kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı kendinden ayarlanan özel korseler oluyo onlar kullanışlı mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?