2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oy ismini sevsinler cok güzel ismi annesi fotoğraf icin dışarıdan da fiyat araştırması yap canim eger hastane kabul ediyorsa tab
Ben çok kotu olmuştum ya gözümü kararttım gittim genel cerraha bide hepsi erkek oluyor onların o kadar araştırdım hic kadına denk gelmedim artik yapacak bisey yok dedim girdim muayeneye dedigin gibi insallah biter canim doğumdan sonra.

Evet Canım bayraklıda geçtiğimiz hafta bir arkadaşın yakını doğum yapmış memnun kalmış. İnşallah birlerinde öyle olur. Ama gerçekten dikkat ettimde arkadaşların verdiği fiyatlar kıyasla İzmir de doğum ücretleri baya uçuk fiyatlar

Sağol canım tavsiyen için ❣ bende yüksek belli var baya sıkı ilkinde onu kullanmıştım bu ara ayarlamalıların reklamlarını görüyorum bi sorayım dedim

Arkadaşlar kabızlık için bir toz var magnesie calcie diye gebelikte falan oluşan magnezyum eksikliği için kullanıyor ama kabızlık içinde birebir benden bundan daha etkili bir şey görmedim. Hemde içerik olarak zararlı değil bunu doktorunuza sorun bence. Benim kızımda felaket bir kabızlık vardı bunun denemedğimiz şeyler kalmadı bunu sayesinde kurtulduk

Beni ikiz olmama ragmen baglamiyor nst ya acile gidinca bagliyolar nst savar gibi doktor bulmusuz aynen kasilma sertlesme.icin acile gitt sanci cikmadi duzenli degil demekki dedi.aynisini soyledi kan su bebek hareketiymis muhim olan ve gecmeyen artan agri sanci. Ay insallah sorunsuz gecer haftalarimiz

Çok sağol teyzesi fotoğrafçı dışarıdan yasakmış maalesef. Anlaşmalı olduğu fotoğrafçı gelebiliyormuş sadece

Maalesef çok yüksek. Doktorumu da alıp, gidip başka ilde doğum yapasım var

Döner döner, inşallah istediğin gibi normal doğum olur. Ama dönmezse bile tek sorun bu olsun annesi, bana benzemiş dersin sende

Ben sonunda çözüme kavuştum umarim Uykusuz Koala da şurup ise yarar artık yaramazsa aklinda olsun canim sagol.
nst savar mi cok güldüm canim ya ama gerçekten çok ilginç ikiz olmasına rağmen doktorun istememesi
Çok sağol teyzesi fotoğrafçı dışarıdan yasakmış maalesef. Anlaşmalı olduğu fotoğrafçı gelebiliyormuş sadece
Hadi ya o kötüymüş Yılbaşından sonra hep zam gelmiş fiyatlara en iyisi bu defa gittiginde hepsinin fiyatını al netleştir canim inşallah.

nst savar mi cok güldüm canim ya ama gerçekten çok ilginç ikiz olmasına rağmen doktorun istememesi
Nst savar olmasa nst ister ama demi adam nst ye karsi olarak dogmus resmen karnim cok sertlesiyo kasiklarim agriyo diyorum bol su ic diyo bre mubarek nst nin elektiginin parasini senden mi aliyolar bi nst iste icim rahat etsin

Nst savar olmasa nst ister ama demi adam nst ye karsi olarak dogmus resmen karnim cok sertlesiyo kasiklarim agriyo diyorum bol su ic diyo bre mubarek nst nin elektiginin parasini senden mi aliyolar bi nst iste icim rahat etsin
Hahahahah ah canim ya çok haklısın parası neyse verelim deseydin bugun bende ilk kez girdim işlemleri yapan hemşire o kadar suratsiz davrandı ki bende ayni şeyi söyledim çıkınca eşime sanirim parasini ondan alıyorlar çok mutsuzdu nstye gireceğim için dedim

Ben de hiç sevmiyorum nst olayını inşallah bağlanmam diye gidiyorum

Medikal de uçukmus can hastanesi de 4500 fiyat vermiş arkadaşımın tanıdığına bilmiyorum özel saglik.sigortasi yada özel.indirim yaptılar mi? Bende cinarlida yapacağım fiyatını henüz sormadık bu haftadan sonra konuşuruz artik

Harwketli bebe geliyor canim.masallah boyuna kilosuna sağ salim dogsunlarda

Benim de tansiyonu olcen acayip suratsiz tansiyon normal disi ciksa dovecek sanki otur kalk elini koy duz tut
Ben de hiç sevmiyorum nst olayını inşallah bağlanmam diye gidiyorum
Ay ben seviyorum sancim var mi yok mu ogreniyorum diye

Kızlar bende 34+5 im 2 haftaya 1 de kontrole gidiyorum ama hiç nst ye girmedim. Doktor gerek görmüyor diye dusunuyorum. 2 hafta sonra 36+3 te gidicem doktora belki o zmn nst ister, zaten istemezse de nst ye girmeden dogururum artık

Kızlar bende 34+5 im 2 haftaya 1 de kontrole gidiyorum ama hiç nst ye girmedim. Doktor gerek görmüyor diye dusunuyorum. 2 hafta sonra 36+3 te gidicem doktora belki o zmn nst ister, zaten istemezse de nst ye girmeden dogururum artık
Bu isin bir standarti yok sanırım o yüzden kimsenin ki kimseye uymadı 36 da alırlar ama artık herhalde

Kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı kendinden ayarlanan özel korseler oluyo onlar kullanışlı mı acaba?

Evet canım ben almıştım 6 aylıkken kullanmaya başladım yamuma ve medikal tarzı göbeğim çok sarkmış ve buzusuk kalmadığından toparlamaya ve kıyafet duruşuna etkisi oldu kesinlikle.. bu kez dikişlerin durumuna göre daha erken kullanmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…