- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ay güldürdün beni yaBeni ikiz olmama ragmen baglamiyor nst ya acile gidinca bagliyolar nst savar gibi doktor bulmusuzaynen kasilma sertlesme.icin acile gitt sanci cikmadi duzenli degil demekki dedi.aynisini soyledi kan su bebek hareketiymis muhim olan ve gecmeyen artan agri sanci. Ay insallah sorunsuz gecer haftalarimiz
İnşallah kuzum ya ben de bugün öyle dedim anasının kızıDöner döner, inşallah istediğin gibi normal doğum olur. Ama dönmezse bile tek sorun bu olsun annesi, bana benzemiş dersin sende
Aynen canım tek temennimiz sağlıkla gelmeleriHarwketli bebe geliyor canim.masallah boyuna kilosuna sağ salim dogsunlarda
Yalnız olmamak sevindiriciKızlar bende 34+5 im 2 haftaya 1 de kontrole gidiyorum ama hiç nst ye girmedim. Doktor gerek görmüyor diye dusunuyorum. 2 hafta sonra 36+3 te gidicem doktora belki o zmn nst ister, zaten istemezse de nst ye girmeden dogururum artık
14 kilo aldim 91 kiloyumEn iyisi olmus valla canim buyuk dolap rahat olurmasallah hic kilo almamissin nerdeyse
O zaman boyun uzun oldugundan14 kilo aldim 91 kiloyum
Evet ya orda uzanmayı hiç sevmiyorum en sevdiğim ultrason
Kızlar instagramda bir doktor paylaşmıştı süt için
H history1985 alıntı yapmayı unutmuşumBı hafta önceden yapmayı düşünüyorum ben de hem bunu hem incir Kuru kayısı kürünü , ilkinde azdı sonradan çoğaldı bunlarda en başından süte çok ihtiyaç olur:/ zaten benim sol sağdan her zaman çok oluyor
Kuru inciri biliyorum da kuru kayısı bilmiyordumBı hafta önceden yapmayı düşünüyorum ben de hem bunu hem incir Kuru kayısı kürünü , ilkinde azdı sonradan çoğaldı bunlarda en başından süte çok ihtiyaç olur:/ zaten benim sol sağdan her zaman çok oluyor
Çok sağol kuzucum inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.Uykusuz Koala Gözün aydın canım çok sevindim senin adına benimde perşembe kontrol inşallah bende iyi şeyler duyarım. Bende normal doğum istiyorum. Ama daha hangi hastanede doğum yapacağıma bile karar veremedim hem özele hem araştırmaya gidiyorum. Sen doktor açısından şanslısın ne güzel
Uygulamalı gibi anlatıyorAy bende çok endişeliyim masaj konusunda bir de bana haftaya konusucaz dedi uygulamali göstermez herhalde dimi
Sağol kuzucumbende nstyi cok merak ediyordum oyle geniş bir lastikle tutturup 2 tane şey koydular karnıma surekli kalp atışını duydum çabucak oldu bitti kontrol için de 1 hafta sonra gel dedi ama sebebi 10 günlük kontrol muayenesinin içinde kalmam içinmiş bende özel sağlık sigortası var önemli değil nasil olsa ben odemiyorum demedim düşüncesi hoşuma gitti sustum bir sonra ki 2 hafta sonra olacak ondan sonra haftada bir olacakmış. Doğum için de sevindim ya zaten güveniyordum doktoruma artik eminim gerekmedikçe keyfi olarak sezeryana almayacak
ohh maşallah minişeKontrolümüz güzel geçti10 gün geriden gelişimiz ilk defa biraz kapanmış 8 gün olmuş 1 hafta desek o da zaten geri sayılmıyor bile önemsemedim.
2110 gr 44 cm olmuş, poz vermedi hanımefendiyüzünde eli ve kordonu vardı zar zor ucundan azıcık görebildik.
Moralimi bozan tek şey bebeğim baş yukarı dönmüş.
2 hafta sonra yani 36. Haftada kontrolüm var doktorum geldiğin zaman doğum hakkında konuşuruz ve bebeği baş aşağı görmek isteriz o haftadan sonra da dönebilir ama şansı azalıyor biraz dedi.. İnşallah döner
@Mascara hıçkırık olayını sordum nerede hıçkırıyorsa başı orada mıdır diye öyle değilmişBenim bebek cidden dönmüş ama terse dönmüş Bebek hıçkırır ve hıçkırırken pozisyon gereği sana poposu ile de hissettirebilir kafası ile de dedi. Benim aşağıda hissettiğim hıçkırık bebeğin poposuymuş.
Bunlar dışında ise rennie fayda etmiyor dedim mide koruyucu verdi ve kabızlık için şurup verdi şurubu biraz deneyeceğim fayda görmezsem krem yazdıracağım.
Haberler bu şekilde.
Yok canım hareketlerden hiç bahsetmedi acaba 2 hafta sonra dönmemiş olursa söyler mi ki? Geçenlerde bebeğin dönmesi için bi poziyon paylaşmıştı bir arkadaş. Ama imkansız öyle birşey yapamam.ohh maşallah minişeanne karnında bebeğin geri dönmesi için hareketler var aslında, doktorun dedi mi hiç yapabilirsin diye? Konuşabilirsin de dön kızım diye dinlediğine dair anılar dinlemiştim tabi ki yine de dönmeyebilir nasip kısmet, hayırlısı olsun
Kesmeseler olmuyor mu yaDüşünme arkadaşım bunları, ne olacaksa o anda olacak, doğumhanede olan doğumhanede kalırŞaka bir yana benim ilkinde birkaç dikişim olmuştu o anda sprey gibi bir şey sıktığını hatırlıyorum uyuşturmak için olabilir ama öncesinde zaten çocuk doğmadan gerekirse kesik atıyorlar ya o anda ne yapıyor bilmiyorum zaten o an orada baya baskı oluyor ya hissetmiyorsun onu. Bu arada benim canım gerçekten çok kıymetlidir kan aldırırken bile güzel nazlanırdım yani ilki normal doğumla doğdu bitti unuttum şimdi 2. de sıra inşAllah:)
Kuru inciri biliyorum da kuru kayısı bilmiyordum
Duruma bakıyorlar canım, kesmeyince de yırtık olabiliyor ve nereden olacağı belli olmuyor ve dikişi de iyileşmesi de daha zor olabiliyormuş. Doktor kestiğinde en kolay dikilebilecek en azı açıyor aslında. Ben de istemem kendime sonrasına dikme işi çıkarayım gerekmezse tabi ki kesmeyiz demişti benim doktorumKesmeseler olmuyor mu yayani hiç bebek geçebilir mi geçemez mi diye bakmadan direk kesiyorlar mı . Ben normal doğumda sancıdan ,ağrıdan ziyade bu kesiden korkuyorum . Sezeryan kesiği bile bundan daha masum duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?