2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay güldürdün beni ya Aynı şeyleri söylemiş doktorlarımız Amin canım inşallah vakti zamanında sağlıkla gelir bebeklerimiz
Döner döner, inşallah istediğin gibi normal doğum olur. Ama dönmezse bile tek sorun bu olsun annesi, bana benzemiş dersin sende
İnşallah kuzum ya ben de bugün öyle dedim anasının kızı❤ Üzüldüm ama dönmezse de yapacak birşey yok en büyük derdimiz bu olsun dedim doğacak bir şekilde minik. Önemli olan sağlığı
Harwketli bebe geliyor canim.masallah boyuna kilosuna sağ salim dogsunlarda
Aynen canım tek temennimiz sağlıkla gelmeleri
Kızlar bende 34+5 im 2 haftaya 1 de kontrole gidiyorum ama hiç nst ye girmedim. Doktor gerek görmüyor diye dusunuyorum. 2 hafta sonra 36+3 te gidicem doktora belki o zmn nst ister, zaten istemezse de nst ye girmeden dogururum artık
Yalnız olmamak sevindirici 36. Haftada gideceğim ben de, sanırım artık girerim diye düşünüyorum

Ronya Aklımda olsun şurup işe yaramazsa doktoruma söyleyeceğim

Kızlar 29+5 haftalık hamileyim 27+4 suyumun çok fazla olduğunu öğrendim yanı suan 33 cm su miktarı. Böyle birsey yaşayan oldu mu ? Gerçekten çok merak ediyorum

Masalim01 hakikaten senin doktor neden öyle nst ile kötü bı anısı olmalı :)

Benim de ilkinde Antep'teki doktorum doğum olduğu gün bağlatmisti Ama bunlarda 2 araştırma bı özel 3 kez girdim 30.hafysdan beri çok şükür hıc sancı çıkmadı 36 ya kadar da böyle devam etsin

Bı hafta önceden yapmayı düşünüyorum ben de hem bunu hem incir Kuru kayısı kürünü , ilkinde azdı sonradan çoğaldı bunlarda en başından süte çok ihtiyaç olur:/ zaten benim sol sağdan her zaman çok oluyor

H history1985 alıntı yapmayı unutmuşum

Kuru inciri biliyorum da kuru kayısı bilmiyordum

Çok sağol kuzucum inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin.
Doktor açısından şanslıyım çok şükür ama o çok istediğim normal doğumu sanırım yapamayacağım minik kız ters gelmeye devam ederse. Nasip diyorum. İnşallah en doğru kararı versin hastane seçimi açısından, kararsızlık çok zor

Uygulamalı gibi anlatıyor ebe anlatmıştı eğitimde

ohh maşallah minişe anne karnında bebeğin geri dönmesi için hareketler var aslında, doktorun dedi mi hiç yapabilirsin diye? Konuşabilirsin de dön kızım diye dinlediğine dair anılar dinlemiştim tabi ki yine de dönmeyebilir nasip kısmet, hayırlısı olsun

Yok canım hareketlerden hiç bahsetmedi acaba 2 hafta sonra dönmemiş olursa söyler mi ki? Geçenlerde bebeğin dönmesi için bi poziyon paylaşmıştı bir arkadaş. Ama imkansız öyle birşey yapamam. Eğer dönmemiş olursa soracağım doktora yapılacak birşey var mı diye. Nasip gerçekten normal olsun diye diretmem sadece sezaryen olmaktan korkuyorum Hep herşeyin hayırlısı dedim belki de sezaryen hayırlısıdır.

Kesmeseler olmuyor mu ya yani hiç bebek geçebilir mi geçemez mi diye bakmadan direk kesiyorlar mı . Ben normal doğumda sancıdan ,ağrıdan ziyade bu kesiden korkuyorum . Sezeryan kesiği bile bundan daha masum duruyor

Kesmeseler olmuyor mu ya yani hiç bebek geçebilir mi geçemez mi diye bakmadan direk kesiyorlar mı . Ben normal doğumda sancıdan ,ağrıdan ziyade bu kesiden korkuyorum . Sezeryan kesiği bile bundan daha masum duruyor
Duruma bakıyorlar canım, kesmeyince de yırtık olabiliyor ve nereden olacağı belli olmuyor ve dikişi de iyileşmesi de daha zor olabiliyormuş. Doktor kestiğinde en kolay dikilebilecek en azı açıyor aslında. Ben de istemem kendime sonrasına dikme işi çıkarayım gerekmezse tabi ki kesmeyiz demişti benim doktorum Ama tabi esneklik kazandırmak için işte hareketler, bol protein yemek ve perine masajı öneriyor. Hiç kesilmeden de doğurabiliriz yani ben inanıyorum İlkinde vardı benim birkaç dikişim bunda olmasa be güzel olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…