2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorlar kontrolsüz yırtıkların olmasından korkuyorlar. O yüzden çoğu kez kendileri kesmeyi tercih ediyor. Yırtıklar makata doğru olabilirmiş. Ama doktor kendi keserse çapraz şekilde yani bacağa doğru kesiyormuş ki makat kasları zarar görmesin.

Kızlar 29+5 haftalık hamileyim 27+4 suyumun çok fazla olduğunu öğrendim yanı suan 33 cm su miktarı. Böyle birsey yaşayan oldu mu ? Gerçekten çok merak ediyorum
Su fazla olunca annede şeker olabilir canım bebek kilolu olabilir bebeğin bağırsakta sorun olabilir 3 ihtimal oluyor bizim gelinin fazlaydı ondan biliyorum

Kesinin durumuna göre mutlaka değişir ama , yaklaşık kaç günde iyileşir ki acaba

Bu isin bir standarti yok sanırım o yüzden kimsenin ki kimseye uymadı 36 da alırlar ama artık herhalde
Canım ben 20 li haftalardayken benim doktoruma gelen bir gebe nst den gelmişti. Ona merak edip sormuştum , kaçıncı haftadan itibaren nst yapıyor diye. Onu 35 ten itibaren aldığını söylemişti . Aynı doktor beni ilk nst ye 30. Haftada aldı . Acaba gebenin durumuna göre mi karar veriyorlar

Aynı durumdayız canım . Bende hem araştırmaya hem özele gidiyorum . Hala karar veremedim . Araştırmayı daha güvenilir buluyorum, kan sulandırıcı kullandığım için . Ama takip eden doktora randevu bile alamıyorum . Özeldeki doktor aspirini 35. Haftada bırak dedi . Araştırmadaki 37 de bırakacaksın demişti bikaç hafta önce merak edip sorduğumda . Şimdi diyorum zurnanın zırt dediği yere geldik acilen karar vermem gerekiyor

var yaa aynı doktorun dediği gibi açıklamışsım senin araştırmalar baya iyi gidiyor

Kesinin durumuna göre mutlaka değişir ama , yaklaşık kaç günde iyileşir ki acaba
1 hafta falan oturmakta zorlanmıştım, ilk gün sadece ağrı kesici içmiştim heralde tam emin değilim ama 2 gün de olabilir.

Su fazla olunca annede şeker olabilir canım bebek kilolu olabilir bebeğin bağırsakta sorun olabilir 3 ihtimal oluyor bizim gelinin fazlaydı ondan biliyorum
Şeker testimde şekerim çıkmadı. Gelininiz erken doğum yapmadı degil mi erken doğumdan korkuyorum

Anladım canım sağol yamuna yı çok duyuyorum alırsam ondan alıcam

Kızlar kesiyi düşünmeyin ablam normal doğum yaptı kesi atıldı o sancı da kesi size acı hissettirmez bilmedim bile demişti kesi atıldığını demişti dikerken ağrı olmadı mı dedim onu düşünmüyorsun ki o an dedi

Bana da diyor doktor gerek yok diye ben dedim 30 da bağlar ama yok anam bağlamadı umudumuz 32 ye hani sancı hissetmeyip nst sancı çıkan oluyor ondan korkuyorum da istiyorum nst aslında

Dogum oldugu gun eline saglik hocam deseydin ici rahatlasin istiyor insan insallah sancisiz geciririz haftalari
Bana da diyor doktor gerek yok diye ben dedim 30 da bağlar ama yok anam bağlamadı umudumuz 32 ye hani sancı hissetmeyip nst sancı çıkan oluyor ondan korkuyorum da istiyorum nst aslında
Al bi nst savar daha insan istiyorki goreyim sanci durumumu acilde hemen bagliyolar aman acile dusmesin kimse insallah bende haftaya 32 bakalim ne dicek nstye

Aynen merak ediyorum cidden doktor kararlı bağlamamakta erken henüz diyor

Kizlar 3 gundr sancilarm cok sıklasti regl sancisi gni belim zaten hic soylemiyorm 2 gun cok yoruldm ama bunca sanciya ragmen bebism cok hareketli ama cok kasiliyor sanci ile pazartesi doktor kontrolum var

Kizlar 3 gundr sancilarm cok sıklasti regl sancisi gni belim zaten hic soylemiyorm 2 gun cok yoruldm ama bunca sanciya ragmen bebism cok hareketli ama cok kasiliyor sanci ile pazartesi doktor kontrolum var
Geçmiş olsun canım çok yorma dikkat et kritik haftaları aşıyoruz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…