Canım ben 20 li haftalardayken benim doktoruma gelen bir gebe nst den gelmişti. Ona merak edip sormuştum , kaçıncı haftadan itibaren nst yapıyor diye. Onu 35 ten itibaren aldığını söylemişti . Aynı doktor beni ilk nst ye 30. Haftada aldı . Acaba gebenin durumuna göre mi karar veriyorlar
Canim bende sekreterine sormuştum 32 den itibaren alıyoruz demişti bugun heyecanla söyledim 32 geçtim nst ya alacakmisiniz diye hemen yolladi sekreter sanirim her doktor kendine göre belirliyor.
Kızlar nst bana çok sıkıcı geliyor çocuğun kalp atışını bulmak için habire pozisyon değiştiriyorlar hele sırt üstü olunca nefesim kesiliyor mahvediyor beni
Kızlar nst bana çok sıkıcı geliyor çocuğun kalp atışını bulmak için habire pozisyon değiştiriyorlar hele sırt üstü olunca nefesim kesiliyor mahvediyor beni
Bencede çok sıkıcı . Rahatsızlanıp hastane de yatınca günde 7 8 kez 20 şer dk bağlandım çok fenaydı en son 32 hafta kontrolünde bağladılar. Bundan sonra kontrol 10 gün dedi de ancak 15 günde bir gidicem . Ben doğum paketi almıştım. O zaman fazla ödedim diye üzülmüştüm ama şimdiki artışı düşününce iyi ki almışız özel hastaneler nst ye bile para istiyormuş ilk kez duydum
Evet ayrıntılı ultrasona girdim bebek biraz kilolu dedi. Ama onun dışında bor problem yok ama su çok fazla şeker olabilir dedi şeker de yok . Bende dua ediyorum 35 36 haftaya kadar gelebilirsem
Evet ayrıntılı ultrasona girdim bebek biraz kilolu dedi. Ama onun dışında bor problem yok ama su çok fazla şeker olabilir dedi şeker de yok . Bende dua ediyorum 35 36 haftaya kadar gelebilirsem
haftan iyi arkadaşım bir şey olmaz ama yine de inşallah vaktiyle gelir bebişlerimiz. İnan bende her gebeliğimde ya erken gelir korkusu yaşadım bu gebeliğimde yaşımdan dolayı saha tedirginim neyseki 32. Haftaya geldim şükür