2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende sekreterine sormuştum 32 den itibaren alıyoruz demişti bugun heyecanla söyledim 32 geçtim nst ya alacakmisiniz diye hemen yolladi sekreter sanirim her doktor kendine göre belirliyor.

Kızlar nst bana çok sıkıcı geliyor çocuğun kalp atışını bulmak için habire pozisyon değiştiriyorlar hele sırt üstü olunca nefesim kesiliyor mahvediyor beni
Bencede çok sıkıcı . Rahatsızlanıp hastane de yatınca günde 7 8 kez 20 şer dk bağlandım çok fenaydı en son 32 hafta kontrolünde bağladılar. Bundan sonra kontrol 10 gün dedi de ancak 15 günde bir gidicem . Ben doğum paketi almıştım. O zaman fazla ödedim diye üzülmüştüm ama şimdiki artışı düşününce iyi ki almışız özel hastaneler nst ye bile para istiyormuş ilk kez duydum

Bağlanınca da of puf derim kesin
Oyle oluyo zaten bitse diye bekliyor insan
Benden istemediler ama bence unuttu hemşire barkod sormayı bende şimdi öğreniyorum paralı olduğunu
Ucretsizdir belki
Kızlar nst bana çok sıkıcı geliyor çocuğun kalp atışını bulmak için habire pozisyon değiştiriyorlar hele sırt üstü olunca nefesim kesiliyor mahvediyor beni
Evet cok sıkıcı hem de sanciyi merak ettigimden razi oluyorum sirt ustu hele cok fena

Erken doğum oldu yani çok erken değil ama sancısı çoğaldı 34 de doğum yaptı ayrıntılı ultrasona girmiş miydiniz
Evet ayrıntılı ultrasona girdim bebek biraz kilolu dedi. Ama onun dışında bor problem yok ama su çok fazla şeker olabilir dedi şeker de yok . Bende dua ediyorum 35 36 haftaya kadar gelebilirsem

Evet ayrıntılı ultrasona girdim bebek biraz kilolu dedi. Ama onun dışında bor problem yok ama su çok fazla şeker olabilir dedi şeker de yok . Bende dua ediyorum 35 36 haftaya kadar gelebilirsem
canım kaç hafta kaç günlük kilosu ne merak ettim

Evet cok şükür tesekur edrim şu 2 hafta dha gecse gelisim açısından çok raht edicez ins
haftan iyi arkadaşım bir şey olmaz ama yine de inşallah vaktiyle gelir bebişlerimiz. İnan bende her gebeliğimde ya erken gelir korkusu yaşadım bu gebeliğimde yaşımdan dolayı saha tedirginim neyseki 32. Haftaya geldim şükür

Çocuk kilolu olursa da su fazla olur canım korkma o zaman inşallah gününü tamamlarsın şuan kaç kilo görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…