2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde yaşadığımız sehirde sadece bir tane özel hastane var yenidogan ünitesi yok. Bende araştırmayı daha güvenilir buluyorum tup bebek sürecinde ozelde yasadigim kotu tecrübeden dolayi ama burda araştırmanın tek kisilik odaları yokIki saat uzaklıkta büyük sehirde iyi bir hastane ve doktor var ama doğuma gitmek zor olur mu bilemiyorum inşallah bizim için enn doğru karar neyse ona yoneliriz. Bu arada kardesimin eside 37. Kadar kullandı sulandırıcıyi

Canım eğer planlı olursa 2 saat bence çok uzak değil. İnşallah en hayırlı yer olur. Tek kişilik odaların olmaması bu hastalık döneminde çok riskli

Tuylerim diken diken oluyo bunları duyunca

Insallah valla su 36 yi devirsek yeterki erken dogup kuvöz e girmesin bebisler tek korkum o arada yokluyor sancilar oglum gelmek bilmemisti kizlar erken dogar diyolr bakalim sezeryan haftamizimi beklicz

Canım eğer normal doğum olmayacaksa yani planlı doğum olacaksa 2 saat çok uzak değil sanki. Güvenilir olması en önemlisi. Yenidoğan ünitesi yoksa hiç düşünme zaten özelde doğum yapmayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En hayırlısı neyse orada doğum yapmayı nasip etsin rabbim inşallah

Canım ben sonrasından korkuyorum valla. Bana sanki orada olan yara çok zor iyileşir ya da hiç iyileşmezmiş gibi geliyor. Tabi ki iyileşir mutlaka ama. Çiş falan yaparken düşünmek istemiyorum

Geçer Allahın izniyle canım sizler son virajdasınız artık şubat 15 ten sonra bence topikte doğumlar başlar
Sen böyle yazınca ne kadar az kaldığını düşündüm valla. Ama normal günüme 40 gün var. 40 gün şimdi buradan bakınca uzak geliyor. Ben daha önce olacakmış gibi düşünüyorum hep 38 de falan. 41-42 yi beklemesin de cücüğüm

Valla az kaldı 3 haftaya başlar diyorum ben 37 de başlıyor normal doğumlarda gelişimini tamamlamış oluyor

Inslalah doktorum hic tarih vermiyor hatta 40 haftalık tarihî nı söyledi en son 6/7 mart en gec dogar diyor. Cocu doktor 2. Bebekte 38 de aliyrouz diyor ya benimki hic soylemiyr ya.bakalim p.tesi nasil yöntem.uygulayacak
Zaten en geç o tarih olur canım normal doğumda sağı solu belli olmuyor çocukların

Inslalah doktorum hic tarih vermiyor hatta 40 haftalık tarihî nı söyledi en son 6/7 mart en gec dogar diyor. Cocu doktor 2. Bebekte 38 de aliyrouz diyor ya benimki hic soylemiyr ya.bakalim p.tesi nasil yöntem.uygulayacak
Sezaryen mi canım senin o zaman belli olması lazım aşağı yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…