Kızlar kaç gündr bakamıyorm Buralara kontrollere gidilmiş geçmiş olsn gözünüz aydın bende griple savasyormm öldm kaç gğndr eşim anneme getrdi yasaktan önce bana bakması için neler içmedim ki hayla nefesim kesiliyor Duanzda untmayn kızlar cuma günü bende doopler vermişti gttm sağ böbreğimde büyüme var Allahtan bişey gelmzse bidahiki kan tahlillerinde drma sorcm detaylı sonucu mesajlarnzı tam okumadm gözümden kaöan bişey varsa kbkmayn ballar
Kızlar kaç gündr bakamıyorm Buralara kontrollere gidilmiş geçmiş olsn gözünüz aydın bende griple savasyormm öldm kaç gğndr eşim anneme getrdi yasaktan önce bana bakması için neler içmedim ki hayla nefesim kesiliyor Duanzda untmayn kızlar cuma günü bende doopler vermişti gttm sağ böbreğimde büyüme var Allahtan bişey gelmzse bidahiki kan tahlillerinde drma sorcm detaylı sonucu mesajlarnzı tam okumadm gözümden kaöan bişey varsa kbkmayn ballar
Bnmde ya bu hafta sezaryen istedigimi söyleyeceğim doktoruma ne anlami kaldi simdi orayida kesip dikince ameliyat olmamanin .. hem o kdr agri sizi sanci bide dikis kesi facia ya cok korkunc
Bnmde ya bu hafta sezaryen istedigimi söyleyeceğim doktoruma ne anlami kaldi simdi orayida kesip dikince ameliyat olmamanin .. hem o kdr agri sizi sanci bide dikis kesi facia ya cok korkunc
Hemen kesmiyorlar ki canim bazı doktorlar bekliyor orda senin ikinman da önemli . Arkadaşı mi 30 di bekledi doktoru ama beklerkende anneninde cabalamasini istemis gerek kalmamış yoksa kesi atacakmis
Canım bedenin müsaitse normal doğurmaya çalış sezeryan koskoca ameliyat yani oradaki kesiyle bir olmuyor yine de tercih meselesi ben açıkçası sezeryan olduğum için pişmanım malesef zamanında doktoruma parayı verince sezeryana tamam dedi
Eger planli olursa bende uzakta olsa gitmeyi düşünüyorum canım. Dedigin gibi bu süreçte baska biriyle odayı paylaşmak cok riskli hem rahat olamam ilk doğum neyle karsilacagimi bilmiyorum. Teşekkürler iyi dileklerin için
Canım eğer normal doğum olmayacaksa yani planlı doğum olacaksa 2 saat çok uzak değil sanki. Güvenilir olması en önemlisi. Yenidoğan ünitesi yoksa hiç düşünme zaten özelde doğum yapmayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En hayırlısı neyse orada doğum yapmayı nasip etsin rabbim inşallah
Amin canım inşallah hepimiz için en hayırlı yer neresi ise orası, en hayırlı dogum sekli hangisi olacaksa o dogum sekli, en iyi doktor bizim ve bebeğimiz için hangisi ise rabbim onlari biraraya getirsin ve kalbimizi ve aklımızı o yönde karar verdirsin inşallah
Su anlık belli değil canım ilk dogumum olacak nasip olursa eger sezeryana karar verilirse gidecegim uzakta olsa inşallah
canım bana kilosu çok gelmedi. 28+5 1300gramdı kızım iki doktorumda gelişimi çok iyi dediler. sıkıntı görmediler. Suyunda düzelir inşallah o konuda bilgim yok hiç söylemediler bana
Canım bedenin müsaitse normal doğurmaya çalış sezeryan koskoca ameliyat yani oradaki kesiyle bir olmuyor yine de tercih meselesi ben açıkçası sezeryan olduğum için pişmanım malesef zamanında doktoruma parayı verince sezeryana tamam dedi