2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnmde ya bu hafta sezaryen istedigimi söyleyeceğim doktoruma ne anlami kaldi simdi orayida kesip dikince ameliyat olmamanin .. hem o kdr agri sizi sanci bide dikis kesi facia ya cok korkunc
Öyle düşünme şimdi zaten acik bi yerden.cikiyo çocuk normal doğumda ama sezeryanda oyle degil ayrıca sezeryan bi ameliyat her türlü daha riskli normale gore

Neden mi pişman oldum bir kere bebeğimin çıktığı ana ortak olmak isterdim ayrıca sezeryan kocaman bir ameliyat anestezi alıyorsun zor iyileşiyorsun sütün daha geç geliyor.
Yine sezaryen olacaksın değil mi

Neden mi pişman oldum bir kere bebeğimin çıktığı ana ortak olmak isterdim ayrıca sezeryan kocaman bir ameliyat anestezi alıyorsun zor iyileşiyorsun sütün daha geç geliyor.
Şimdi ilk dogum yapacak kişileri sütun gec geliyo diye telaslandirmayalim bunun doğumla hiç bi alakası yok bende sezeryan oldum direk geldi sütüm kişiden kişiye değişen bi durum

Neden acaba dogum yaklaştığı icin olabilir mi tarih olarak önlerdesin bide bizden
Ayy bilmiyorum aslında bi an önce zaman geçsin istiyorum. Aslında ağrıdan acıdan da korkmuyommmm belli bi zaman sonra geçecek biliyorum çünkü ama sadece çok utanıyorum ve bu beni tedirgin ediyor yav

Ayy bilmiyorum aslında bi an önce zaman geçsin istiyorum. Aslında ağrıdan acıdan da korkmuyommmm belli bi zaman sonra geçecek biliyorum çünkü ama sadece çok utanıyorum ve bu beni tedirgin ediyor yav
O an utanma felan olmuyo merak etme ben ameliyathanenin kapısından girene kadar korkmuyodum girince korku sardı şimdi hamile kaldığım andan beri korkuyorum

O an utanma felan olmuyo merak etme ben ameliyathanenin kapısından girene kadar korkmuyodum girince korku sardı şimdi hamile kaldığım andan beri korkuyorum
Herkes o an olmuyor diyor. Cidden bnde öyle dicek miyim merak ediyorum. Elleyin beni

Utanarak yaptım belki ne biliyonuz derim
Ahahhahaaaa hiç gülesim yoktu merak etme ben de senin gibiyim canım doktor geçen gün sezaryen yerime baktı onda bile utandım tedirgin oldum. Önceki gebeliğimde doktorun birkaç çatı muayenesi girişimi oldu hemen üstüme çarşafı örtüyordum bakmadan da anlarsınız di mi diyordum bir kere tam yedim o çatı muayenesini ilk ve son oldu zaten

Yine sezaryen olacaksın değil mi
Maalesef tatlım yine sezeryan olcam
Şimdi ilk dogum yapacak kişileri sütun gec geliyo diye telaslandirmayalim bunun doğumla hiç bi alakası yok bende sezeryan oldum direk geldi sütüm kişiden kişiye değişen bi durum
Canım bunu ben söylemiyorum doktorlar söylüyor yani tıbbi olarak bunun gerçekliği var normal doğuma vücut herşeyiyle hazırlanıyor ve hormonlar hemen izin veriyor süt salınımına sezeryanda bir el açıp bebişi çıkarıyor ve biraz uzun sürüyor sütün gelmesi ama öyle aman aman bir gecikme değil yani. Ne güzel senin sütün hemen gelmiş inşallah herkesin de hemen gelir tüm temennim bu.

Bu arada tabi ki insan psikolojisi bedeni izin vermeyebilir normal doğuma ama yapılabiliniyorsa keşke herşeyin normal olanı olsa ben açıkçası kendi pişmanlığımı dile getirdim naçizane

Hahahah sen dersin yok o an zaten onları dusunmiceksin bosver takma kafana kız sancı mi cekceksin onu dusunceksin
İnşallah doğumdan sonra haklıymışsın ilknur derim
Aslında ben vajinal muayene çok oldum ama bu doktora olmadım heralde ondan utanıyom
Maalesef tatlım yine sezeryan olcam
bebeğin doğduğunu görmek isterim demişsin ya. Spinal düşünmüyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…