Bunu yanlış alıntılamışım silemedimMerhaba acaba sezaryende de bakılıyor mu alttan?
Okuduğum kitapta "Allah kurtarsın", sözünün bile hamilelerin bilinçaltını etkilediginden bahsediyordu, demek ki cok zor ki kurtarsin diye dua ediyoruz şeklinde, burda kesme biçme hikayeleri insanı gercekten kötü hissettiriyorYasmine katılıyorum benim de ilk ve kendimi kötü hissettiriyor bu konuşmalar biraz daha pozitif doğum hikayelerinden gitsek bizi de düşünseniz
Ben yatamıyorum da. Sancı okadar cok oldu ki altta. Bebek karnım da sertleşio Bi taraftan. Cok Bi iş de yapmadım. Sadece 3bin adım yürüdüm okadar. Ondan mı oldu acaba. Senın ikiz bide dimi cnmAynen gece uyuyamadim sayilir karnim tas gibi oluyo yatinca ne yapacagimi bilmiyorum ve korkuyorum
Bana yuruyus falan yasak canim yatip oturuyorum sadece gun boyu ona ragmen boyle. Karnima sanki futbol topu konmus gibi acayip oldu gece. Evet canim ikiz endisem de iki kat o yuzden ikizlerde erken dogum riski yuksek oluncaBen yatamıyorum da. Sancı okadar cok oldu ki altta. Bebek karnım da sertleşio Bi taraftan. Cok Bi iş de yapmadım. Sadece 3bin adım yürüdüm okadar. Ondan mı oldu acaba. Senın ikiz bide dimi cnm
Aynen dualarımızı eksik etmeyelim. Canım epidural normal mi yaptın yoksa epidural sezaryenle mi yaptın? Çok doğum şekillerini bılmıomGünaydınnnn Kizlar cok şükür dün gece hic ellerim.uyusmadan uyudum b12 fislatmaktan ziyade içer başımın üzerind e gezdiririm
Dogum korkusu hic yaşamadım stresi oldu tabii ama doktorumun dediği gb dogum.tektir ister normal.ister sezaryen olsun sağ salim.kavusalim. inanın epidural dogurdum doğar doğma yavrumun kokusunu aldim nefesini hissettim yavrumu odaya aldılar yarim saat içinde bende yanındaydım. Şimdi sadece su covid korkutuyor beni.
Günlerimizi yasayalım.belki bir daha hamilelik nasip.olmayacak dua edelim birbirimize
Benim ilki sezaryen o zaman korktum doğuramam site sanırımBnmde ya bu hafta sezaryen istedigimi söyleyeceğim doktoruma ne anlami kaldi simdi orayida kesip dikince ameliyat olmamanin .. hem o kdr agri sizi sanci bide dikis kesi facia ya cok korkunc
Anladm cnm zamannda gelsinler insallahErken doğum icin . Çünkü benim bebeğim zaten asagida:)
Doktorum kendini çok yormadan yuruyus yapabilirsin demişti deniycm bakalm olckmi kasik ağırligi cok zaten yururkende zorlaniyorum normaldeDoktora sormadan yapma yürüyüş bandı icin bisey diyemicem
hepsinin zorlukları var elbet
Ayrintili konusucm doktorla yarın. Sezaryen ne kdr sured topladin yani normal yatakta dönme yuruyeblme ne zmn olduBenim ilki sezaryen o zaman korktum doğuramam site sanırımiyileşme normal doğumda daha çabuk oluyor şimdiki aklım olsa sezeryan istemezdim. 2.mecbur sezeryan olacak. Doktorun nasıl yönlendirecek o da önemli tabi.
Canım benim yaralarım geç iyileşiyor kanımda ki sıkıntıdan dolayı ama 1 hafta zordu sonra geçti. Epulral sezeryan oldum sütüm de hemen geldi o anlamda sıkıntı yaşamadımAyrintili konusucm doktorla yarın. Sezaryen ne kdr sured topladin yani normal yatakta dönme yuruyeblme ne zmn oldu
Epidural sezaryen oldum canim. Arkadasim epidural normal yaptı. Oda memnun bende memnunumAynen dualarımızı eksik etmeyelim. Canım epidural normal mi yaptın yoksa epidural sezaryenle mi yaptın? Çok doğum şekillerini bılmıom
Ben mümkün olduğunca kotu hikayelerden uzak durmaya çalışıyorum. Bebegimize iyi enerji göndermemiz önemli benceBen doğumdaki ağrıdan sancıdan hiç korkmuyorum. Canı tatlı olan insanlardan olamadım hiç, birkaç vesileyle acı eşiğimin yüksek olduğunu söylemişti doktorlar. Bakalım ne kadar yüksekmiş onu görmüş olurum
Benim endişem hep bebeğe bişey olursa diye. Bu forumlar beni manyak yaptı. Dün gebelik şekeri yüzünden bebeğini kaybedenler diye bi başlık okudum. 2-3 kişi yazmış ama sanki herkese aynısı olacakmış moduna girdim durup durup şekerimi ölçüyorum. Bişey değil şeker striplerinin 50 tanesi 90 lira.Günde 6 kere ölünce 8 gün filan anca idare ediyo. Bebenin rızkını striplere veriyorum
Herkes korkuyo canim tek değilsin benim.ikinci bende korkuyorumBende korkuom doğumdan. Hiç araştırmadım hiç izlemedim aslında doğum videoları falan. Ama nette karşına cıkıo mecbur okuyorsun. Epidural normal doğum olmak istiyordum ama nedense içimde hep sezaryen olacakmışım gibi Bi his var. Allahım saglıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
şafak 60
Canım aile hekimin strip leri reçete edebilir eğer şeker çıktıysa. Bnm eşimde şeker var eşime reçeteye yazıo. Bunu Bi sor istersenBen doğumdaki ağrıdan sancıdan hiç korkmuyorum. Canı tatlı olan insanlardan olamadım hiç, birkaç vesileyle acı eşiğimin yüksek olduğunu söylemişti doktorlar. Bakalım ne kadar yüksekmiş onu görmüş olurum
Benim endişem hep bebeğe bişey olursa diye. Bu forumlar beni manyak yaptı. Dün gebelik şekeri yüzünden bebeğini kaybedenler diye bi başlık okudum. 2-3 kişi yazmış ama sanki herkese aynısı olacakmış moduna girdim durup durup şekerimi ölçüyorum. Bişey değil şeker striplerinin 50 tanesi 90 lira.Günde 6 kere ölünce 8 gün filan anca idare ediyo. Bebenin rızkını striplere veriyorum
Kiz niye korkuyosn bi kere basina geldi bliosn neler olck valla hicccc korkmuyorm hatta sezeryan ya diorm 1 gun oncden 4 5 cest yemek yapayim ins dusumu alayim saclarma fon cektreyim ojelermi sureyimHerkes korkuyo canim tek değilsin benim.ikinci bende korkuyorum
Sağ salim alalım kucağımıza insallah
Amin inşallahBen mümkün olduğunca kotu hikayelerden uzak durmaya çalışıyorum. Bebegimize iyi enerji göndermemiz önemli benceağrılardan bende korkmuyorum tek düşündüğüm senin gibi bebeğimi sağlıkla kucagima almak
Günde 6 çok değil mi dedigin gibi baya çocuğun rızkını dagitiyorsun şuanoyle şeylerden uzak durmaya calis canim herkesin hikayesi bambaşka Allah bize iyi hikayeler yaşamayı nasip etsin insallah
Valla evde stokladım doğum zamanına yetecek kadarCanım aile hekimin strip leri reçete edebilir eğer şeker çıktıysa. Bnm eşimde şeker var eşime reçeteye yazıo. Bunu Bi sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?