2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz niye korkuyosn bi kere basina geldi bliosn neler olck valla hicccc korkmuyorm hatta sezeryan ya diorm 1 gun oncden 4 5 cest yemek yapayim ins dusumu alayim saclarma fon cektreyim ojelermi sureyim cok heycanliym korkm hic yok 3. Ameliyatim olucak
Oje kullanan var mı kızlar?? Ben bebeğe zararlı olabilir diye onu da kullanmaya korkuyorum

Anneannem köyde doğum yaparken teyzem ters gelmiş düşün oradaki yırtığı üstüne 4 doğum daha yapmış öyle dikiş mikiş de hakgetire öyle şartlama ama başka problemin varmış onun için bişey diyemem

Oje kullanan var mı kızlar?? Ben bebeğe zararlı olabilir diye onu da kullanmaya korkuyorum
Ay oglumda 9 ay boyunca kuafore gitmedm ne sac boyattim ne manikur yaptrdim birtek agdaya gidiyordm piskolojim.okdr bozulmistu ki ozmnlar bide 27 kg almstm
Ama smdi yapiyorm ojede suruyorm sacimida boyattim dikkat edelim tabi ama sakinan gözede çop batar bence

Rabbim Sağ salim kucağına almak nasip etsin canım inşallah

Ben de aynı sayılırım o gün halinle :)8 ayda 3 defa kaşa gittim bir de saç kestirdim dayanamayıp

Ya oylede insan kotu hissediyor zaten koca bir gobek onumzde azcik bakim yapinca mutlu oluyorm ben bazen ev icinde makyaj yapiyorm
Yok ben asteriks teki oburiks gibiyim valla kocam kanka diyor bana artık bebeği kucağıma alim de detaylı bakıma alcam kendimi

Bende kuaför e gitmek istiyorum ama doğuma.yakin mikrop kapmaktan korkuyorum. Ortam.ne kadar temiz olsada kimsenin evden ne getirdiği belli degil. Agda sac kas bıyık bir 10 bin bakım lazim bana eşimde arabayı bakıma götürecek h.sonu yasaklardan kıpırdayamiyor h.ici işten başını kaldıramıyor.o arabasını düşündükçe ben diyorum ben ne yapacm

Özelde de 1 kişi dışında refakatçi yasak. Ziyaretçi yasak. Annem kalsa eşime serbest mi acaba getir götür yapmaya. Pandemi bitsin artık marta kadar ya.
Esinde gelir ama kalmaya izin vermezler diye düşünüyorum.uygulama genellikle boyle ama hastanenin özel.onlemi yoksa. Çiçek çikolata kabul etmiyor dogum.yapacagim hastane. Doğumdan sonra babaya gule gule diyorlar. Ben geçen seferde annemle kaldım.esimi gönderdim.

Eskiler masallah taş gb sağlamlar. Şimdi olsa vücudu bozulmasın vs diye 2. Dogumdan kaçıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…