2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz niye korkuyosn bi kere basina geldi bliosn neler olck valla hicccc korkmuyorm hatta sezeryan ya diorm 1 gun oncden 4 5 cest yemek yapayim ins dusumu alayim saclarma fon cektreyim ojelermi sureyim cok heycanliym korkm hic yok 3. Ameliyatim olucak
Onları bende düşünüyorum ilkinde ne hayallerim vardi saçım basim darmadağın gittim bunda oyle gitmem planlı diyorum ama ne biliyim iste 2. Çocuk evde 2 çocuk arasındaki denge yetebilcek miyim hissi

Çoğumuz sabun tozuyla yikadik dalan roxyle yikadim ben
Ben çok ağırdan aldım yaa artık hızlanmalıyım
Dalan.
yorumlarda lekeyi güzel çıkardığını falan yazıyorlardı
Makineyi bozuyor diyorlar sabun tozu doğru mı acaba
Dalin granul deterjan canim. Kokusu cok cok hafif zaten agir olup bogsun istemedim yazik minicikler diye. Memnun kaldim ben sertlestirmedi kiyafetleri
çok teşekkürler kızlar

Instada gordum kızlar çanta hazırlarken lazım olur

Eklentiler

• Screenshot_20210124-153913_Instagram.webp
    48 KB · Görüntüleme: 58
Kızlaar kızlar hazır mı çantalar, hazırlıklar ne alemde benim bir iki eksiğim kaldı ay başında onları da tamamlıcam inşallah, kıyafetleri yıkadım ütüledim kaldırdım ama hastane çantasını hazırlamayı da sanırım 34. Haftada falan yaparım

O konuyu ben de gördüm gerçekten psikolojim bozuldu.Rabbim kimseye vermesin boş bulunup okudum dün.gece uyuyamadım.

Refakatçi olarak ben de annemi isticem sanırım yanımda eşim de kalmak ister ama iki acemi ne yaparız bilemedim bir de duygusal olarak anneme ihtiyacım olcakmış gibi geliyor niyeyse

herşey tamam ama daha yıkamadım ben yıkar ütüler çantaya koyarım az daha bekliyim diyorum

Refakatçi olarak ben de annemi isticem sanırım yanımda eşim de kalmak ister ama iki acemi ne yaparız bilemedim bir de duygusal olarak anneme ihtiyacım olcakmış gibi geliyor niyeyse
Evet annenin olması bence daha iyi tecrübeli birine ihtiyaç duyuyo insan

Benim iki refaketçi hakkım var
Senin ozelde olacak demi eşin gitmez de. Ben devlette olacağım doğum katına bile eş giremiyor ziyaretçi yasak.
Ay çok zor öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…