2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hafta ici hazırlıcam çantayı 34 içinde oluyoruz

Anladim cnm kan sulandirci igne kullaniyorumya normaldede yirtilma olursa kanama durmayablr sezaryende planli kesiyolsr onceden igneyi bilemiyorum doktorla knscm ayrintiyi

Ehliyetten aradilar sinav olckms haftasonu yada haftaya yine derse gidicem 1 2 kere sonra kendimde calisicam ins sinav aninds heyecanlanmam alirim ehliyeti bide doguruyomusum heycandan Allah korusun

Sezaryen olan annelere sorum var bebek anne gelene kdr yada sut gelene kdr ac mi kaliyor yada sut diyelim 2 3saat gelmedi o zmn noluyor ?

Peki sizinle hemşireler mi ilgilenecek sadece. Nasıl oluyormuş
Normal doğum yapanlara hemşireler yardım ediyormuş. Ben sezeryan olacağım için refakatçi hakkım var
Özelde de 1 kişi dışında refakatçi yasak. Ziyaretçi yasak. Annem kalsa eşime serbest mi acaba getir götür yapmaya. Pandemi bitsin artık marta kadar ya.
Eş de sadece çocuk dogunca yarım saat görebiliyormuş getir götürü de hastane kapısında oluyormuş. İnşallah tez zamanda biter şu musibet

Anladim cnm kan sulandirci igne kullaniyorumya normaldede yirtilma olursa kanama durmayablr sezaryende planli kesiyolsr onceden igneyi bilemiyorum doktorla knscm ayrintiyi
Nedense ben hiç korkmuyorum aklıma bile getirmiyorum az zaman kaldıkça belki başlar korkular normal doğum senin için sıkıntı. Çıkartacaksa hiç gerek yok tabii

Eskiler masallah taş gb sağlamlar. Şimdi olsa vücudu bozulmasın vs diye 2. Dogumdan kaçıyorlar.
Orası eski haline dönüyo illaki bundan korkmaya gerek yok hiç yoksa bir doğum yapan her kadının bozulur gider Rabbim ona göre yaratmış bende inşallah mecbur kalmam sezeryana normal olsun istiyorum ama asla ısrarcı olmam

Canim vücuttaki hasar geçiyor ama psikolojide bıraktığı etki kolay kolay geçmiyor.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.

Kısıtlamalar kalkacak sanırım uygulamalar birden kalkmaz ama rahatlık.olsa biraz iyi olacak.
Bizim bebişler gelmeye kalkar bence de. Ama bzim hastene pek kasmıyor nedense
İyi bari canım. Hemşireler ne kadar yardım etse de insan bi yakınını ister yanında

Kizlar ben 32+1 im yururken yolda kasiklarda agirlik oluyo bi sure sonra baya zorlaniyorum normalmi boyyle olan varmi

Kizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
Bnde ayni bnmde yarin kontrolum var bence bu haftalarda hazırlanablr bende 32+1 im yolda yururken zorlaniyorum ben baya ya kasiklarda ağırlık oluyo rahatszlik hssediyorum sende oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…