2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
Eninde sonunda hazırlayacaksın canim. Hazır olan eşyaları koyabilirsin ben hazırladım.aklimda duracagina

Kizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
Ben 33+3 oldum. Geçen hafta hazır olanları çantaya yerleştirdim. Bebek bezi, göğüs pedi alıcam sadece ve battaniye koyuncam . Aklımdan çıkmış oldu bu haftada da beşik nevresim leri yle uğraşırım. yıkadım da ütüleme işi var hiçte sevmiyorum ama. İlk gebeliğimde de nu haftalarda hazırlamıştım. 37+4 te doğum oldu. İnşallah bu da bekler o kadar

Iyi yapmissin tedbirli.olmakta fayda vaf canim.Beşiğini kurunca nevresimlerini utuleyecegim bende. Cok az işler.kaldi doktor.kontrollerimize.gore hızlanırız.

Iyi yapmissin tedbirli.olmakta fayda vaf canim.Beşiğini kurunca nevresimlerini utuleyecegim bende. Cok az işler.kaldi doktor.kontrollerimize.gore hızlanırız.
Cuma günü kontrolum var. Muhtemelen günümüz belli olur sezaryen olacak. Beşiğimiz abiden kalma onu da günümüz belli olunca kurucam. Herşey hazır olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Ya bıktık artık normale döndüğünü görecek miyiz acaba
Valla herkes bikti ciddden usandik artik aksam 9 sonrasi yasak haftasonu yasak cafe restoran yasak .. yasakda yasak yetti cabinizaya asiyida getirmiyorlar yeterince getiremiyolar batirdi bizi corona ne is kaldi ne guc aylardir para kazanamiyoruz surekli gidiyo esnaf agliyor mahvolduk maddi manevi Perisaniz herkes mavoldu herseyleride yalan esnafa yardim vs diyolar hepsi yalan ..
Anca yasak var çözüm yok bulamadılar bulamiyolar ne bitmez illet virusmus ya bitmiycek gibi hic sanki artik ..

Bnde ayni bnmde yarin kontrolum var bence bu haftalarda hazırlanablr bende 32+1 im yolda yururken zorlaniyorum ben baya ya kasiklarda ağırlık oluyo rahatszlik hssediyorum sende oluyomu
Olmaz mi karnimn alt bolgesi mayali hamur gbi yumuşadi iyice gobegim asagiya dustu paytak ördek gbi yuruyorm bel agrisi kasik agrisi mafediyor beni artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…