2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ozelde olan kms yok su 3 4 gundr heralde ozel konusuyorlar yada girmiyorlar artik buraya gecince tadi kacti malesef
Şurda sabredeceğimiz 1 ay bir buçuk ay ya yazsın herkes Buraya da ne olacak heyecanı paylaşalım birlikte büyük ihtimalle mesaj grubu kurulmuştur ya da dediğin gibi özelden yazıyorlardır hayırlısı artık

Valla kendileri bilir ozel mesaj grubu varken orda herkes aktifti herkesi attilar kalkip tekrar grup actilrsa kendi aralarnda ayip ediyolr aylardir burdayiz bizlerde

Bende burdan ilerlemesi taraftarıyım en baştan beri. Haftasonlari normale göre daha sessiz oluyordu ama bu kadar da değil belki de kurulmuştur msj grubu. Neyse artık kalan sağlar bizimdir kızlar yapacak bisey yok

Valla kendileri bilir ozel mesaj grubu varken orda herkes aktifti herkesi attilar kalkip tekrar grup actilrsa kendi aralarnda ayip ediyolr aylardir burdayiz bizlerde
Bilmiyorum valla canım belkide özelden birbirlerine yazıyorlardır belki de geri çekildiler anlamadım ki günlük bi ton mesaj atan insanlar sus pus özlüyoruz arkadaşlar yazın

Canim gun içinde.bakmaya çalışıyorum ama dediginiz gb katılım az ya yorgunluktan ya da kosusturmadandir ozel.mesajlasma yoktur umarim mesaj grubunun kapanmasının anlamı.kalmaz o zaman. Doğumdan sonra 2 çocukla vakit bulabileceğini sanmıyorum ya da bulduğum vakitte sayfaları takip.edemem

Bende burdan ilerlemesi taraftarıyım en baştan beri. Haftasonlari normale göre daha sessiz oluyordu ama bu kadar da değil belki de kurulmuştur msj grubu. Neyse artık kalan sağlar bizimdir kızlar yapacak bisey yok
Ya bir iki mesajda olsa yazılırdı haftasonu zaten yasak tüm gün evde oluyorsun niye sessiz olunur ki ha işi vs olurda o da yani 24 saat olmaz

Sağlıcakla doğsun prenses mis koksun odası
Amin insallah canim. Gün sayıyorum, karnimda hareket ettikce diyorum doğunca nasıl olucak acaba
Hem ilk bebek hem de epey zor olunca insan çok heyecanlanıyor. 32 yaşındayım ama 20 yaşında gibi heyecan basıyor
Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Aynen öyle canım o yüzden dedim şurda 1 ay 1 buçuk ay yüzdük kuyruğuna geldik artık bitti bitiyor doğum sonrası burada kimse zaten aktif olamaz

Salı günü kontrole gidecek olan var mı gün sayıyorum da
Ben Çarşamba
Kızlar grup çok sessiz yeni mesaj grubumu var kimseler yok
Hafta sonu böyle oluyor. Yani en azından benim için. Hafta içi olduğu kadar aktif olunmuyor
Attılar derken. ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…