2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım benim

Ya bir iki mesajda olsa yazılırdı haftasonu zaten yasak tüm gün evde oluyorsun niye sessiz olunur ki ha işi vs olurda o da yani 24 saat olmaz
Valla yapacak bisey yok canim istemeyene zorla yazdıramayiz ki herkesin kendi tercihi. Ben gün içinde hep okuyorum fikrim olan bisey bulunca dalıyorum hemen

Merhaba kızlar sizler almışsınızdır diye sormak istedim.0 3 ay 3 6 ay aralıklarında en az ne kadar takım tulum vs almak gerekir acaba.

Sen uzun zamandır aktif değilsin kız işini bitir de aramıza gel artık son zamanlar artık
Cenazemiz vardı canım. O yüzden giremedim. Girsem de mesajları okuyamadım. Ruhende biraz keyfim yok. Bdv de ilgimi çeken konuları okudum kafam dağılsın diye. Niyeyse bi kötü his çöktü içime. Hamilelikle ilgili şeyler okumak istemiyorum

Başınız sağolsun canım bdv okuma dert etme kendine kafanı dağıtacak neşeli şeyler ile ilgilen gül geç sıkıntı etme sona geldik stres vs oluyor ama tadını çıkar

Merhaba kızlar sizler almışsınızdır diye sormak istedim.0 3 ay 3 6 ay aralıklarında en az ne kadar takım tulum vs almak gerekir acaba.
Ben gerekeni bilmediğim için hoşuma gidenlerden aldım. 0dan 12 ye kadar. Sayısını hiç bilmiyorum canım

Başınız sağolsun canım bdv okuma dert etme kendine kafanı dağıtacak neşeli şeyler ile ilgilen gül geç sıkıntı etme sona geldik stres vs oluyor ama tadını çıkar
Bdv konuları bana genelde komik geliyor

Başınız sağolsun canim

Serocum basin sagolsun. Kotu enerjileri kov gitsin kuzum bebisini kucağına alacağın anı dusun heyecan yap biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…