Ayyy yaklaşıyorsun canım ne güzelBen de bu gidişimde girerim diye düşünüyorum canım 36 haftalık olucam bence artık zamanı heyecanlandım şimdi unutmuşum nstyi
Elbet doner ama uzun vadede yavaş yavasYa bıktık artık normale döndüğünü görecek miyiz acaba
Ben hazırladım aksam bi kaç eksik var koyacağım biberon emzik kaynatcam onları koyuyum bitiyoKizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
Bi hastane çantası hazırladım hemen sessiz yazilmisKızlar grup çok sessiz yeni mesaj grubumu var kimseler yok
Ben her gün yazıyorum canım valla ama konuşan yok.ki.bos boş ne yaziyim en son sabah dogum konusunda yazmıştımSen luli sero Atart ilknurMarsada Mascara aklıma gelenler yazmayanlar yazın arkadaşlar seviyoruz sohbetlerinizi deli etmeyin adamı şurda kalmış 1 ay 1 buçuk ay
Felek öcün aldı mı?:) çok yorma kendini sen bize lazımsınM Muallimezzz
Bu kadar yaptıktan sonra bende derman kalır mı ikizdasim ,alp er tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı??
Aynen doktor aralık-ayi kontrolüm de tarih vermişti 34 hafta 20 ocak itibariyle dddiHadi İnşallah
Doktor mu dedi bırak diye ben de salı günü sorucam
Ay hadi inşallah tospik olmuşlardır
Ne yazsammm ne yazsammm ay kimse de bişey yazmamışgözümde canlandın emosh
E biz o zaman gidelim
Teşekkür ederim ben de hemen hemen böyle düşündüm0-3 ay en az 7-8 tane ikili beşli olacak şekilde olsun canım zaten hediye de gelir birkaç takım. 3-6 ay yaşadığın şehre göre daha az pijama takımı alıp kısa kollu şortlu takımlar tulumlar alabilirsin. Yine de 5-6 takım ikili pijama takımı alabilirsin
İki dk kaybolduk hemen adımız çıktı diyorsun yaniElbet doner ama uzun vadede yavaş yavas
Ben hazırladım aksam bi kaç eksik var koyacağım biberon emzik kaynatcam onları koyuyum bitiyo
Bi hastane çantası hazırladım hemen sessiz yazilmis
Ben her gün yazıyorum canım valla ama konuşan yok.ki.bos boş ne yaziyim en son sabah dogum konusunda yazmıştım
Elimden geldiğince okuyorum kız. Ama bazen ben de yazmak istemiyorum açıkçası.. Korku senaryoları dönüyor. Doğumlar ölümler kesi atılması dikiş açılması.. Bununla ilgili bir yazı yazdım bugün daha da yazmadım. Böyle şeyler konuşulmasın pozitif bir ortam olsun doğum dünyanın en güzel şeyi..Of sende luli yemin mi ettin yaz işte ne olacak
Basiniz sagolsun canim. Acikcasi ben de dusundum yeni bir mesajlasma grubu kurdunuz diye gunahinizi almisim hakkinizi helal edin valla.Cenazemiz vardı canım. O yüzden giremedim. Girsem de mesajları okuyamadım. Ruhende biraz keyfim yok. Bdv de ilgimi çeken konuları okudum kafam dağılsın diye. Niyeyse bi kötü his çöktü içime. Hamilelikle ilgili şeyler okumak istemiyorum
Haha aynen girdim okudum hep bana gore bisey bulamadimİki dk kaybolduk hemen adımız çıktı diyorsun yani
Iyi yapmissin bende oturdum oturdum sonra birden dedm kendime kalk hazirla cantaniElbet doner ama uzun vadede yavaş yavas
Ben hazırladım aksam bi kaç eksik var koyacağım biberon emzik kaynatcam onları koyuyum bitiyo
Bi hastane çantası hazırladım hemen sessiz yazilmis
Ben her gün yazıyorum canım valla ama konuşan yok.ki.bos boş ne yaziyim en son sabah dogum konusunda yazmıştım
Ama napim bebisim buraya gectigimizden beri aktif olmaya özen gösteriyorum en çok geçmek isteyenlerden biriydim yazmasam ayıp olurHadi İnşallah
Doktor mu dedi bırak diye ben de salı günü sorucam
Ay hadi inşallah tospik olmuşlardır
Ne yazsammm ne yazsammm ay kimse de bişey yazmamışgözümde canlandın emosh
E biz o zaman gidelim
Ben herseyi koydum ufak tefek seyleride sirt cantama aticam artik orta boy valiz yaptmevden cikarken millet tatile gidiyorz sanicak
Yok canim benim.igne değil .hap.Hayırlı olsun o zaman kuzum bıkmışsındır zaten her gün iğne vurulmaktan. Yük kalkmıştır üstünden
Şunu merak ettim günah silme olayı doğru mu? Amin canım heves ediyoruz tabi ben pozitif olmak istiyorum herkes gibi inşallah hepimiz sağlıcakla alacaz kucağımızaElimden geldiğince okuyorum kız. Ama bazen ben de yazmak istemiyorum açıkçası.. Korku senaryoları dönüyor. Doğumlar ölümler kesi atılması dikiş açılması.. Bununla ilgili bir yazı yazdım bugün daha da yazmadım. Böyle şeyler konuşulmasın pozitif bir ortam olsun doğum dünyanın en güzel şeyi..
Bir bebek doğduğunda bir anne doğuyor aslında. Allah geçmişteki bütün günahlarımızı siliyor. Ne güzel bir şey bu kıymetini bilmek lazım. Hevesle sonuna geldik artık bu saatten sonra Rabbim hiç birimizin hevesi kabusa dönüşmesin inşallah
Canım kusan bebek ise bu sayıyı 10 A kadar çıkarmak lazım ama 10 lu 5 li takımlar hep para tuzağı... Birkaç extra bere al.. Çoğunlukla ikili pijama tarzı al gayet uyguna gelir. Hep takım giydirmeye gerek yok benim oğlan şubatta doğdu 1 aylık olunca doktor eldivenleri ve bereyi atıyorsun artık dedi..Teşekkür ederim ben de hemen hemen böyle düşündümsanırım bazı bebekler çok sızdırıyormuş ilk etapta çok kıyafet gerekebiliyormuş bazıları da çok çabuk büyüyormuş bir ay anca giyebiliyormuş.ben ortalama birşey alayım kafama göre.
Haha aynen girdim okudum hep bana gore bisey bulamadim
Zaten hep iş yaparken okuduğum icin yazması zor geliyo hafta sonları beni ellesmeyin
Özel degil.mi canim covidden sebep daha titiz davranıyorlar ben çarşaf almayı düşünmüyorum havlu gerekli evet.Ama napim bebisim buraya gectigimizden beri aktif olmaya özen gösteriyorum en çok geçmek isteyenlerden biriydim yazmasam ayıp olur
Ben bebisinkileri onun çantasına koydum. Sonra hepsini ortaboy tekerlekli bavula koymayı düşünüyorum o da kocaman görünüyor ama tek parça olsun dedim peki sen hastane için çarşaf vs koydun mu ben çok kararsızım alsam mı yastık kılıfı falan temiz midir diye düşünüp duruyorum. Havlu kesin alıyorum.
Sen rapor işini ne yaptın kuzuM Muallimezzz
Bu kadar yaptıktan sonra bende derman kalır mı ikizdasim ,alp er tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?