2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M Muallimezzz

Bu kadar yaptıktan sonra bende derman kalır mı ikizdasim ,alp er tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı??

Eklentiler

• IMG_20210124_163634.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20210124_163308.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210124_163243.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210124_163208.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 50
Ya bıktık artık normale döndüğünü görecek miyiz acaba
Elbet doner ama uzun vadede yavaş yavas
Kizlar hastane cantasini artik hazirlasam mi beklesem mi yaa 33+1 olduk yarin doktor kontrolum var bi yanim kalk hazirla diyor simdi bi yanim dha bekle diyor
Ben hazırladım aksam bi kaç eksik var koyacağım biberon emzik kaynatcam onları koyuyum bitiyo
Kızlar grup çok sessiz yeni mesaj grubumu var kimseler yok
Bi hastane çantası hazırladım hemen sessiz yazilmis
Sen luli sero Atart ilknur Marsada Mascara aklıma gelenler yazmayanlar yazın arkadaşlar seviyoruz sohbetlerinizi deli etmeyin adamı şurda kalmış 1 ay 1 buçuk ay
Ben her gün yazıyorum canım valla ama konuşan yok.ki.bos boş ne yaziyim en son sabah dogum konusunda yazmıştım

Aynen doktor aralık-ayi kontrolüm de tarih vermişti 34 hafta 20 ocak itibariyle dddi

Teşekkür ederim ben de hemen hemen böyle düşündüm sanırım bazı bebekler çok sızdırıyormuş ilk etapta çok kıyafet gerekebiliyormuş bazıları da çok çabuk büyüyormuş bir ay anca giyebiliyormuş.ben ortalama birşey alayım kafama göre.

İki dk kaybolduk hemen adımız çıktı diyorsun yani

Daha çamaşırlik dolu utuleyecek eşim, yıkamayı bekleyenler de var sadece 4 takım hastane çıkışı oeganizerre koydum

Biberon ,sağma makinelerini dezenfekte edicem de sizler nasıl ediyorsunuz

Of sende luli yemin mi ettin yaz işte ne olacak
Elimden geldiğince okuyorum kız. Ama bazen ben de yazmak istemiyorum açıkçası.. Korku senaryoları dönüyor. Doğumlar ölümler kesi atılması dikiş açılması.. Bununla ilgili bir yazı yazdım bugün daha da yazmadım. Böyle şeyler konuşulmasın pozitif bir ortam olsun doğum dünyanın en güzel şeyi..

Bir bebek doğduğunda bir anne doğuyor aslında. Allah geçmişteki bütün günahlarımızı siliyor. Ne güzel bir şey bu kıymetini bilmek lazım. Hevesle sonuna geldik artık bu saatten sonra Rabbim hiç birimizin hevesi kabusa dönüşmesin inşallah

Basiniz sagolsun canim. Acikcasi ben de dusundum yeni bir mesajlasma grubu kurdunuz diye gunahinizi almisim hakkinizi helal edin valla.
Dua oku bol bol gun yaklastikca stres artiyor ondandir skintilarin

Iyi yapmissin bende oturdum oturdum sonra birden dedm kendime kalk hazirla cantani oglumda 30. Haftada herseyimz hazirdi 33 u doldrduk artik hazir kalsn kenarda

Ama napim bebisim buraya gectigimizden beri aktif olmaya özen gösteriyorum en çok geçmek isteyenlerden biriydim yazmasam ayıp olur
Ben herseyi koydum ufak tefek seyleride sirt cantama aticam artik orta boy valiz yaptm evden cikarken millet tatile gidiyorz sanicak
Ben bebisinkileri onun çantasına koydum. Sonra hepsini ortaboy tekerlekli bavula koymayı düşünüyorum o da kocaman görünüyor ama tek parça olsun dedim peki sen hastane için çarşaf vs koydun mu ben çok kararsızım alsam mı yastık kılıfı falan temiz midir diye düşünüp duruyorum. Havlu kesin alıyorum.

Şunu merak ettim günah silme olayı doğru mu? Amin canım heves ediyoruz tabi ben pozitif olmak istiyorum herkes gibi inşallah hepimiz sağlıcakla alacaz kucağımıza

Canım kusan bebek ise bu sayıyı 10 A kadar çıkarmak lazım ama 10 lu 5 li takımlar hep para tuzağı... Birkaç extra bere al.. Çoğunlukla ikili pijama tarzı al gayet uyguna gelir. Hep takım giydirmeye gerek yok benim oğlan şubatta doğdu 1 aylık olunca doktor eldivenleri ve bereyi atıyorsun artık dedi..

Özel degil.mi canim covidden sebep daha titiz davranıyorlar ben çarşaf almayı düşünmüyorum havlu gerekli evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…