Maşallah içerde keyfi yerindeymiş demem kıyamam valla tabi o işin şakası da biz ne kadar konuşursak konuşalım sanırım bebişler ne zaman isterlerse ve nasıl isterlerse öyle merhaba diyolar dünyaya
Kızlar sizce günde kaç bin adım atmak iyi olur, tabi herkesin bünyesi hamileliği sağlık durumu falan değişken ama gebelikte ortalama bir rakam var mı acaba diye merak ettim
Kızlar sizce günde kaç bin adım atmak iyi olur, tabi herkesin bünyesi hamileliği sağlık durumu falan değişken ama gebelikte ortalama bir rakam var mı acaba diye merak ettim
Dimi benim de günden güne farkediyor bazen üç bel adım atınca bile hemen aşağıda batma gibi bir his oluyor korkuyor haliyle, bazen de 5 bine kadar iyi geliyo