2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Taşındın mı sen? Hadı hayırlı olsun

Ben baya sonlardayım 31 mart gibi görünüyor ama içimden 26 mart diye geçiyor geçen yıl iki arkadaşım da anlaşmış gibi 39+2 de doğurdu bakalım bizimkiler hangi haftalarda gelicek
Bnm doktorda normal olursa 20 si sesaryen olursa 10 u civari dedi bikac hafta sonra suyuna kilosuna gore bakacagiz gunune dedi

Ben baya sonlardayım 31 mart gibi görünüyor ama içimden 26 mart diye geçiyor geçen yıl iki arkadaşım da anlaşmış gibi 39+2 de doğurdu bakalım bizimkiler hangi haftalarda gelicek
O zaman topiği kapat sen anahtar sende

Taşındın mı sen? Hadı hayırlı olsun
3 hafta oldu cnm sagol tek basina tasinmak zorunda kalinfa bebek 6 gun geriye dustu onuda 2 haftada 1 gun kapatmis simdide 5 gun geride ona üzülüyorum ama o kadarda onemli degilms sanrm . Babamin ameliyati rahatszliklari tasinma gunumuze dennk gelince annem yardima gelemedi kayinvalidem calisiyodu baskalarinida coronadan istemedik asiri zor bi taşınma oldu mahvolduk ama sukur taşındık bugunde bebisin besigini getirdi annem kiyafetleriyle gardrobumda geldi diyorum sonunda evde bebege dair bisiyler oldu biran once zaman gelsede kavuşsak

İyi ya sevındım her ıs de hayırdır vardır.. keyfını sürr sımdı.. cok da yorma kendını.. her sey olacagına varır

Masallah kilosu gayet güzel

Yavaş yavaş yaparsin hepsini büyüyen besigi kurmanin anlamı yok dediğin gjbi kalabalık eder bos yere
Kaç haftadasın kız @Tgcee_123

Amannn saldım gari
Sor başkanlık yap
Benim ilk 38+5de geldi geçen eşimin kuzeni gelmişti onunki 42+4te olmuş maşallah çocuk 10 ay durmus nerdeyse
Aslında bebekler 36 da hazirmis hayata gelmeye cok heycanliya benm 32+3 daha besikde geldiya simdi ben ondan dahada sabirsizlanirm besige baktikca
Evet ama daha gelisimleri yeni bitmiş oluyo bi sorun yoksa durmalari daha iyi ikiz olduğu için erken.dogacak onlar :)

Cnm ayni sıkıntı bende de var da suyun arttığını nasil ölçtu normal ultrason mu uoksa dopplere mi yönlendirdi bende bu cumartesi gidicem hayırlısıyla o yüzden merak ettim

Benim ilk 38+5de geldi geçen eşimin kuzeni gelmişti onunki 42+4te olmuş maşallah çocuk 10 ay durmus nerdeyse

Maşallah içerde keyfi yerindeymiş demem kıyamam valla tabi o işin şakası da biz ne kadar konuşursak konuşalım sanırım bebişler ne zaman isterlerse ve nasıl isterlerse öyle merhaba diyolar dünyaya

Cnm ayni sıkıntı bende de var da suyun arttığını nasil ölçtu normal ultrason mu uoksa dopplere mi yönlendirdi bende bu cumartesi gidicem hayırlısıyla o yüzden merak ettim
suyu normal ultrason ile cm cinsinden ölçüyorlar.benim öyle olmuştu. bol su ve havuç suyu işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…