2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benİm ikiz kızlarımda adet gecikmesinin 14. Günü mide bulantım başladı 3 ay hiç durmadan günde 12-13 kere kustum hiç bişey yiyemedim iyi değil diye ilaçta hiç kullanmadım dayandım. Herşey kokuyordu hatta koku gelmese bile biryeri görmek bile kusmama yetiyordu. Bir sabah uyandım ve bıçak gibi kesilmişti. Sizlerinde bitecek bir anda kesilecek insan inanamıyor böyle söyleyince ama gerçekten bitiyor. Bu hamileliğimde de hiç mide bulantım yok aksine aşırı iştahım açık içime baygınlık veren bir iştah. Ne görsem canım çekiyor ne yesem içim tam doymuyor sanki

Günaydın,

Benim ilk hamileliğim inşallah, ben de de tam aksine iştah var :/ daha şimdide böyleysem sonunda nolur bilmiyorum..
ama hafiften bulantılar başlıyor gibi hissediyorum..

Hanımlar en güncel beta hcg lerinizi merak ediyorum.. dün kan verdim sonuç 119455 kaç oluyor yani hiç anlamadım bugün randevum var dua istiyorum inş herşey yolundadır
beta hcg testini doktorunuz mu istedi acaba bu haftada. ben en son keseyi görmeden 1 gün önce yaptırmıştım. keseyi gördükten sonrada bir daha yaptırmadım. yapılması gerekiyor mu acaba bu haftalarda

evet benim annemde bana hamileyken 3 ay yatmış. Sende aynı benim gibi olacaksın diyor zaten, ki öyleyim. Midem kazınıyor resmen şuan en son hangi yediğim midemde kaldı hatırlamıyorum. Ama yesem zaten çıkacak korkusu ile bişeyde yemek istemiyorum
Günaydın hanımlar
Günaydın canım

neysol
İnşallah 3 ayı geçmez kuzum. Bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim

Hanımlar en güncel beta hcg lerinizi merak ediyorum.. dün kan verdim sonuç 119455 kaç oluyor yani hiç anlamadım bugün randevum var dua istiyorum inş herşey yolundadır

ben evde idrar testi yapınca bekledim baya sonra ilk test yaptırdığımda 106.000 civarı çıktı sonra doktora gittim 6hafta5 günlüktü seninki de 7 hafta civarıdır, gidince kalp atışını da duyarsın inşallah

Ayy aynı ben aciktigimi hissettiğim dakika bise yemezsem midem suyum geri geliyo gibi hissediyorum ilki bulantili bu acikmali

Gunaydin kızlar bugün kürtaj icin gittim gün almaya. Doktor yinede alttan bakalim dedi. Kese rahim agzina ilerlemis sanirim düsmeye calisiyormus pazartesi yine gel hafta sonu kanaman olursa hemen gel dedi. Regliye göre 8+5 olmam lazimdi ama ultrason 5+5 cikti bu kadar gec döllenme olamaz dedi.sanirim gelisememis. Pazartesi tekrar bakip kürtaj olucak. rabbim sizlere yasatmasın.

Rabbim kolaylık verdin canım en sıkıntısız şekilde bu süreci atlatırsın insallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…