2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın,

Benim ilk hamileliğim inşallah, ben de de tam aksine iştah var :/ daha şimdide böyleysem sonunda nolur bilmiyorum..
ama hafiften bulantılar başlıyor gibi hissediyorum..

ben ilk 3 ay 9 kilo almıştım :) sonunda toplam 24 kilo , su an hepsini verdim ama bu gebelikte dikkat etmmeye calısıyorum , sigara içiyordum hamile oldugumu ogrenince bırakmıştım biraz da ona bağlıuyorum çok kilo almamı , bu kez inşallah o kadar almam

Ayyy 24 kilo da çok demi.

Oyy baya çok almışsın canım hamilelikte öyle birşey var ki yedikçe alıyorsun aldıkça veremiyorsun o yüzden az almaya bakmak lazım ilkinde 13 aldım bunda da hedefim 12 falan inşallah

merhaba bende kasımda dış gbelik gecirdim doktor 6 ay korun dedi tek doz iğneyle sonlandı siz dış gebelikten ne kadar sonra hamile kaldınız

Ben ilk gebeligimde 10kilo aldim7si dogumla gitmisti ... emzirme donemi ye Allah ye aldim... nisan ayinda diyete baslamistim yaklasik 10 kilo verdim diyetisyenle bebis de tam vaktinde geldi ...

Ay kızlar ya bizde bugün 5+3 olduk. Ama inanır mısınız 0 belirti ya böyle bir şey olabilir mi. Hamile değil gibiyim. Midesi bulananlara özenecek durumdayım neredeyse az kendini belli etsin istiyorum ya korkuyorum böyle olunca her şey yolunda mı diye

Çok iyi anlıyorum canım valla insan istiyor bir belirti olsun diye bu de değişik bir psikoloji Hem genelde 6. haftada başlıyor bulantılar tam anlamıyla. Benim 5. haftada hafif hafif vardı 6 da arttı epeyce

Kızlar ben çok stresiyim ya mide bulantısı çok zaten ama yediğim çıkıyor acayip halsizlesiyorum uyku bi taraftan bastırıyor ama ben aylardır kpss ye hazırlanıyorum 2 aydan az kaldı ve neredeyse hiç çalısamaz duruma geldim. Kendimi aşırı zorluyorum çalışmak için günde 5 6 saat çalışırken şimdi 1 saat bile olmuyor. O kadar emek verdim nasip kısmet ama üzülüyorum da çalışmadığım için

Çok iyi anlıyorum canım valla insan istiyor bir belirti olsun diye bu de değişik bir psikoloji Hem genelde 6. haftada başlıyor bulantılar tam anlamıyla. Benim 5. haftada hafif hafif vardı 6 da arttı epeyce

Nasıl bir psikoloji gerçekten ya. Anneme diyorum delirme tahtaya vur diyor . Bakalım bir kaç hafta daha geçsin ilerleyen haftalarda görücez canım

Bir de son sorumu sorayım kızçeler...hamileliğine benim gibi 73 kilo başlayan balık etliler var mi napıcazzzzz.. geçen 76 kilo olan arkadaşım doktora gitmiş ilk kontrole.. sen bu kiloyla neden hamile kaldın ki demiş doktor.. haklı bir yandan da bi 5 kilo vereydim kilo alma hakkım artardı neyse ya allahtan az buçuk boy vermiş rabbim yoksa düşünemiyorum

Kızlar hepinize merhaba buraya girmeleyeli çok oldu 13 aydır yoktum buralarda kızımı büyütüyordum diyeceksiniz ki neden girdin? sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim 3. bekliyorum çok stresliyim kızım daha küçük nasıl olacak nasıl yetişeceğim beni neler bekliyor düşün düşün uykularım kaçıyor artık

Var olmaz mı ben tabiki 78 kiloyla kaldım ve boyumda cok degil 162 hayatımda ilk defa gördüğüm kilo hemde 2 Kilo verdim ama 76 kiloyum şu anda. Hatta gebe oldugumu öğrenmeden diyetisyene gitmeye başlamıştım bebiş olana kadar kilo veririm demiştim ama bebiş aceleci çıktı en fazla 10 Kilo almam lazım

sizin ilk çocuğunuz mu.. ay evet ya korunmayı bırakınca hemen olur mu sanki çocuk o arada ben kiloları veririm demiştim ilk aydan hamile kalmam mı

Ilk olacak inşallah bende de çikolata kisti var o yüzden hemen olacağını tahmin etmiyordum ama nasip kismet iste

napalım canım ya nasip böyleymiş benim de ilk.. kendime 10 kilo alma hedefi koydum bilmiyorum başarabilir miyim ama tatlı hamurişi falan çok çok nadir yicem. Meyve sebze et süt yumurta protein ağırlıklı gidip bol su içersek çok şişmeyiz diyorum.. KPSS ye hazırlanıyorum demişsin yukarda. Alanın ne.. öğretmenim ben de.. 5 yıl önce atandım yaşlanmışım umarım bebişin sana uğur getirir sınav sonucun iyi olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…