2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin doktorunuz agri kesici ve mide icin ilac verdi mi hic ? Ben dun cok kotuydum parol ve gaviscon ictim

ne ağrın var canım? çok geçmiş olsun hamile iken içilebilen ilaçlar ikisi de ama iyi olursun inşallaah da çok gerek kalmaz içmene

Belki kendiliğinden düşer gerek kalmaz kürtaja. Sağlıklı bir bebek olsaydı seninle kalırdı vardır bunda da bir hayır diye düşün, Rabbim sabır versin yakın zamanda tekrar hamile kalırsın inşaallah

canım arkadaşım benim. İnşallah kolaylıkla geçer bu süreç. Rabbim herşeyin en güzelini bilir. Sende en güzelini hak ediyorsun. İnşallah en doğru zamanda olsun
İlk gebeligimde icebiliyorum diye hatirladim canim ama yine de sormak istedim tereddut ettim icim rahat etmedi
Kuzum ben hiç bilmiyorum ne içilir ne içilmez ama olurya doktoruna sormadan içme yine de

Kızlar selam bakamadım bikaç gündür. Misafir gelen giden bitmiyor. Nasıl gidiyor hamilelikler umarım herşey yolundadır

Canim inanilmaz başagrisi vardi ustune de nide bulantisi baya direndim ilac icmemek icin ama son noktada artik bayilma derecesine geldim ictim

neysol
İnşallah 3 ayı geçmez kuzum. Bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim
İnsallah tatlım
Canım benim ya hiç üzülme demek sağlıksız olacakmış Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını nasip etsin sana inşallah vardır her şerde bir hayır dualarım seninle

kızlar ben ssvd istiyorum , ankarada , aylin totana randevu aldım haftaya carsambaya , muayene ücreti 400 tl imiş , çok pahalı ama , bir görüşmek istiyorum , sizin bildiğiniz var mı önereceğiniz?

kızlar ben ssvd istiyorum , ankarada , aylin totana randevu aldım haftaya carsambaya , muayene ücreti 400 tl imiş , çok pahalı ama , bir görüşmek istiyorum , sizin bildiğiniz var mı önereceğiniz?
Ssvd ne ? Burda çok duydum ama bilmiyorum ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…