2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yarin.saat yerde oturdum etkinlik yaptik kizimla rahatsiz oldum Sonrasinda da bebek ya poposunu dikti karnına doğru o sert karnım suanda.

Senin belin nasil oldu canim?
canım aynı. karnımdaki yükten kurtulmadığım sürece geçmez. çünkü karnım belimdeki o fıtığa baskı yapıyor. yatarkende aynı ayaktaykende. bazen çok kötü oluyorum 38 lerde de falan olsam doktora gider yalvarırım alın diye diyorum. bazende daha katlanılabilir oluyor işimi gücümü rahat rahat yapıyorum. ama geçmiyor hiç. bunada şükür. herkesin farklı farklı derdi var işte. çok sağol sorduğun için.

Amin canım inşallah sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah ikiz topiğinde doğumlar olunca tedirgin oluyorum ister istemez hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir inşallah
Aman canim stres heyecan ypma hayırlı zamanda gec gelsin ikizler.

Fıtık zaten zor birde hamileyken daha da zor ilaç içememek cok kötü. Ben emzirirken yaşadım o zamanda ilaç içemiyordum.. Allah sakinlik versin insallah canim kaldı neyseki. Sen cok kilo da almadın sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…