2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O ağrı çok zor babamdan dolayı biliyorum rabbim şifa versin

Fıtık zaten zor birde hamileyken daha da zor ilaç içememek cok kötü. Ben emzirirken yaşadım o zamanda ilaç içemiyordum.. Allah sakinlik versin insallah canim kaldı neyseki. Sen cok kilo da almadın sanirim..
aldım canım 15 civarı ama hamilelikten önce zayıftım ve boyumda vardı . o yüzden dışardan bakanlar çok almamışsın diyor ama tartı ortada. kolay değil ben ilk 3-4 ay bi kaç kilo aldım. kalan 4 ayda birden 10 küsür kilo almak zorluyor vücudu doğal olarak. ilk zamanlar çok dikkat etmiştim sonra patladı gitti napıyım 1 ay sonra veririz.

Valla canım bugün doğum yapan arkadaş ile aramda 5 gün var inşallah zamanında gelir hepimizin bebeği
Hadi ya ben bile heyecanlandim dogum da kim kalacaktı canim.yaninda onlardahazirda beklesinler
Ben aniden normal dogum.senaryosu kuruyorum eşinin eli ayağına dolaşır. O da kızı.komsuya birakir , anneni aldığım.gb hastaneye götürürüm diyor.

Sağlık olsun kilo nedir canim irademizle veririz

Hep benim yüzümden yanlış anlaşılma oldu masal
Hadi olsun bakalim napalim
Amin canim insallah hepimizin kuzulari
Vakitlice gelsin azdaha dursun minikler inşallah❤❤
İnsallah kuzum

suyun gelmezse kanaman olmazsa hemen koştur koştur hastaneye gitme. yani en azından ben öyle yapmayı planlıyorum.

Kızlar ebeler evde duş almadan hastahaneye gitmeyin diyor oda normal duş değil ılık suyla omuzdan aşağı su tutun diyorlar suyunuz gelse dahi ılık duş almak en az 4 santim açılma yapıyormuş bunuda gebe okuluna katılmıştım online derste öğrendim

Yaaa ne guzell yasamis insallah bizimde oyle olur bende dogumu korkarak degilde o ani tam anlamiyla iyisiyle kotusuyle deneyimlemek istiyorum ama hep anlatilanlar kotu hikayeler olunca etkileniyoruz

Subatta kimler , martta kimler doguruyor kizlar? Ona gore bakalim siraya benimki subatin son haftasi ama gun belli degil 39. Haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…