2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım güzel haberler versin inşallah doktorun ben de heyecanlanmıştım topicten ilk doğum geliyo diye sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
İnsallah canim ilklerden biri olmaya aday gibiyim sanki ben subat annelerine geceyim en iyisi

Bende civilden aldım

Eklentiler

• 5002A9AF-598A-44A9-8107-006367DC2999.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın peki bu owlinin hangı kundakladından alacaksınız ben de sımdı bıraz baktım da 0-3 ay var bır de buyuyen uyku tulumları var 0-36 aralıgında hangısı mantıklı?
Hayır uyku tulumu değil. Kundak. 0-3 ün 3-6 ay olan bedeni de var. Ondan alacağım
Bende peki almayı planlıyorum ama ölçüleri varmış herhalde 0,3-0,5 gibi tam olarak karar veremedim. İzmir çok soğuk olmuyor
Biz de Mersin deyiz burası da sıcak. Ben 0.3 alacağım. O kundakların 3-6 ay olanında alacağım. Zaten inceler battaniyeden bile ince. Sadece sarsın diye istiyorum. Çift fermuarlı alttan da açılıyor. İpliği boyası vs güvenilir olduğu için de bu markayı tercih ettim ama var bir sürü. E bebekte de var aynı şekilde hatta. Dün baktım ama büyük bedeni yoktu. Yenidoğan bedeni de çok dar geldi bana o yüzden büyük alacağım

Bız de ayın 1 inde yapıyoruzzzz :)
Az kaldı kız dışarı çıkcaz desene
Ne güzel doğum hikayesi olmuş normal yapacak olanlar inşallah boyle kolay çabuk dogururlar
Ikizler önce olur sonra sırayla biz
Kalp atisi icin cagirip ilacimi verdiler canim ilac icince kisa sure icinde rahatliyorum etkisi gecince agri basliyor yine agrim var dedim hemsire normal ikizsin dedi bakalim doktor sabah ne diyecek
Geçmiş olsun canım inşalalh biraz daha beklerler acele etmezler gelmek icin

Kızlar bebek pudraları tehlikeliymis okuyun isterseniz

Eklentiler

• 2876472B-73B5-4C38-BEEC-B6E8A6A3B0CD.webp
    34 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…