2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Atart indirim de sanırım sen sormuştun bu biberonlardan

Teşekkür ederim canım evet minicity mı bu site bakayım

Bu arada bugün kendi özel doktoruma gittim , kızım da ilk kez gelmek zorunda kaldı çünkü babaaanede kalmadı doğumu konuşamadık iki hafta sonra gittiğimde De

Biri 1880, diğeri 1820 olmuş ama makineden makineye değişiyor sanırım geçen salı 1650 lerdeydi bı haftada o kadar almış olur mu ki

Suları her şeyleri iyi de yine de bol su havuç suyu muz ve kaşar ye dedi

Maşallah canım gelişimleri çok güzel havuç suyu suları için mi kuzum kilosuda olabilir canım bu aralar hızlı alacaklar sanırım biberonu ben sipariş ettim bakalım baya iyi diyen oldu

Onlarada bi bakiyim sagol cnm tmm
Bir de eğer zaten sütün az olursa hastanedeki hastane tip süt sapma makinesini mutlaka talep et. Ev tipinden çok daha vakumlu ve sütün gelmesine çok yardımcı oluyor.
Sırt masajı ve ten tene emzirme çok önemli. Sırtta omurga kenarlarından kürek kemiklerine doğru yuvarlak hareketler prolaktinin uyarılmasını sağlıyor
İlk bebekler de endişe hep fazla olur. Ama olabildiğince rahat olmaya çalış.
Ha velev ki sütün gelmedi, hastane de mama vermedi, senin o anda mama alman 5 dk. Hastane çevresi eczane dolu.
Kendini nasıl rahat hissedeceksen de öyle yap ayrıca :)))

Hmm almaya gerek yokmu.sence almasammi alsammi kararszm
Doktoruna sor almama gerek var mı de.. Zaten hastanede ebeler hemşireler devamlı gelip gidip yemesini çişini kakasını kontrol edecek tecrübeli insanların içinde olacaksın bebeğin aç kalması gibi bir ihtimal yok. Ben ilk doğumda tevrübesizdim zaten ama emzirme danışmanı hemen geldi süt var mı diye kontrol etti benim canım çok yanınca riske atmayalım kattaki hemşirelerden 2.5 saatte bir mama isteyin hastane karşılıyor dedi. Ha derlerse ki yanında mama getir o zaman alırsın. Ama golden goat alma genelde alerjik bebeler için olduğu için fiyatı çok pahalı..

Tmm cnm cok tesekkurler

Tmm cnm cok sagol

Kımın cevaplarına tatmin oluosun ona göre cevap vercem sana tatLım
Yok ya oyle soyleme herkesin verdigi fikirleri okuyup ona gore cevapliyorum tstminlikle alakasi yok ama.baya bilgilendirdiniz hepiniz en iyisi doktora sormak ona gore zsten gerçekten ihtiyac olursa 5dk ds eczaneden alinir o zaman gelince

Ben yeğenlerimde hiç dışarıdan mama alındığını hatırlamıyorum şırınga ile mama getirip veriyorlardı bebeğe yani hastane karşıladı. Süt gelmedi diyelim ne olacak iyi o zaman bu bebek aç kalsın mı diyecekler bana da gereksiz geliyor mama götürmek. Hastane vermese diyelim en fazla mamaya ulaşmak 10 dk sürer hastanelerin önünde eczane illaki oluyor

Yok ya oyle soyleme herkesin verdigi fikirleri okuyup ona gore cevapliyorum tstminlikle alakasi yok ama.baya bilgilendirdiniz hepiniz en iyisi doktora sormak ona gore zsten gerçekten ihtiyac olursa 5dk ds eczaneden alinir o zaman gelince
Samimiyetle cevap verdık sana ama yıne aynınsoruyu sorunca alalal dedım anlayamadım aynen sen doktoruna da sor

Hay ağzını öpeyim

He yaaa bazen tecrübelerimi anlatayım derken acaba çok bilmişlik olarak algılanıyor mu diye düşünüyorum. Almayı kafaya koyana anlatamazsın zaten isteyen alsın isteyen almasın herkesin içi rahat olsun da
Aynen dogru bisiyi almaya kafayaa koyana anlatamazsin ama fikirlere acik olup degismeye musait biri icin bilgiler paylasilinca faydali bende alcaktm ama vazgeçtim simdi doktora.sorarim hastane vermiyo bulundur derse alirim gerek yok derse zaten hastsne veriyosa gerek yok ben sadece alinmasi lazmmi lazimsa ne marka almak lazm onu sorma amaciyla yazdim

Iyi bari masraftan kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…