2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canm benm ozeldeki doktormda oyle dedi 33+0 da gttim gecen gun 3 hafta sonra gel ozmn sezeryan icin kesin tarihte veririm dedi ayin 2snde devletteki doktora gidicem bakalim o ne zaman cagirixam birdha

Kızlar bende hastaneden geldim çok şükür iyi erken doğum riski yok ama enfeksiyon çok yüksek çıktı belirtiler de yok ama kızım 31 haftalık 43 cm 1675 kilo çıktı
Maşallah kızına canım enfeksiyon için ilaç vermiştir doktorun. Umarım iyi gelir

Kızlar bende hastaneden geldim çok şükür iyi erken doğum riski yok ama enfeksiyon çok yüksek çıktı belirtiler de yok ama kızım 31 haftalık 43 cm 1675 kilo çıktı
Bazı bünyeler süreklı enfeksıyon yapıo , boyu fln cok guzel masallah

Trendyolda gordum simdi 89 tl idi orda var . Evet nolcagi belirsz ama ya sut gelmezse bebek o sirada ac kalirsa psikolojisi

Trendyolda gordum simdi 89 tl idi orda var . Evet nolcagi belirsz ama ya sut gelmezse bebek o sirada ac kalirsa psikolojisi
Yaa kız nıye gelmesinn evrene olumlu enerjı yolla hep kötü yü çağırmaa .. sütüm gelecek de.. herkesın gelıo senın nıye gelmesın duymayayım bı dahhaaaaa

Yaa kız nıye gelmesinn evrene olumlu enerjı yolla hep kötü yü çağırmaa .. sütüm gelecek de.. herkesın gelıo senın nıye gelmesın duymayayım bı dahhaaaaa
Yok oyle degil gelir ins tabi ama gelene kadar 2 3 saat filan bi surede hemen gelmezse bebis ac mi bekliyck nasl olck onu dusunuyorum

Yok oyle degil gelir ins tabi ama gelene kadar 2 3 saat filan bi surede hemen gelmezse bebis ac mi bekliyck nasl olck onu dusunuyorum
Hastanede mamayı hastanede karşılar bi sorarsın yine de doktoruna aç kalacak olur mu hemşireler gidip gelip takip ediyor yedi mi ilk kakasını yaptı mı diye

Ayrıca bebek içecek mi içmeyecek mi belli değil gidip golden goat gibi çok pahalı mamalar almaya gerek yok belki bebeğe birkaç kere vereceksiniz sonra gerek kalmayacak tarihi geçecek boşuna masraf kızlar.. Hele bi durun hastanenizde sorun taburcu olana kadar mamayı karşılıyor musunuz diye ona göre mama alın..

Baya sonraya vermiş ya bence sen 2 haftaya git canım

Lazım olursa verıyorlar hastane de.. kı her yerde eczane var mamaya odaklanmamak lazımmmm .. ama alan alsın tabi:)

Lazım olursa verıyorlar hastane de.. kı her yerde eczane var mamaya odaklanmamak lazımmmm .. ama alan alsın tabi:)
He yaaa bazen tecrübelerimi anlatayım derken acaba çok bilmişlik olarak algılanıyor mu diye düşünüyorum. Almayı kafaya koyana anlatamazsın zaten isteyen alsın isteyen almasın herkesin içi rahat olsun da

He yaaa bazen tecrübelerimi anlatayım derken acaba çok bilmişlik olarak algılanıyor mu diye düşünüyorum. Almayı kafaya koyana anlatamazsın zaten isteyen alsın isteyen almasın herkesin içi rahat olsun da
Soranlara fıkır verılır :)) 5 TL

37. Haftada belli olur zaten doğum şekli tam zamanında çağırmış sonrada zaten haftada bire düşer randevun bir şikayetin yoksa zaten hastaneye gitmenin hiçbir anlamı yok sadece stres doktoruna güven

Sezeryanla hemşireler veriri mutlaka ilk sütü sonra sütun gelir pompa mutlaka al almadiysan bile hastaneden alabilirsin kiralanada biliyor memeni tutmasa bile sağıp şırınga ile verirsin meme reddi yaşamaz böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…