2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uykusuz Koala evet canım sonradan hareketlendi gitmedim bende. şu anda da solucan gibi oynayıp duruyor
Ben bunu alıntı yapıp cevap vermemişim ya.
Maşallah ❤ Bu aralar bebek hareketleri çok çok daha güçlü ve yüzeye yakın hep derlerdi ileride canını acıtır diye nasıl acıyabilir derdim. Gerçekten de minik bedenleri canımızı bile acıtabiliyormuş.
Annem benden önce doğumhane katını görmüş oldu çok ilgililermiş normal doğumda 3000 sezeryan 3500 müş bize %15 indirim o hastahanede bide işte böyle 10 güne çıkacak inşallah sonucu güzel gelir
Fiyat çok güzelmiş canım inşallah annenin de sonucu güzel çıkar
Kızlar bende hastaneden geldim çok şükür iyi erken doğum riski yok ama enfeksiyon çok yüksek çıktı belirtiler de yok ama kızım 31 haftalık 43 cm 1675 kilo çıktı
Maşallah bebişe
Enfeksiyon için ilaç falan verdi mi
Herşeyin iyi olması güzel, ultrason farkı olabilir ama bence 1 haftada o kadar kiloyu almış olma ihtimalleri de var maşallah kızlara
Hay ağzını öpeyim
Yine öpmeli muhabbetler başladı

Canım sen hangi hastanede yapacaksın doğumunu

Kızlar buhar makinesini öneren çok arkadaşım oldu, fiyat olarak da en uygun da e bebekte, deerma marka almayı düşünüyorum. E bebekte şubat indirimi oluyor diyo ya herkes inşallah onlar da indirime girer ya tetikteyim

Maşallah kızına canım enfeksiyon için ilaç vermiştir doktorun. Umarım iyi gelir
Teşekkür ederim canım verdi bakalım insallah iyi gelir
Bazı bünyeler süreklı enfeksıyon yapıo , boyu fln cok guzel masallah
Sürekli enfeksiyon yapıyor vücut...Sağol canım
Gözün aydın canım enfeksiyonda geçer inşallah hemen

Korona var koronaaaa
İnsallah geçer canım

Uykusuz Koala
Sağol canım Toz içecek ve fitil verdi

Kızlar benim de bugün randevum vardı 33+6da 2345 kiloymuş kizçem normal dedi doktor nst ye girdim çok daralmışrim sirt üstü az hareket edeyim dedim o sıra çocuğun kalbinden kaymış alet benim atar damarı bulmuş kalbi durdu sandım ufak çapta panik yaşadım

Maşallah canım çok iyi nst de durmakta insanı bunaltiyo gerçekten

Kızlar alıntılayamadım . Genel olarak herkes benim gibi düşünüyor bu gidiş konusunda .hemen hemen hepinizin doktoru da 15 te bir çağırmış Zaten ben şimdiye kadar bile en fazla 15 gün dayanmışım 32 den sonra mı dayanabilcemGidince de illa nst isticem

Maşallah bebeğe canım ❤
Allah korusun sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah size. Ben de derin nefes alıyım dedim bant açılıp fırladı birden ilk defa şişkoluğumu hissettim

Anladim cnm doktor a sorayim aynen hastsne karsiliyorsa zaten bosa gerek yok zsten mamalarda aasiri pahalı . Depend almak lazmmi peki ??
Ben ilkinde almadım Depend ama bunda aldım. Bende ilkkez denicem
İlkinde hasta beziyle sarmışlar beni. Ona rağmen geceliğim pijamam vs çok kanamam oldu herşeyim battı. Bunda nası olcam bilmiyorum. Ama mama konusunda bende almıcam. Zaten süt gelmediğinde evet şırınga ile takviye veriyo hemşireler

Baya sonraya vermiş ya bence sen 2 haftaya git canım

Benim doktorum da 32 de gitcem cuma günü ama 2 haftaya bir çağırcağını sanmıyorum. Bi arkadaş da aynı doktora gidiyo son zamanlarında sadece 2 haftaya dönüyormuş. Bakalım bana ne dicek cuma.

Kızlar 3 6ay hiç bişi almadım bebeğime. 0-1 birparça, 1-3ayda 3 tulum 3 ikili takım aldım. Yeterli olur dimi. Fazla mı diyorum hatta bazen:)) 2 ayında da kilosu ve boyuna göre alışveriş yaparım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…