2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek mamasi alcak olan varmi nolur nolmaz diye hangi marka alsam ? Ablam.diyo keci sutlu golden goat al aptamilmi alsam golsen goat mi
Eğer bulabilirsen golden goat al canım.Anne sütüne en yakın.Yenidoğan yoğun bakımda hemşire arkadaşım var bana da o tavsiye etti.

Aynı ben canım yaptım kusacaktım içemedim

Sen bulmuşsun ne güzel, gayet yakışmış canım sana, hiç kafana takma. Hamileyiz sonuçta. Göbek ödem herşey normal geliyor bana.

Büyük paket alma küçük al ben almicam duruma göre alırım eczane her yerde var 5 dakkada alır gelir eşim öyle bisey olursa
Ben de önceden almayı düşünmüyorum mama her yerde bulunan bişey.. Belki hiç gerek olmayacak. Zaten hastanede hemen sütüm gelmezse de taburcu olana kadar mamayı hastane karşılıyor aptamil kullanıyor ve öneriyorlar..

Bence de almayın kızlar hemen bulunan bir şey zaten

Çok güzeller, beğendim, iyi günlerde kullan canım. Ben midi boy giyemiyorum maalesef. Uzun olması gerekiyor. O yüzden bulamıyorum aradığım gibi denk gelirseniz haber verin
Ya inanır mısın bebeğin hiç bir eşyasına gecelik pijamayı aradığım kadar bakmadım . Yine denk gelirse haber veririm

Aynen hastane bebeği ac mı bırakacak devlet hastanesi bile veriyo

Ne bilim valla ayrı ayrı zaten yerim de karışım oggg dedim

Bize göre değil böyle şeyler avakadoyu öyle ısırarak yerim ondan iyi

Ya kızlar ben doktora bir daha be zman kontrole geliyim dedim benim doktor 35-36. Hafta gibi gel dedi o zman geldiğinde de doğumu konuşuruz dedi çok geç değil mi ben tamam beklemem zaten o haftaları mutlaka giderim ama ne bileyim bana saçma geldi son haftalarda 3-4 hafta sonra gel demesi

Allah allah uzun vakit vermiş 2 haftada bi çağırıyo normalde çoğu doktor sen yine 2 hafta sonra git istersen

Hmm o zmn onu aliyim ablam biliyo dmkki bu isi
En son kara borsaya düştü bulunmuyor bulunsa da fiyatı çok yüksek diyorlardı.Tabi bizler en iyisini düşünüyoruz ama öncelik inşallah sütün hemen gelsin.Bazen de bebekler en iyi mama olsa bile içmeyebiliyor

Aslında agrın sızın kramp kasılma asırı yoksa ve bebek hareketlerını duzenlı de hıssedıyosan cok da gerek yok ama yıne de ınsan emrak edıo 34 de gıderım ben beklemezdım

Benim doktorumda 34 e kadar ayda bir falan çağırıyordu. 34 den sonra her hafta çağırmaya başladı.

3-4 hafta çok canım. 2haftada bir git sen. Benimde yarın kontrolüm var. Bu haftadan sonra her hafta çağıracakmış beni. Hoşuma gitti çünkü sürekli kontrol altında olmak beni de rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…