Aslında benim kilosunda problem yok geçen hafta 2100 civarı dedi doktor ama ben hıc bisey yemiyorum yiyemiyorum o yüzden vicdan yapıyorum biraz avakado bende sevmiyorum malesef o karisimida içemem badem muz ceviz ayrı ayrı yerim sıkıntı yok öyle karışım halinde olunca midem almiyo
Evet modeller hic gzl degilya bende zor buldum
Ay giyince psikolojim bozuldu halimi görünce penye ya gobek dev ben ddev dedim bana nolmus boyle bu vücut nasl duzelcek 26 yasnda 75 yaşında givi hssediyorum hem görüntü hem fiziksel hareket zorlanmalarindan
Ben de önceden almayı düşünmüyorum mama her yerde bulunan bişey.. Belki hiç gerek olmayacak. Zaten hastanede hemen sütüm gelmezse de taburcu olana kadar mamayı hastane karşılıyor aptamil kullanıyor ve öneriyorlar..
Ben de önceden almayı düşünmüyorum mama her yerde bulunan bişey.. Belki hiç gerek olmayacak. Zaten hastanede hemen sütüm gelmezse de taburcu olana kadar mamayı hastane karşılıyor aptamil kullanıyor ve öneriyorlar..
Çok güzeller, beğendim, iyi günlerde kullan canım. Ben midi boy giyemiyorum maalesef. Uzun olması gerekiyor. O yüzden bulamıyorum aradığım gibi denk gelirseniz haber verin
Ya kızlar ben doktora bir daha be zman kontrole geliyim dedim benim doktor 35-36. Hafta gibi gel dedi o zman geldiğinde de doğumu konuşuruz dedi çok geç değil mi ben tamam beklemem zaten o haftaları mutlaka giderim ama ne bileyim bana saçma geldi son haftalarda 3-4 hafta sonra gel demesi
Ya kızlar ben doktora bir daha be zman kontrole geliyim dedim benim doktor 35-36. Hafta gibi gel dedi o zman geldiğinde de doğumu konuşuruz dedi çok geç değil mi ben tamam beklemem zaten o haftaları mutlaka giderim ama ne bileyim bana saçma geldi son haftalarda 3-4 hafta sonra gel demesi
En son kara borsaya düştü bulunmuyor bulunsa da fiyatı çok yüksek diyorlardı.Tabi bizler en iyisini düşünüyoruz ama öncelik inşallah sütün hemen gelsin.Bazen de bebekler en iyi mama olsa bile içmeyebiliyor
Aslında agrın sızın kramp kasılma asırı yoksa ve bebek hareketlerını duzenlı de hıssedıyosan cok da gerek yok ama yıne de ınsan emrak edıo 34 de gıderım ben beklemezdım
3-4 hafta çok canım. 2haftada bir git sen. Benimde yarın kontrolüm var. Bu haftadan sonra her hafta çağıracakmış beni. Hoşuma gitti çünkü sürekli kontrol altında olmak beni de rahatlatır.
Kızlar bende hastaneden geldim çok şükür iyi erken doğum riski yok ama enfeksiyon çok yüksek çıktı belirtiler de yok ama kızım 31 haftalık 43 cm 1675 kilo çıktı