Bugun kontrolün vardi nasil geçti? Ciğer geliştirici iğne olacaktın sanirim oldu mu? Umarim erken Doğum riskini kalmamıştır kontrolün iyi geçmiştir canim.
Kızlar 3 6ay hiç bişi almadım bebeğime. 0-1 birparça, 1-3ayda 3 tulum 3 ikili takım aldım. Yeterli olur dimi. Fazla mı diyorum hatta bazen:)) 2 ayında da kilosu ve boyuna göre alışveriş yaparım diye düşündüm
Evet aslında abartmamak lazım, duruma göre gidip alınır ya da internetten siparis edilir bu yüzden tercih meselesi. Ben de yenidoğan fazla almayıp çabuk büyür diye 3-6ay daha fazla aldım.
Bugun kontrolün vardi nasil geçti? Ciğer geliştirici iğne olacaktın sanirim oldu mu? Umarim erken Doğum riskini kalmamıştır kontrolün iyi geçmiştir canim.
Kontrolüm iyiydi, iğne oldum yarın 2. dozu olucam. Erken doğum riski varmış ama her hamilelikte riskler var, doktorlarin dediklerine dikkat ediyorum bakalım. vaktinde geleceğine inanmak istiyorum.
Kontrolüm iyiydi, iğne oldum yarın 2. dozu olucam. Erken doğum riski varmış ama her hamilelikte riskler var, doktorlarin dediklerine dikkat ediyorum bakalım. vaktinde geleceğine inanmak istiyorum.
Benim doktorum da 32 de gitcem cuma günü ama 2 haftaya bir çağırcağını sanmıyorum. Bi arkadaş da aynı doktora gidiyo son zamanlarında sadece 2 haftaya dönüyormuş. Bakalım bana ne dicek cuma.
Kızlar benim de bugün randevum vardı 33+6da 2345 kiloymuş kizçem normal dedi doktor nst ye girdim çok daralmışrim sirt üstü az hareket edeyim dedim o sıra çocuğun kalbinden kaymış alet benim atar damarı bulmuş kalbi durdu sandım ufak çapta panik yaşadım
Kızlar buhar makinesini öneren çok arkadaşım oldu, fiyat olarak da en uygun da e bebekte, deerma marka almayı düşünüyorum. E bebekte şubat indirimi oluyor diyo ya herkes inşallah onlar da indirime girer ya tetikteyim
Bende öneriom çünkü yetişkinlere de acayip faydası oluo. Örneğin benim burnum tıkanıo geceleri nefes alamıom mecbur çalıstırıoz makinayı. Biz Kasım gibi aldık e bebekten. Weewell marka aldık. 350tl ydi biz aldgımız da şimdi 500 civarı olmus. Ama e bebekte genelde indirim oluo ki şubatta da olcak diyorlar.
Maşallah canım gelişimleri çok güzel havuç suyu suları için mi kuzum kilosuda olabilir canım bu aralar hızlı alacaklar sanırım biberonu ben sipariş ettim bakalım baya iyi diyen oldu
Evet canım suları için yeterli gördü ama yine de iç dedi , evet tommie yi burdan jelibon01
de arkadaşı da almış memnun olduğunu söylemiş hatta arkadaşı da, kötü yorumlar beni etkilemişti Ama yedek olarak ben de Alicam sanırım
Bende 2 tane kilot bez 2 tane de hasta bezi var. Yetmez heralde 1 paket depend alayım dimi
Bende öneriom çünkü yetişkinlere de acayip faydası oluo. Örneğin benim burnum tıkanıo geceleri nefes alamıom mecbur çalıstırıoz makinayı. Biz Kasım gibi aldık e bebekten. Weewell marka aldık. 350tl ydi biz aldgımız da şimdi 500 civarı olmus. Ama e bebekte genelde indirim oluo ki şubatta da olcak diyorlar.
Evet aslında abartmamak lazım, duruma göre gidip alınır ya da internetten siparis edilir bu yüzden tercih meselesi. Ben de yenidoğan fazla almayıp çabuk büyür diye 3-6ay daha fazla aldım.
Ya evet şuan totalde 6 7 parça kıyafet i olmuş oldu. Başka yok. Benim ilk bebek 03 aydan 6-9 giymeye başlamıştı. O sebepten gözüm korktu bunda temkinli gidiyorum ara ayları giyememişti. Eşim bukadarcığa bile bence çok diyo:))
Bende 2 tane kilot bez 2 tane de hasta bezi var. Yetmez heralde 1 paket depend alayım dimi
Evet ben de alıcam o yüzden, geçenlerde nem ölçer almıştım acaba ne kadar evdeki nem oranı diye çünkü zaten ideal oranlarda çıkmış olsaydı almıcaktım ama yüzde 40 larda şuan mesela salon. Bu arada cidden en uygun e bebekte, aynı ürün trenyolda 500 tl üzerindeyken ( ki sanki fiyat 550 tl imiş de indirim olmuş gibi gösteriyolar utanmadan) e bebekte 300 küsur lira. Reklam gibi oldu ama trendyol bazı ürünleri çok şişiriyo diğer yerlere bakmadan almayalım ki kazıklanmayalım a dostlar
Canım evet baktım suwen e. Güzel modeller var ama ben biraz uzun aradım. Maalesef romatizmal bir rahatsızlığım var bacaklarımla ilgili. Kısa giyemiyorum ama uzun da bulamıyorum birtürlü