2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek kilo aldığından midir nedir ayakta biraz vakit geçireyim alt karnıma baskı hissediyorum oturdugumda da sırtımı yaşlanmazSam ağrı vurur yor kizlar. Hic amacı yaşamadım korkuyorum bu karaciğer yaglanmam yükselirse erken dogum.riski oluşursa falan.en son dususteydi dikkat ediyorum ama bakalim kizimda hatırlamıyorum 35. Haftada nasıldı.

Depend ve lohusa pedi aldım.ben e bebekten 40gun kanama oldu oğlumda ben lohusa pedi kullandım normal.pedlerle olmuyordu açıkçası
Lohusalıkta çıkarken duş alırken banyoda aldım.makasi elime uzun saçlarımı kestim uğraşmak işkence olmuştu

Oğlum uyku konusunda çok çektirdi kziim.insallah abisine çekmez

Kontrolüm iyiydi, iğne oldum yarın 2. dozu olucam. Erken doğum riski varmış ama her hamilelikte riskler var, doktorlarin dediklerine dikkat ediyorum bakalım. vaktinde geleceğine inanmak istiyorum.
Hayirlisi olsun canim biz elimizden geleni yapalim iyi dusunelim Allah a havale edelim.Allah geliştirip büyütür yavrularımızı.

Markete gittim geldim bisiy unutmusum tekrar indim kasada iki saat sira vardı baska kssiyer yokmu dedim bagirdilsr bağırdılar gelen olmadi ağlayacaktım belim asiri agriyo kasiklarimdada sertlesme baski basladi sirada ben dedim cikiyorum kapida kaldirimda oturayim sirs gelince haber verin ayakta duramıyorum cok fena oldum kasiyer kiz sandalyesini verdi onda oturdum sirami beklerken .. cidden zorlaniyorum cok dun gecedsn beri belimdsn mahvoldum duvarlara tutuna tutuna yürüyorum evde

Depend i 2 gun kullandim yetti bana canim.Insallah bende tam tersi kizim da çektim oğlum uykuyu da sever yemek yemeği de sevsin.2 konuda cok çektik.

İnşallah

Kizlar ben ilk dogumumda hastane hasta bezi aldirmisti. Dependin giymesi kolay oluyor mu. Hasta bezini hemsire bağlamıştı hemen depend çamaşır şeklinde ya sıkıntı yaparmi

İkiz anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…