2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok duygulandım ya

He yaaa bazen tecrübelerimi anlatayım derken acaba çok bilmişlik olarak algılanıyor mu diye düşünüyorum. Almayı kafaya koyana anlatamazsın zaten isteyen alsın isteyen almasın herkesin içi rahat olsun da

Yok canım sen fikir isteyene fikir veriyorsun naçizane çok bilmişlik fikir istemeden fikir verip dikte edenlere deniyor bildiğim kadarıyla ' tecrübe ' adı altında çok doğum yapmış kişiler kendine hak görüyor yaşı kaç olursa olsun:)

Kizlar ben ilk dogumumda hastane hasta bezi aldirmisti. Dependin giymesi kolay oluyor mu. Hasta bezini hemsire bağlamıştı hemen depend çamaşır şeklinde ya sıkıntı yaparmi
Aynen ilkinde bana da hasta bezi aldırdilar diğeri çamaşır gibi giyildiği için zor oluyor dedi hemşireler. Şimdi her ikisinden de koydum duruma göre kullanırım

Aynen ilkinde bana da hasta bezi aldırdilar diğeri çamaşır gibi giyildiği için zor oluyor dedi hemşireler. Şimdi her ikisinden de koydum duruma göre kullanırım
Aynen öyle valla kimse kimseyi zorlamıyor fikrimizi söyleyelim isteyen görmezden gelir isteyen dikkate alır.. Benim ikinci gebeliğim olduğu halde ilk gebeliği olan annelerden bile bişeyler öğreniyorum

Kızlar her hastanenin işleyişi farklı. Bu hasta bezidir, mamadır yada mesela bazı hastaneler pusetsiz çıkarmak istemiyormuş bebeği. Bu tarz mevzuları ne zaman konuşmak gerekir hastane ile.

Kızlar her hastanenin işleyişi farklı. Bu hasta bezidir, mamadır yada mesela bazı hastaneler pusetsiz çıkarmak istemiyormuş bebeği. Bu tarz mevzuları ne zaman konuşmak gerekir hastane ile.
Bugun bı arkdsımla konustum hasta bezı vermemısler ona hastaneden cok sasırdımmm bence sen bı dahakı kontrolunde konuss odalara da bakk

Senin haftan baya ilerlemiş arkadaşım artık konuşabilirsin. Pusetsiz çıkarmama enteresanmış gerçekten Mamayı zannediyorum bütün hastaneler karşılıyordur bu sağlık bakanlığının uygulamasıdır diye düşünüyorum.

Puset olayınıda burda duymuştum. Haftaya gittiğimde konuşayım.

Benimde şubat sonu mart başı hayirlisi artik 27 şubattan sonra bekliyor bisey cikmazsa
Canım normal doğummu olacak senşn .Benimde günüm 5 mart ama ben o zamana kalmaz diye düşünüyorum hep benim minnoşun boyu biraz uzunmuş .Doktor çok ağrın olmasının bir sebebi de bu dedi . Acaba bundan dolayı erken gelir mi .bu gittiğimde soracağım. tabi benim doğum şekli henüz belli değil

Kemik yapısı boyu kilosu doğum zamanını etkilemez dedi doktorum bana. Youtube da kağan kocatepede aynısını söylemişti.

Kemik yapısı boyu kilosu doğum zamanını etkilemez dedi doktorum bana. Youtube da kağan kocatepede aynısını söylemişti.
Evet bende Kağan kocatepeden dinlemiştim. Ama insan korkuyor yine sığmayacak mı erken mi gelecek diye . Kağan kocatepenin bütün videolarını ezberledim heralde birde ınstagramda haftada 1-2 gün canlı yayın yapıp gebelerin sorularını cevaplıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…