Ne kdrmıs kı boyuEvet bende Kağan kocatepeden dinlemiştim. Ama insan korkuyor yine sığmayacak mı erken mi gelecek diye . Kağan kocatepenin bütün videolarını ezberledim heraldebirde ınstagramda haftada 1-2 gün canlı yayın yapıp gebelerin sorularını cevaplıyor .
Ben wee baby aldım ama tecrübem yok öyle ne denk geldiyseKızlar göğüs pedi ne aldınız? İlkinde lansinoh kullanmıştım çok marka yoktu. Şimdi e bebek falan da çıkarmış onlar nasıldır fikri olan var mı?
Canım en son 33+1 de ölçmüştü .48 cm ydi .şuan 34+5 teyimNe kdrmıs kı boyu
Benim de ağrıdan ziyade acılarım oluyor karın bölgemde canım. En son kontrolde bebeğin boyu 4 hafta öndeydi kilosu 2 hafta.. Ama ağrıların sebebi boyudur falan demedi banaEvet bende Kağan kocatepeden dinlemiştim. Ama insan korkuyor yine sığmayacak mı erken mi gelecek diye . Kağan kocatepenin bütün videolarını ezberledim heraldebirde ınstagramda haftada 1-2 gün canlı yayın yapıp gebelerin sorularını cevaplıyor .
Bende 2 adet tena var 2 tane de hasta bezi var. Şimdi depend mi alsam yoksa giymesi zor olur hasta bezi mi alsam yada hiç almasam mıHasta bezini numune istemiştim tena dan 2 adet . Ama yetmez mi acaba
Bende ondan almayı düşünüom cnm.Kızlar göğüs pedi ne aldınız? İlkinde lansinoh kullanmıştım çok marka yoktu. Şimdi e bebek falan da çıkarmış onlar nasıldır fikri olan var mı?
E bebekte 3 al 2 öde var. Yalnız ultra ince jelli falan dio nasıldır ki 150 tanesi 40 tl ye gelio.jelli mi alsam normal mi alsam acabaBen wee baby aldım ama tecrübem yok öyle ne denk geldiyse
Canım bende kararsız kaldım vallahi . Bence yeter aslında . Hemşirelerde biraz zorlayıp giydiriversinler külot şeklinde olanları, ellerine mi yapışıyoBende 2 adet tena var 2 tane de hasta bezi var. Şimdi depend mi alsam yoksa giymesi zor olur hasta bezi mi alsam yada hiç almasam mı
Bende ondan almayı düşünüom cnm.
E bebekte 3 al 2 öde var. Yalnız ultra ince jelli falan dio nasıldır ki 150 tanesi 40 tl ye gelio.jelli mi alsam normal mi alsam acaba
Ay acıtırlar Bi yerlerimiziCanım bende kararsız kaldım vallahi . Bence yeter aslında . Hemşirelerde biraz zorlayıp giydiriversinler külot şeklinde olanları, ellerine mi yapışıyo
K KurkmantoluS serocum senin de randevun vardi sesin çıkmadı?
Kızlar yazamadım. Yüzünü göstermedi anası gibi nazlı kızımK KurkmantoluS canım nerdesin naptın bi ses ver merakta bırakma bizi
Bizim hastanede doğum sonrası hemen koca bir gazlı pamuklu bez koymuşlardı canım o birkaç saat çok rahat idare eder zaten. Kendim ayağa kalkıp yürüyecek duruma gelince de kilot bezi eşim banyoda giydirmişti. İnsan onu giyince rahatlıyor sızma derdi yok ve hafifAy acıtırlar Bi yerlerimizigiydirmeye çalısırken
Maşallah canım senin minişe de . Ben sürekli gerildiğini hissediyorum artık . Zaten o an resmen sancı gibi oluyor . Kısa sürüyor ama korkutuyor . Artık birtarafı üçgen karınla geziyorum sürekli . Kasıklarımda hissettiğim ağrılarda sanki biyerler yırtılıyormuş gibi .Benim de ağrıdan ziyade acılarım oluyor karın bölgemde canım. En son kontrolde bebeğin boyu 4 hafta öndeydi kilosu 2 hafta.. Ama ağrıların sebebi boyudur falan demedi bana
Bende de oluyor o aşırı gerilme.. O an çok canım yanıyor bazen istemsiz çığlık atıyorumMaşallah canım senin minişe de . Ben sürekli gerildiğini hissediyorum artık . Zaten o an resmen sancı gibi oluyor . Kısa sürüyor ama korkutuyor . Artık birtarafı üçgen karınla geziyorum sürekli . Kasıklarımda hissettiğim ağrılarda sanki biyerler yırtılıyormuş gibi .
Ama tabi ki bu ağrılardan sancılardan şikayetçi miyim , değilim valla . Hepsi benim pamuk kızım için . Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım da inşallahMaşallah canım senin minişe de . Ben sürekli gerildiğini hissediyorum artık . Zaten o an resmen sancı gibi oluyor . Kısa sürüyor ama korkutuyor . Artık birtarafı üçgen karınla geziyorum sürekli . Kasıklarımda hissettiğim ağrılarda sanki biyerler yırtılıyormuş gibi .
Amin canım . Sağlıkla ,zamanında kucağımıza alalım miniklerimizi inşallahBende de oluyor o aşırı gerilme.. O an çok canım yanıyor bazen istemsiz çığlık atıyorumdoktor ilerden gidiyor diyor hep ama oğlumda da öyleydi 3.5 kilo doğdu biraz da bana diyet yaptırmıştı doktor. O yüzden kucağıma almadan boya kiloya inanmıyorum pek sağlıklı olsunlar yeter ki
Amin aminnnnnnAma tabi ki bu ağrılardan sancılardan şikayetçi miyim , değilim valla . Hepsi benim pamuk kızım için . Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım da inşallah
Gözünaydın cnmKızlar yazamadım. Yüzünü göstermedi anası gibi nazlı kızım
2458 gram olmuş
doktor 38.haftada çatı bakar ona göre doğum konusunda yorum yaparız dedi. Bi sıkıntı görmedi
Gazlı bez sızdırmıyor mu cnmBizim hastanede doğum sonrası hemen koca bir gazlı pamuklu bez koymuşlardı canım o birkaç saat çok rahat idare eder zaten. Kendim ayağa kalkıp yürüyecek duruma gelince de kilot bezi eşim banyoda giydirmişti. İnsan onu giyince rahatlıyor sızma derdi yok ve hafif
Ya bnm de gerilio bide taş gibi oluo üçgen oluo okşuom biraz geçio ama gerildiğinde nefes bile alamıom cnmMaşallah canım senin minişe de . Ben sürekli gerildiğini hissediyorum artık . Zaten o an resmen sancı gibi oluyor . Kısa sürüyor ama korkutuyor . Artık birtarafı üçgen karınla geziyorum sürekli . Kasıklarımda hissettiğim ağrılarda sanki biyerler yırtılıyormuş gibi .
Sızdırmaz canım bayağı kalın bir şeydi. İçinde pamuk var. Yaklaşık 2 parmak kalınlığında ve 1.5 karış uzunluğundaydı.. Bir tanesini doğumdan hemen sonra koydular büyük ihtimal çoğu hastane yapıyordur bunu. Birkaç tane de yedek verdiler hastaneden çıkana kadar idare etmek içinGözünaydın cnmbidaha ki sefere görürsün bebişin yüzünü de
Gazlı bez sızdırmıyor mu cnmkaç tane gider tahmini olarak cnm
Ya bnm de gerilio bide taş gibi oluo üçgen oluo okşuom biraz geçio ama gerildiğinde nefes bile alamıom cnm
Sezeryanda çok kan gelmiyor kuzu içimizi temizlşyprlar kandan ben eve geçince orkide geçmiştimSızdırmaz canım bayağı kalın bir şeydi. İçinde pamuk var. Yaklaşık 2 parmak kalınlığında ve 1.5 karış uzunluğundaydı.. Bir tanesini doğumdan hemen sonra koydular büyük ihtimal çoğu hastane yapıyordur bunu. Birkaç tane de yedek verdiler hastaneden çıkana kadar idare etmek için
Neden puset sarti koyuyorlar onu anlamadimKızlar her hastanenin işleyişi farklı. Bu hasta bezidir, mamadır yada mesela bazı hastaneler pusetsiz çıkarmak istemiyormuş bebeği. Bu tarz mevzuları ne zaman konuşmak gerekir hastane ile.
Ben de evde normal ped kullandım canımSezeryanda çok kan gelmiyor kuzu içimizi temizlşyprlar kandan ben eve geçince orkide geçmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?