2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kdrmıs kı boyu

Kızlar göğüs pedi ne aldınız? İlkinde lansinoh kullanmıştım çok marka yoktu. Şimdi e bebek falan da çıkarmış onlar nasıldır fikri olan var mı?

Benim de ağrıdan ziyade acılarım oluyor karın bölgemde canım. En son kontrolde bebeğin boyu 4 hafta öndeydi kilosu 2 hafta.. Ama ağrıların sebebi boyudur falan demedi bana

Hasta bezini numune istemiştim tena dan 2 adet . Ama yetmez mi acaba
Bende 2 adet tena var 2 tane de hasta bezi var. Şimdi depend mi alsam yoksa giymesi zor olur hasta bezi mi alsam yada hiç almasam mı
Kızlar göğüs pedi ne aldınız? İlkinde lansinoh kullanmıştım çok marka yoktu. Şimdi e bebek falan da çıkarmış onlar nasıldır fikri olan var mı?
Bende ondan almayı düşünüom cnm.
Ben wee baby aldım ama tecrübem yok öyle ne denk geldiyse
E bebekte 3 al 2 öde var. Yalnız ultra ince jelli falan dio nasıldır ki 150 tanesi 40 tl ye gelio.jelli mi alsam normal mi alsam acaba

Canım bende kararsız kaldım vallahi . Bence yeter aslında . Hemşirelerde biraz zorlayıp giydiriversinler külot şeklinde olanları, ellerine mi yapışıyo

Ay acıtırlar Bi yerlerimizi giydirmeye çalısırken
Bizim hastanede doğum sonrası hemen koca bir gazlı pamuklu bez koymuşlardı canım o birkaç saat çok rahat idare eder zaten. Kendim ayağa kalkıp yürüyecek duruma gelince de kilot bezi eşim banyoda giydirmişti. İnsan onu giyince rahatlıyor sızma derdi yok ve hafif

Benim de ağrıdan ziyade acılarım oluyor karın bölgemde canım. En son kontrolde bebeğin boyu 4 hafta öndeydi kilosu 2 hafta.. Ama ağrıların sebebi boyudur falan demedi bana
Maşallah canım senin minişe de . Ben sürekli gerildiğini hissediyorum artık . Zaten o an resmen sancı gibi oluyor . Kısa sürüyor ama korkutuyor . Artık birtarafı üçgen karınla geziyorum sürekli . Kasıklarımda hissettiğim ağrılarda sanki biyerler yırtılıyormuş gibi .

Bende de oluyor o aşırı gerilme.. O an çok canım yanıyor bazen istemsiz çığlık atıyorum doktor ilerden gidiyor diyor hep ama oğlumda da öyleydi 3.5 kilo doğdu biraz da bana diyet yaptırmıştı doktor. O yüzden kucağıma almadan boya kiloya inanmıyorum pek sağlıklı olsunlar yeter ki

Ama tabi ki bu ağrılardan sancılardan şikayetçi miyim , değilim valla . Hepsi benim pamuk kızım için . Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım da inşallah

Amin canım . Sağlıkla ,zamanında kucağımıza alalım miniklerimizi inşallah

Kızlar yazamadım. Yüzünü göstermedi anası gibi nazlı kızım
2458 gram olmuş
doktor 38.haftada çatı bakar ona göre doğum konusunda yorum yaparız dedi. Bi sıkıntı görmedi
Gözünaydın cnm bidaha ki sefere görürsün bebişin yüzünü de
Gazlı bez sızdırmıyor mu cnm kaç tane gider tahmini olarak cnm
Ya bnm de gerilio bide taş gibi oluo üçgen oluo okşuom biraz geçio ama gerildiğinde nefes bile alamıom cnm

Sızdırmaz canım bayağı kalın bir şeydi. İçinde pamuk var. Yaklaşık 2 parmak kalınlığında ve 1.5 karış uzunluğundaydı.. Bir tanesini doğumdan hemen sonra koydular büyük ihtimal çoğu hastane yapıyordur bunu. Birkaç tane de yedek verdiler hastaneden çıkana kadar idare etmek için

Sezeryanda çok kan gelmiyor kuzu içimizi temizlşyprlar kandan ben eve geçince orkide geçmiştim

Kızlar her hastanenin işleyişi farklı. Bu hasta bezidir, mamadır yada mesela bazı hastaneler pusetsiz çıkarmak istemiyormuş bebeği. Bu tarz mevzuları ne zaman konuşmak gerekir hastane ile.
Neden puset sarti koyuyorlar onu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…