2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes aynı olmaz canım hem belki seninki normal olur aklına kötü şey getirme

Katılıyorum her bünye bir değil benim.doktoeum çok iyi biriydi oğlumda ki herkeste aşırı memnundu benim.kanamam hiç durmadı aşırı doğumdan sonra sabah 2.defa dikis atıldı durdu mesela bu benim bunyemden dolayı oldu.

Kesinlikle canım inşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olacak

Hiç bilmiyorum valla. İşte Dr dan mı kaynaklı oldu kendinden mi bilmiyorum. Korkuyorum aynı Dr a gidiyoruz bide
Canım bi sürü etkisi var göbeği çok kalmış miydi o zaman.iyilesme süreci daha uzun suruyo gobek dikisin üstüne dusuyomus o yüzden doktorun söylemesi lazim banyodan sonra güzel kurutmasi lazim doktordan da kaynaklı olabilir kendisinden de evde de güzel bakmak gerekiyo çünkü

Canım senin ilk bebiş mi benim 3yasinda oğlum var malesef ki isim.hic bitmiyor kialışkınım benn sırtım yatak.yuzu görmüyor
Yok canım ikinci 5 yaşında ilki benimde öyle ama valla üşeniyorum kendime bisey yapmaya gelince gece kalkipta hayatta.yemem imkansız anca acilktan iyice kıvranmam lazim

Gunaydin kizlar beni merak edenleri tek tek alintiladim ama kayboldu dun yazamadim soran herkese tesekkur ederim hastanedeyim bugun sabah dozu kesildi sanci icin olan ilacin bakalim nst nasil cikacak bugun doktor tekrar degerlendirecek kendi durumum da fena degil cok ciddi agrilarim yok sukur bebekler de iyi

Çok şükür canım çok sevindim bşraz daha dursunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…