2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benn sezaryen istiyorum ilki de sezaryen oldu tüplerimi baglatacagim iki kez işlem.olmamasi icin normal.istemiyorum.doktorum sorun olmazsa 40 hafta yi bile bekleyebilecegimizi söyledi içerde gelişebildik kadar gelişsin diyor doktor. kizim da 40 hafta yi doldurmuştu.

Almayım ozaman bende 4 tane var bende..eğer hastane vermicek olursa eczaneden alırız olmazsa. Saol cnm. Valla sen diosun ya bilmişlik falan die. Tecrübeli arkadaşların tecrübelerini söylemesi çok iyi oluo.

Ben Instagram da mutfakta bebek varı takip ediyorum onun sezeryan olmasına rağmen sancı gelene kadar doktor bekletti öyle doktorlarda var cidden bazen diyorum illa 38 de mi alınmalı sezeryan olunca tek gebelik için tabi bu fikrim bence sancı beklense ne gibi risk olur ki bakıyorum çevremde dikişten etkilenen yok yani onu diyorlar ama bana mantıksız gelmeye başladıb

Terligi bende kullan at yapicam sonucta hastane orasi eve sokmak istemiyorm tekrardan

Normal dogum karşıtı değilim kizimda cok bekledim ama nasip olmadi belki simdide sezaryen diye beklerken normal.olur hayırlısı olsun hakkımızda. Ben de anlamıyorum bazı doktorlaridoktorların hemen sezaryene yönlendirmelerini

Aynen bende oturunca kalkamiyorum en iyisi hareket etmek yoksa bacaklarm falan tutuluyor

Almayım ozaman bende 4 tane var bende..eğer hastane vermicek olursa eczaneden alırız olmazsa. Saol cnm. Valla sen diosun ya bilmişlik falan die. Tecrübeli arkadaşların tecrübelerini söylemesi çok iyi oluo.
Her dogum bir tecrube hepimiz farkli atlatacağız bu zamani. birbirimize destek amaçlı burdayiz canim. Birbirimizden öğrendiğimiz cok şey var ister ilk dogum.ister 2. Dogum olsun.burada olmak.hosuma gidiyor sanki hepinizi tanıyorum

Eşimin arkadsının karısı benim gittiğim Dr a gidiyordu 2.gebelikti. 2 hafta önce doğum yaptı. Sezaryen oluo tabi. Dikiş yerleri içten kanama yapmıs. Ödem oluşmuş. acaba Dr sezaryen de kötü mü yoksa onun ilk bebekte de mi vardı bu sorun bilmiyorum. Korkmuyor değilim hani

Valla aynen ben de öyle. Herkesten bşy öğreniom.

Niye öyle olmuş ki ya iyi dikemedi mi doktor acaba

Hiç bilmiyorum valla. İşte Dr dan mı kaynaklı oldu kendinden mi bilmiyorum. Korkuyorum aynı Dr a gidiyoruz bide
Yok ya kotu dusunme hersey iyi olcak pozitif dusunelim :)
Onun istisnai biseyi olmustur cnku sezeryanlar gunumuzde cok rahat geciyor ve bikac gune toparliyor anneler

Kiminin cildi dikise karsi hassas oluyor birde dikişlerine baskı yapacak uzun surede oturup emzirmemek.lazim canim. Yengem yaşadı cok agir atlattı 2. Dogum da dikkat etti bir sikinti yaşamadı. Bu tarz birsey yaşamis olabilir

Kizlar ilkdefa dun sabaha karsi adet agrisi gbi hafif agriyla uyandim. Sonra gecti sanirim bu duzensiz olan dogum sancilari dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…