2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek mamasi alcak olan varmi nolur nolmaz diye hangi marka alsam ? Ablam.diyo keci sutlu golden goat al aptamilmi alsam golsen goat mi
yenidoğan için aptamil çok iyi hem anne sütüne yakın hemde bağışıklığı destekliyor bize doktorumuz aptamil demişti

Ozellikle gece tuvalete kalkinca cok zorlaniyorum 2-3 kere uyaniyorum
Abow o bende de var. Sola yatmaktan çürüdü heralde yanlarım. Gece sırtüstü 2 dk yatım belim dinlensin dedim eşim dürtükledi sırtüstü yatıon yana yat diededim çürüdü çürüdü bide sağa sola cevrilirken 3 4 hamlede çevriliom
Yok ya kotu dusunme hersey iyi olcak pozitif dusunelim :)
Onun istisnai biseyi olmustur cnku sezeryanlar gunumuzde cok rahat geciyor ve bikac gune toparliyor anneler
Dimi aynen arkadaştan kaynaklıdır. Herşey güzel olcak inşallah
Kiminin cildi dikise karsi hassas oluyor birde dikişlerine baskı yapacak uzun surede oturup emzirmemek.lazim canim. Yengem yaşadı cok agir atlattı 2. Dogum da dikkat etti bir sikinti yaşamadı. Bu tarz birsey yaşamis olabilir
İlk cocugu aşırı kıskanıomus. Belki ani Bi hareket falan yapmıs olabılır. Bide sürekli bebek kucagımda diyordu.
Benimde karnım sertleşip bir tarafa toplanınca nefesim kesiliyor sanki
Ay ben öyle oldugunda hafifçe okşamaya başlıom biraz bırakıyor kendini. Bnm de aynı durum oluo nefesim daralıo. Karnım geriliyor semsert oluo üçgen karın oluo karnım

Günaydın kızlar. Geceleri sol tarafım bel kısmım acayip ağrı yapmaya başladı. Mecbur sağa da yatıom artık.

Aynen canım taş gibi oluyor

Güzel haberler verir inşallah doktorun 2 hafta daha beklesin minikler acele etmesinler
Günaydın kızlar. Geceleri sol tarafım bel kısmım acayip ağrı yapmaya başladı. Mecbur sağa da yatıom artık.
Ben iki tarafa da yatıyorum ona rağmen iki tarafta ezilmiş çürümüş gibi uyanıyorum arada bi sirt ustu yatıyorum rahat oluyo ama uzun yatamıyorum tabi

Günaydınnn sağ sol her tarafa yatıyorummm acıo ıkısı de dun bi ara oturarak uyudum artık Bi de el ve ayaklarım şişti ağrı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…